Jump to content
Battlefield.no

Ulfagrafr

Supermedlem
 • Content Count

  45
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Ulfagrafr

 • Rank
  Menig
 1. etter eit par søk på google står det at det kan være vedlikehold på servere. Men eg prøver ikkje logge meg inn på spillservere, det er innlogginga for å i det hele tatt komme seg inn i menyen i BF2. Nokon andre henviser til telenor.no linker om begrenset adgang pga virus etc. Eg har nextgentel, og var inne og gamet Battlefield i formiddag. Har nok ikkje pådratt meg nokon virus sidan den gong. Det som er rart er at det ikkje er noen andre som har skrevet noe på det. Hvis det er noko galt med serverne skulle ein tru at nokon allerede hadde reagert? Dei postane eg kom til på google var 2-3 år gamle.
 2. Eg spilte nettopp, fekk blåskjerm (får det av og til samt CTD) starta opp igjen pcen men når eg skal logge inn på heile battlefielden så står det kun offline der det før stod brukernamnet mitt. Det har det aldri gjort før, og når eg trykker 'select account' kommer eg inn på 'menyen' i battlefield 2, men ingen tilgang til ting som kreves internett for å få adgang til f.eks bfhq og servere. Merkeleg!?
 3. apropos musikk; kva heiter sangen i den første videoen?
 4. Nokon som fortsatt speler det? ... eller er det eit nOObspørsmål kanskje!
 5. Eg opplever ofte å få Crash to desktop ingame uten noen feilmelding. Det skjer på ulike tidspunkt innimellom, ikkje meir plagsomt enn at eg tenkjer "jaja, det var den gullmedaljen", og køyer igang spelet igjen. Men det er ved eitt spesielt tilfelle eg merker at det skjer ofte, og det er i det runden starter (både rett etter mapload, og etter ein runde da resultat-tavla har blitt vist), og akkurat i det eg spawner så fryser spelet et par sekund og vips heile spelet lukker seg og desktopen kjem til syne. Eg rekker altså akkurat å se eg spawner og omgivelsane før det fryser heilt og lukker seg sjølv (av og til i blåskjerm), av og til med feilmeldinga n4_disp.dll eller noe sånt. Eg har AMD 64 3000+ prosessor 1 gigg ramm Nvidia Geforce 6800 Ultra skjermkort Gradestokken på prosessoren er på rundt 50 grader Celsius, og skjermkortet på 91-96 grader, men det er grønt under "overvåk temperatur". Eg har graphix på high og medium, bør eg stille ned noko. Var inneforstått med at dei speccsa der, burde køyre BF2 veldig bra og har difor en variert mengd av high og medium. Skal ha dei siste driverne, men eg har ikkje avinstallert dei gamle før eg har lagt inn nye. Det såg eg nokon foreslo i ein annan tråd istad.
 6. Eg som akkurat skulle til å spørre om kvifor det generelt var så lite folk på bl.a all maps/favourites serverne for tida. Det var ein annan kar tidlegare i tråden som spurte om det ikkje gjekk an å ha ff off på clays, og ff on på mines, utan at eg kunne se noko svar...? Eg går vel meir eller mindre ut ifrå at det ikkje går an Det er ihvertfall dumt å gjentatte ganger legge ut miner og se egne mer eller mindre berre overse det og kjøre rett over også punishe, bare for å få deg kicka/banna. Squad Leader får heller være flinkare til å halde seg i bakgrunnen og la dei første "ofre" seg for dei første claymorsa for deretter enten å bli reviva, eller spawner på nytt på en tilbaketrukken squadleader. Teamplay FTW. Eg syns det er mykje betre å spele på BF2 serverne pga admin delen, det er deilig at det nesten til enhver tid er en admin på server'n som følger med når det skjer teamkilling og baserape. På tv2 må man ta screenshots(!!!) og poste på forum, lite tungvint. Der er og baserape tillatt, trudde det var uncappable for en grunn Nei håper det blir litt fleire på all maps/favourites serverne, er så kjedeleg å spele det samme mappet om og om igjen.
 7. Så hvis dette gjør at det bare blir enda bedre spillere på css enn det allerede er, så gir eg nok opp!
 8. Hehe, ja 1620295[/snapback] overigår er jo det samme som forrigår... det er jo over igår, ikkje sant?
 9. Med fare for å repetere: Eg vil anbefale medic unlocks. Det er knall
 10. Ikkje for å hijacke tråden altså, men for å unngå å lage ein ny tråd om battlefield.no serverne kjører eg igang eit spm her. Eg spiller ofte på Battlefield #1 All maps, men ser denne er nå redusert til 16 max spillere, kvifor? Er det ein annan server (av Battlefield.no sine) som kjører 64 spillere all maps? Eg har ihvertfall ikkje funnet den.
×
×
 • Create New...