Jump to content
Battlefield.no

Lygre

Battlefield.no Veteran
 • Content Count

  7,435
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Lygre

 • Rank
  Brigader
 • Birthday 06/27/1984

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo
 • Interests
  Sport, spill og språk.

Recent Profile Visitors

1,685 profile views
 1. Får ikke kommet inn på bf.no i det hele tatt på PC-en. Husker ikke hele feilmld i farta. Noe med 400. Skriver dette fra iPhonen.
 2. Lygre

  Betaen er datert!

  Greit at DICE gir oss en demo før spillet slippes. Var redd det kun ville bli til de som kjøpte MOH som de sa for et år siden. Føles spillet for mye som Bad Company 2 og for lite som BF2 spørs det om BF3 havner ved siden av Xboxen.
 3. Lygre

  Betaen er datert!

  (Multigamer.no): Er du klar for å teste Battlefield 3? Da trenger du heldigvis ikke vente lenge for allerede 29. september braker det løs! Betaen varer helt til 10. oktober og er for PC, Playstation 3 og Xbox 360 og vil utspille seg på kartet Operation Metro med spillmodusen Rush for 32 spillere. Hvem får tilgang til betaen? Vel - alle. Betaen er av det åpne slaget og alle soldater som ønsker, både på PC, Playstation 3 og Xbox 360 vil få mulighet til å delta. Har du forhåndsbestilt Battlefield 3 på Origin eller kjøpt Tier 1-versjonen av Medal of Honor får du tilgang til betaen allerede 27. september - med andre ord 48 timer før. Les mer om Battlefield 3-betaen her. Hvor skal vi spille? Hos oss selvfølgelig. Sammen med våre venner i Battlefield.no kommer vi selvfølgelig til å sette opp servere for betatestingen. Vi kommer tilbake med mer informasjon om disse etterhvert. Vi ses på slagmarken, soldater. Battlefield 3 utvikles av DICE og kommer til PC, PS3 og Xbox 360 27. oktober.
 4. Lygre

  Betaen er datert!

  Betaen er datert! Klar for å betateste Battlefield 3? DICE har datoen klar - og det er ikke lenge til!
 5. Husker jeg hadde det første Deus Ex til PC i gamledager. Likte spillet veldig godt, men tror jeg satt fast et eller annet sted mot slutten av spillet. Enten det eller så var det så vanskelig at jeg gav opp til slutt. Husker ikke helt, men bra var spillet. Toern fikk vel dårlig motakelse og det fristet ikke. Virker som at treern kan være et artig spill. Har ikke særlig mye tid til spilling for tida, og fra november og utover kommer storspilla. Får se om DE3 blir kjøpt en vakker dag. Skulle gjerne ha testa en demo.
 6. Ikke glem at det skal arrangeres norgesmesterskap i Battlefield 3, da =)
 7. (Battlefield.no): I oktober 2009, kort tid før utgivelsen av Call of Duty: Modern Warfare 2, skrev vi en artikkel om at spillet ikke skulle ha støtte for dedikerte servere. Det resulterte i 220 kommentarer - de aller fleste av dem rimelig negative for å si det mildt. Call of Duty 4: Modern Warfare (2007) var i sin tid et populært spill blant deler av Battlefield.no-miljøet. Det var store forventninger til oppfølgeren, men nyheten i oktober '09 satte en stor demper på det som skulle bli en fest. IW.net slo ikke helt an Infinity Ward som med Modern Warfare 2 lanserte sitt eget spillnettverk IW.net fikk jammen høre det både før og etter utgivelsen av spillet. Noen ganger hjelper det faktisk å klage, for nå har Robert Bowling fra IW tvitret godt nytt for PC-spillerne. Modern Warfare 3 vil ha dedikerte servere! Herr Bowling skriver følgende: "Ja! Modern Warfare 3 til PC vil ha støtte for dedikerte servere fra dag én. Du kan favorisere eller administrere for å kontrollere oppsett, regler, utkastelser." Flere detaljer om hva man faktisk kan gjøre med en server kommer sikkert med tiden. Modern Warfare 3 utvikles av Infinity Ward + Sledgehammer og kommer til PC, PS3, 360 og Wii 8. november.
 8. Dedikerte servere i MW3 For to år siden ble dedikerte servere til MW2 droppet. Nå snur de 180 grader og tilbyr dette til MW3.
 9. (Battlefield.no): Vi begynner å bli rimelig godt kjent med Paris-kartet fra Battlefield 3. Det har blitt vist fram ved flere anledninger, og det er også Paris vi får se i dagens trailer. Her kan man kjempe både på t-banelinjer og på overflaten. DICE er tydeligvis også fornøyd med alle E3-prisene de fikk. Gratulerer. Battlefield 3 utvikles av DICE og kommer til PC, PS3 og Xbox 360 27. oktober.
 10. Ny trailer fra Battlefield 3 I går ble en BF3-video lekket, i dag kom DICE selv med en trailer.
 11. (Battlefield.no): Når man lar noen teste et spill tidlig, vil det alltid være en sjanse for at videoer vil finne veien til Youtube. Dette har nå skjedd, og her kan du ta en titt på noen minutter med gameplay fra flerspillerdelen av Battlefield 3. Det er fullt mulig at videoen vil bli tatt ned i løpet av kort tid, men den tid den sorg. Nok prat, se video. Battlefield 3 utvikles av DICE og kommer til PC, PS3 og 360 27. oktober.
 12. Lekket gameplay fra BF3 Noen svensker som har spilt Battlefield 3 har også lagt ut video av det på Youtube.
 13. Lygre

  E3 2011

  Jeg venter på FIFA 27. Tror den blir bra.
 14. (Multigamer.no): Call of Dutys utgiver, Activision, har lenge hintet om et slags betalingssystem for kommende spill i serien, og det har nå blitt offentliggjort. Call of Duty Elite vil tjenesten hete, og de har gitt ut en video som forklarer en del. Den kan du se her og nå. NB: Flerspillerdelen av Modern Warfare 3 må du altså ikke betale for. Bare så det er klart.
 15. Er du i Call of Duty-eliten? COD Elite er en helt ny betalingsmodell for Call of Duty, men frykt ikke; flerspilleren forblir gratis.
×
×
 • Create New...