Jump to content
Battlefield.no

Zona

Supermedlem
 • Content Count

  663
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Zona

 • Rank
  kthnxbye
 • Birthday 12/20/1990

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Fredrikstad
 1. psr'en er strengt talt ødelagt atm, eneste måten å faktisk komme seg oppover er å vinne massive streaks på typ 10 matcher. De har planer om å endre psr til å skalere etter average k/d/a samt creep kills / denies og andre statistikker som man kunne ha. - Jeg ligger på 1650, og har en k/d på 1.7, med massivt flere assists enn kills i tillegg til dette(54% win rate e.l.), og stadig ser jeg folk på 0.x k/d med færre assists i forhold til kills, færre creep kills/denies, og lavere win rate, men fordi de har vunnet de siste 20 matchene på å ha flaks med å ikke få feederne på laget sitt, så sitter de på over 1700. great success!
 2. Liker forsåvidt de fleste heroes, har ikke funnet en som jeg virkelig har forelsket meg i så langt! protip: http://forums.heroesofnewerth.com/showthread.php?t=18145 <-- God itemguide for alle heroes, inkludert generelle tips og triks!
 3. patchen i dag ser ut til å ha fikset på time-outs iallefall, og har akkurat spilt et par games som har vært helt lagfrie :-)
 4. kjøpt! - Venter spent på å få testet dette, som du sier har jeg også troa på dette spillet :3 , god pris selv om beta-testingen kun er for ps3 brukere!
 5. Yeah, ligger selv på 1600-1650 området om dagen, var oppe i 1700, men fikk straks en loosing-streak på 10 elns og var nede under 1500 igjen :/ - men ligger however på en 1.7kdr, med en grei slump assists etter stat-reseten, så jeg er iallefall ikke en totalt noob/feeder lenger
 6. Stemt - Sjuli, gogo proxies!
 7. Spoiler Pulte er navnet på firmaet :>
 8. Noen andre som synes rampage voldtok litt mye? møtt han et par ganger, og hver gang har teamet bare blitt facerolla totalt!
 9. Skjønner ikke helt whine på "stoppe for å bytte våpen" og "dum ai" - Spilte dere i det hele tatt ofp 1? det var jo grusomt. Jeg mener heller at det nesten er en straight grafikkoppgradering av ofp 1, føles iallefall slik.
 10. nick: Oby Jeg suger generelt sett lut om dagen, var aldri noen DoTa spiller heller, så jeg har absolutt null peiling på items eller liknende - finner mest at jeg sliter med items (eller det jeg tror må være items), jeg ligger iallefall på samme nivå som de andre i level, samt at jeg mestrer noen av de enkle triksa som å bare ta final blow på mobsa o.l., noen generelle tips til hva man skal kjøpe som strength/agility/intelligence ?
 11. Zona

  Aion

  Pre-ordret og har spilt det siden forspranget som "vi" fikk på pre-orderen. Synes selv spillet virket veldig bra i begynnelsen, men det begynner å dabbe av nå med tanke på alt for lang levletid for min del, samt at jeg strengt talt bare spiller aion for pvp (ergo jeg raider allerede i wow). Da blir det bare for mye spilling som skal gjøres, på for lite tid :] . Virker allikevel som et solid spill, som er nøye gjennomtestet(vært ute i japan/korea i 6 mnd før det kom her), og jeg vil absolutt anbefale det til alle som har planer om å begynne med et nytt mmo!
 12. Will do, så fort som en invite havner i inboksen :-D - egentlig et godt spørsmål, dersom jeg får beta-key om jeg preordrer kan jeg gjerne gjøre det også!
×
×
 • Create New...