Jump to content
Battlefield.no

Viggomic

Medlem
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Viggomic

 • Rank
  Menig
 1. Takker, blir straks mere morro da.
 2. Noen som vet om det finnes flere kart til AIX, utenom IMTHEHEADHUNTER sine, får ikke spille på enkelte servere pga manglende kart.
 3. Hadde feil med punkbuster, men har fulgt rep oppskriften. Så innom easy info i begynnelsen av spillet, der hadde prosessorhastigheten min blitt nedgradert fra 1.79khz til 1008 kb i følge battlefield spillet, har spilt i ca 4 år på denne maskinen, men fikk problem etter jeg skulle innstallere Battlefield collection med alle spillene på. Vet at maskinen ikke er helt ny men har aldri hatt problemer med battlefield2 eller special forces før, har prosessor AMD Athlon 64, 3500-1,79Ghz 960mb ram. Etter å ha sjekket systeminfo på maskinen skal det ikke være noe som har nedjustert hastigheten, har også formattert i forbannelse...........................noen som kan hjelpe?
 4. Får opp feilmelding; This PB server Requires ( A 1392 C2.150) - Error loading Pbc, noen som kan hjelpe. Har forresten lagt inn Battlefield2 Complete collection. Har aldri hatt dette problemet før,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,HJELP. Hadde før Battlefield 2 og Special Forces inne uten problemer, kan kansje ha noe med nyinnstallasjonen å gjøre, blir fortvilet
 5. Viggomic

  Cheat??????

  Takker for alle innspill, dette må prøves så artig ut, og så får man plutselig helt nye tak å ferdes på.
 6. Viggomic

  Cheat??????

  Må vel ha vært noe lignende som youtube videoen viste, men disse gutta var langt høyere oppe. Byggningen på torget i Karkand ved flagget er jo rimelig høy, rett over mot USA siden ser de noe lignende ut, der var de på takene og skjøt og koste seg, og overrasket mange så det ut til. Men mulig de kom seg opp ved hjelp av fart og hopping,,,,,,,,,
 7. Viggomic

  Cheat??????

  Men disse var aktive, de landa på tak og drev aktiv krig, hvordan i får de det til? Greit at friendly fire er off, men dette var noe nytt for meg da.
 8. Viggomic

  Cheat??????

  Var inne på en server og spillte, og ble nokså overrasket av fallskjermedropp og noen veldige hopp opp på hustak som ellers er utilgjengelig, på Karkand. Noen som har vært borti lignende. Må jo være perfekt for snipere, men er vel ikke helt lovlig spill, kan tenkes.
 9. Ble jaggu en hel bok med historier dette, og ja det var 50 cal Jeg mente...Artig at dette engasjerte da, men hadde vært fun med flere ammo typer enn bare nye våpen, kansje en gylden middelvei. Noen liker datteren og noen liker mora, mens Jeg liker begge.
 10. Hadde vært kjekt med en realistisk 12,7- 50 mm, skadeskyting på bf blir jo litt latterlig når man vet hva rifla kan. Hva med panserbrytende ammo? Skulle vært unlocks på flere typer ammo til M 95...Hadde vært opptimalt å hatt rifla opp mot hva den presterer in "real life", sånn som den er nå skyter man bedre med M 24. Er nesten som om man må ha "lock on" før man løsner skuddet.......bare en ide.
 11. Har fått tre unlocks på Special Forces, men spillet slo seg av for hver unlock, og de er ikke å få tak på i spillet. Noen som har løsning?? Har alle våpen som ellers er unlocked...
 12. Mange servere har opptatte slotter, hvordan få til å være med?
 13. Har et problem. Har forskjellig Kallenavn her i forhold til bf2, hvordan endre? Får jo ikke lagt navnet Jeg har på spillet her for da har Jeg plutselig annen bruker på emailen. HJELP.
×
×
 • Create New...