Zona

Supermedlem
 • Content count

  663
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Zona

 1. Heroes of Newerth

  psr'en er strengt talt ødelagt atm, eneste måten å faktisk komme seg oppover er å vinne massive streaks på typ 10 matcher. De har planer om å endre psr til å skalere etter average k/d/a samt creep kills / denies og andre statistikker som man kunne ha. - Jeg ligger på 1650, og har en k/d på 1.7, med massivt flere assists enn kills i tillegg til dette(54% win rate e.l.), og stadig ser jeg folk på 0.x k/d med færre assists i forhold til kills, færre creep kills/denies, og lavere win rate, men fordi de har vunnet de siste 20 matchene på å ha flaks med å ikke få feederne på laget sitt, så sitter de på over 1700. great success!
 2. Heroes of Newerth

  Liker forsåvidt de fleste heroes, har ikke funnet en som jeg virkelig har forelsket meg i så langt! protip: http://forums.heroesofnewerth.com/showthread.php?t=18145 <-- God itemguide for alle heroes, inkludert generelle tips og triks!
 3. Heroes of Newerth

  patchen i dag ser ut til å ha fikset på time-outs iallefall, og har akkurat spilt et par games som har vært helt lagfrie :-)
 4. Battlefield Bad Company 2

  starter 19. aka i morgen!
 5. Battlefield Bad Company 2

  kjøpt! - Venter spent på å få testet dette, som du sier har jeg også troa på dette spillet :3 , god pris selv om beta-testingen kun er for ps3 brukere!
 6. Heroes of Newerth

  Yeah, ligger selv på 1600-1650 området om dagen, var oppe i 1700, men fikk straks en loosing-streak på 10 elns og var nede under 1500 igjen :/ - men ligger however på en 1.7kdr, med en grei slump assists etter stat-reseten, så jeg er iallefall ikke en totalt noob/feeder lenger
 7. Jeg vil ha ny bil

  Stemt - Sjuli, gogo proxies!
 8. uheldige avisøyeblikk..

  Spoiler Pulte er navnet på firmaet :>
 9. Heroes of Newerth

  Noen andre som synes rampage voldtok litt mye? møtt han et par ganger, og hver gang har teamet bare blitt facerolla totalt!
 10. FLASHPOINT 2

  Skjønner ikke helt whine på "stoppe for å bytte våpen" og "dum ai" - Spilte dere i det hele tatt ofp 1? det var jo grusomt. Jeg mener heller at det nesten er en straight grafikkoppgradering av ofp 1, føles iallefall slik.
 11. Heroes of Newerth

  nick: Oby Jeg suger generelt sett lut om dagen, var aldri noen DoTa spiller heller, så jeg har absolutt null peiling på items eller liknende - finner mest at jeg sliter med items (eller det jeg tror må være items), jeg ligger iallefall på samme nivå som de andre i level, samt at jeg mestrer noen av de enkle triksa som å bare ta final blow på mobsa o.l., noen generelle tips til hva man skal kjøpe som strength/agility/intelligence ?
 12. Aion

  Pre-ordret og har spilt det siden forspranget som "vi" fikk på pre-orderen. Synes selv spillet virket veldig bra i begynnelsen, men det begynner å dabbe av nå med tanke på alt for lang levletid for min del, samt at jeg strengt talt bare spiller aion for pvp (ergo jeg raider allerede i wow). Da blir det bare for mye spilling som skal gjøres, på for lite tid :] . Virker allikevel som et solid spill, som er nøye gjennomtestet(vært ute i japan/korea i 6 mnd før det kom her), og jeg vil absolutt anbefale det til alle som har planer om å begynne med et nytt mmo!
 13. Heroes of Newerth

  Takker så meget :-D
 14. Heroes of Newerth

  Will do, så fort som en invite havner i inboksen :-D - egentlig et godt spørsmål, dersom jeg får beta-key om jeg preordrer kan jeg gjerne gjøre det også!
 15. Heroes of Newerth

  Hvis det fremdeles er noen som har en invite til overs, ville det vært konge om de kunne ha sendt meg en, gjerne bare på PM her eller til [email protected] :-)
 16. Når vi først er helt OT: Spørsmålet mitt er da hvorfor i alle dager spiller du wow for pvp? Det må jo være tidenes mest ubalanserte pvp-miljø -> kjøp deg aion slik som alle andre som er pvp'ere ;D
 17. Dexter

  den første episoden lover meget godt!
 18. BF 1943 inntar konsollene neste uke

  Gåsehud av trailer <3
 19. Ulduar

  Lite planlagt patch fra Blizzards side med tanke på min russetid har gjort at vi ikke har kommet lenger enn til The Iron Council i 10man >_< Må si at guilds går til helvete nå som det nærmer seg sommer og alle skal flytte/ha ferie/etc.... (guilden ATUK på Burning Steppes Horde btw).
 20. Til alle dere som er russ i 2009

  God film, må si jeg ikke helt ser den "greia" med å kjøre fort eller "rått" i russetida. Har allikevel et inntrykk av at de fleste har skjønt at bilene er gamle og dårlige og derfor tar det rolig på veiene, så i det minste veldig mange som oppførte seg på E6'en til Strømstad for Østfoldtreff i gårsdagen og synes dette er positivt! Til alle andre som er russ - Ha en riktig god russefeiring, og kanskje vi til og med treffes? O:
 21. Gode Co-op spill til 360 ?

  Hvis du ikke allerede har dura igjennom så er Halo 1, 2 samt 3 alle geniale co-op spill!
 22. Mars desktop!

  Why so serious? anyhow: orka ikke ta screenshot fordi jeg har altfor mange ikoner på skrivebordet ><
 23. Paladins i 3.1

  SoC på alle bosser som gjør mye raid damage er jo obligatorisk... Tenk på oss healere!