Jump to content
Battlefield.no
 • Følgende er de gjeldende brukerbetingelser for Battlefield.no. Vennligst ikke ta i bruk vårt diskusjonsforum eller våre spillservere uten å ha lest og akseptert de respektive regelsettene. Brukerbetingelsene kan endre seg med tiden, og det anbefales derfor at man leser denne siden jevne mellomrom.
  Forumregler

  Vennligst legg merke til at vi ikke er ansvarlig for innlegg som er postet. Vi står ikke inne for det som enkeltbrukere skriver av f.eks nyttige tips eller meninger disse måtte ha, og vi er på ingen måte ansvarlig for enkeltbrukeres meninger. Innleggene reflekterer meningene til forfatteren og ikke nødvendigvis til eierne av dette forumet.
  Du sier deg enig i, ved å bruke dette forumet, at du ikke vil poste innlegg som provoserer eller er støtende på brukere. Vi tenker da på innhold som er rasistisk, pornografisk, hatsk, kjønnsdiskriminerende, uthengende, truende, obskøn, ondsinnet, løgner, som trenger inn på en annen persons privatliv, eller på annen måte bryter norsk lov.
  Forumets warningssystem fungerer som en korrigerende instans som forumbrukerne må rette seg etter.
  Du må også si deg enig i å ikke poste kopibeskyttet materiale eller lenke opp til kopibeskyttet materiale, gi informasjon om warez, hvor og hvordan man skaffer det og hvordan man installerer det, ei heller hinte i retning av det.
  Hvis man finner en nyhetssak på en nettavis man vil linke til skal man inkludere hel url, en quote av det man finner interessant, og en selvstendig kommentar til hvorfor man poster tråden.
  Andre non-profit hjemmesider har anledning til å legge inn en reklame for seg selv. Det blir også akseptert å ha lignende reklame i en brukers signaturfelt. Kommersielle selskaper skal kontakte Battlefield.no før de kan markedsføre seg på våre sider.
  Signaturer skal holdes innenfor rimelighetens grenser når det kommer til størrelse og tema. Signaturer som er for store kan bli fjernet uten varsel av forumets administratorer. Grensen for hvor stor en komplett signatur kan være er høyde: 100 pixler, bredde 550 pixler. Dette gjelder for hele signaturfeltet, tekst og grafikk tilsammen. Animert grafikk bør holdes diskret, fullanimert grafikk vil bli fjernet.
  Flernivåsitering er uønsket i forumet. Hvis man skal sitere, siterer man kun det som er relevant for sitt innlegg.
  Moderatorer

  Moderatorer er personer som har til oppgave å se til at alt går rett for seg på forumet. Disse arbeider i felleskap og hver for seg, og har fullmakter til å gripe inn der forumets regler blir brutt.
  Forumets moderatorer vil i noen tilfeller se seg nødt til å sanksjonere mot brukere ved å suspendere deres skrivetilgang på forumet i en viss periode. Forsøk på å omgå dette vil medføre strengere reaksjoner.
  Klage på handlinger gjort av forumets moderatorer skal gjøres på en saklig og høflig måte, enten på privat melding eller mail, eller i klagemuren. Alle saklige klager blir vurdert.
  Hvis du blir støtt av innholdet i innlegg så oppfordrer vi deg om å varsle om dette til moderatorene. Moderatorene har muligheten til å fjerne innlegg og er det innlegg som er støtende, så vil vi fjerne disse i løpet av kort tid, hvis vi mener at dette er nødvendig.

  Det vil bli slått hardt ned på om noen kjefter på nybegynnere eller andre som bryter reglene ved "feil". Skal man påpeke at andre gjør feil skal det gjøres i en god tone, med forslag til hva som er riktig i følge reglene. (forumpolitiparagrafen)

  Sanksjoner

  Det er flere måter moderatorene kan reagere på. De mest vanlige reaksjonene er:

  Utestengelse fra forumet på begrenset tid (tempban)
  Utestengelse fra forumet på ubegrenset tid (permban)
  Moderators godkjennelse av nye innlegg (barnevakt)
  Spillservere

  Battlefield.no har egne regler for våre spillservere, de finner du under "Retningslinjer" i hovedmenyen.

  Avslutning

  Battlefield.no tar sikte på å være så inkluderende som mulig. Vi håper på at alle skal føle seg velkommen og at praten på serverne og forumet preges av en god tone. Reglene er til for at flest mulig skal trives på Battlefield.no

  Kos deg på Battlefield.no - Kammerset

×
×
 • Create New...