Jump to content
Battlefield.no

Huldra

Battlefield.no Veteran
 • Content Count

  422
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Huldra

 • Rank
  Dominatrix
 • Birthday 06/09/1987

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  I Skogen ved Tjernet, selvfølgelig :)

Recent Profile Visitors

667 profile views
 1. Never ending story av Michael Ende. Min favorittbok på barneskolen! Eller så kan jeg aldri nevne gode bøker uten å nevne Gulliver's Travels av Jonathan Swift. Og i den grad "må" man nevne Ibsens Peer Gynt, because it's the same, only different. Og hvis man skal nevne noe helt annet; Book thief av Markus Zusak, Looking for Alaska av John Green og Tiger's Wife av Téa Obreht. Også leste jeg for ikke lenge siden The Last Werewolf av Glen Duncan. Vet ikke egentlig hva jeg syns, men hovedkarakteren er skrevet til å være utrolig usympatisk og vulgær, men så må man like ham litt allikevel. Kanskje. Eller ikke. Vanskelig å si. Og Fight Club av Chuck Palahniuk (er det sånn det skrives? (de som ønsker å lese noe de ikke skjønner hvorfor de har lest i etterkant burde søke opp Guts, ligger ute på nett. Vet ikke hva jeg skal si om det hele, anger ikke, men leser det ikke igjen.) Nok rambling fra meg. Vanskelig å slutte når det gjelder bøker, jeg beklager; det er umulig for meg å nevne bare én. Så mange å velge mellom, så lite tid!
 2. Hvis det passer seg sånn så er jeg seff med! Jaaa, hurraaa!
 3. Ka-pow! Me likes this new forum. Ville bare si det.
 4. Skulle bare ønske jeg fikk åpnet forumet på jobb, men får alltid error. :\ Men det er nok ikke forumet sin feil. Men det er grunnen til at jeg har blitt litt fraværende. Jeg liker at det kom en update, litt uvant enda, men det er da ingen sak. Bare henge mye på forumet, så ... ka-pow(!); plutselig tenker man ikke på det lenger.
 5. Huldra

  Afterlan 1.1

  Haha, ja, css-compoen gikk kanskje ikke så bra resultatmessig, men jeg syns jo vi gjorde en verdig innsats! Jeg hadde det kjempetrivelig. Føler at jeg har litt abstinenser. Den kreative konkurransken gikk kanskje ikke hardest utover meg, men jeg hadde noen øyeblikk hvor jeg tenkte "Har jeg noen gang vært så flau?" Enten om det var på mine egne eller andres vegne... Utrolig kult at noen orker å ha slike arrangement, all kred til dem!
 6. Jeg er enig med scavenger her. Du må ta dette valget selv, og du må være helt ærlig mot deg selv i valget du tar. Ut i fra det du har skrevet, uavhengig av hvor mange ganer du har skrevet at du ikke bryr deg, så virker det som du bryr deg ganske mye. Ikke nødvendigvis om faren din som person, men som den figuren han har vært/burde vært. Ut ifra det jeg har erfart tidligere med meg selv, og andre i lignende situasjoner, så er det flere som angrer på å ikke ha møtt enn de som har møtt. Hvis det virkelig hadde vært slik at du ikke kunne brydd deg mindre, så hadde heller ikke dette vært et så vanskelig valg for deg. (Tenker jeg...) Dette føler jeg tar utgangspunkt i en helt feil vinkling av situasjonen. Tror ikke man får det bedre av å gå frem på denne måten, man får ikke virkelig avsluttet det man trenger å avslutte, evt åpnet noe nytt dersom det er det en har lyst til. Jeg skjønner veldig godt sinnet bak det, at man har lyst til å gå frem slik, men jeg tror (som sagt) at det ikke kan komme noe godt ut av det. I stedet for å skrike og skjære helt av, burde det kanskje være et mål i seg selv å finne ut hva du egentlig føler når du ser han igjen. Det å tenke på og møte face to face er to ganske forskjellige ting. Kanskje det vil hjelpe deg litt videre også?! Samt å få svar på de spørsmålene man har hatt siden barndommen, som man har nå. Uansett er dette noe du må ta stilling til og ta konsekvensene av. Om du velger det ene eller det andre. Lykke til!
 7. Huldra

  VoksenLAN 1.1

  Pfft, helt om dagen, helt om natta.
 8. Seff, så lenge jeg får det største rommet. Jeg fortjener det tross alt. Edit: syns dette er en finere salgsannonse egentlig: http://www.bt.no/nyheter/okonomi/20-roms-p...no-2594569.html
 9. Jeg også holder meg til øl. Er ikke så glad i sprit egentlig, bortsett fra gin hvis det er i en gimlet (Finnes seff noen andre unntak også, men holder meg unna i stor grad.) Rødvin funker også, men jeg får så vondt i hodet av det. Akkkurat nå drikekr jeg iskaffe (uten alkohol vel og merke), ganske digg det også!
 10. Jeg tror at ungdommer som vil bli drita, blir drita uavhengig om det selges sprit under 22% på vinmonopolet eller ikke. Spørsmålet er jo, hvorfor har salget økt, hva har endret seg blant ungdommene som gjør at de kjøper mer sprit nå enn før? Jeg vet ikke om jeg tror det er et godt alternativ å fjerne sprit under 22% fra vinmonopolet, men jeg vet heller ikke hva som skulle vært alternativet?! Jeg tror at av alle ungdommer som i dag kjøper sprit under 22%, kommer ikke alle disse til å be venner/bekjente om å kjøpe en høyere prosent. Derfor tror jeg jo at antallet vil synke... Men vil det ha noen stor effekt? Det tror jeg ikke.
 11. Det har jeg aldri hørt om en gang. Vaniljesirup? Forrige gang jeg drakk noe lignende var i Bulgaria 07 :-S ' /> Min favoritt fra Starbucks Noen som har noen morsomme forslag til hva taper/vinner kan gjøre dersom han/hun taper/vinner shotte-konkurranse? Så langt har vi kommet opp med noen forslag: Taperforslag: - Må ringe mammaen sin og synge Tusen Bitar av Bjørn Afzelius - Betale taxi'n ned til byen - Bake kake til mandag - Må gå en time barbeint ila kvelden - Må svare "hemoroidene mine klør" på alle spørsmål resten av kvelden - Må bære vinneren 100 meter - Må lage et dikt om vinneren og framføre det på byen - Må danse moondance og/eller linedans på byen - Kjøpe ringenes herre til vinneren - Slikke seg sjøl på albuen (prøv!) Vinnerforslag: - Neste lønningspils får vinneren en øl fra hver av de andre - Alle de andre som er med på konkurransen må ta av seg buksa (!) - Kan velge hvor dere skal gå ut resten av kvelden - Får 7 røde roser mandag morgen - Får trusene/bokserne til alle som ikke vant på lån resten av kvelden - Får resten av kvelden gratis, ink nattmat - Kan få sende en valgfri sms til en valgfri person med alle de andres telefoner - Får styre musikken resten av vorspielet Men trenger flere i denne kategorien. Så hvis noen av dere har noe å bidra med, er det bare å si ifra.
 12. Jeg gjør. Zip, zero, nada, null and absolutely none. Nettopp derfor jeg poengterte at det er noe tvilsom fakta der. Men på en annen side det er gjort spørreundersøkelser for å prøve å finne ca gjennomsnittsstr i klær for kvinner, så hvorfor ikke for BH'er..? Anyway, så er det jo ikke så viktig. (Bortsett fra for Pazuzu da, som tar det veldig alvorlig, alt dette... ) Hvor jobber du, og kan hun kanskje begynne å lage mocca-frappe med vaniljesirup også? Til meg?
 13. Go Huldra Ya, right... ' />
×
×
 • Create New...