Jump to content
Battlefield.no

PASTOR

Supermedlem
 • Content Count

  454
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by PASTOR

 1. PASTOR

  Spam poster

  Det er mye spamposter på forumet. Hvordan kan jeg slette kontoen min? mvh Pastoren
 2. Heiv meg på BF2 bølgen igjen for noen dager siden. Kontrollene er "merkelige" men etterhvert som jeg fikk løpt litt rundt igjen så begynte godformen å komme tilbake. For et knakende bra kart Karkand faktisk er... Håper det kommer en "revive" på BF: Vietnam etterhvert også.
 3. Kjøpte spillet (ultimate), siden jeg likte det jeg "opplevde" i betaen. Og at jeg ville ha early access. Men i tiden etter lansering, så har entusiasme blitt til skuffelse, skuffelse til hat og etterhvert avinstallasjon. Ikke at Dice bryr seg pokker om det, de har allerede fått pengene mine. WW1 er noe jeg har ønsket å se i et spill siden Codename Eagle. Men DICE har i mine øyne fucket opp fullstendig, spawn er helt på trynet på i alle ledd, manglende Joystickstøtte og 90% snipers på kart som fra før av er knøttsmå. 1000 kroner++ rett ut av vinduet for et spill som jo mer jeg spilte det føltes som en svindyr mod til Battlefront (spillemessig). Er det er et spill jeg virkelig angrer på at jeg har kjøpt så er det BF1. Burde kjent lusa på gangen etter Battlefront, samme følelse der entusiasme -> skuffelse -> hat -> avinstallasjon.. Fool me once shame you, fool me twice shame on me... Skam deg Pastor. Jeg går tilbake til Arma for taktisk spilling, og Battlefield 2 Revive (Google it) for litt tafse action. BF2, dere vet fra den tiden Dice kunne lage spillbare og balanserte spill. #FUDICE!
 4. Hvor var det databasen som ble hacket lå? (lerverandør?). Uansett, jeg ser her at jeg har en mailadresse tilknyttet min konto som jeg ikke har hatt på år og dag. Jeg får ikke lovt til å oppdatere mailadressen til en ny, skulle gjerne fått gjort dette.
 5. samme her... Origin = fail får lage pannekaker i stedetfor å game BF...
 6. Det er ikke satt noen faste kursdager her i krs. Dog sier instruktørene at de kan undervisning med oss fra tid til annen. Opplegget jeg går på er et nettbassert kurs, samt en helg med klasseromsundervisning. Mikrofly har jeg vurdert, men falt tilbake til vanlig PPL da det er flere muligheter, samt at å ta mikroflysertifikat når jeg har PPL en vistnok skal være enkel og rask.
 7. Jeg holder på med guttedrømmen, nemmelig å ta PPL og kunne føre et fly på egenhånd over himmelen. Etter å ha skummet over pensum ble jeg ikke overrasket over at dette er ganske tungt stoff, samt at det vil kreve "sin student" for å få dette fullført. Er det noen andre i nærheten ENCN som holder på eller tenker å begynne som kunne tenke seg å lage en studiegruppe?
 8. meee.... er litt skuffa, er med BFBC enn BF2. Morro tidsfordriv, men kommer neppe til å bruke ekstreme tidsmengder på dette spillet
 9. I motsetning til Bad company (som ABSOLUTT lever opp til navnet bad, altså et gjennomført drittspill) så kommer jeg nok til å spille dette litt i ny og ne. Har store forhåpninger til Conquest kart, mens Rush, som er det eneste jeg har fått spilt er omentrent like spennende som å spise popkorn mens du ser på tro og liv, altså egentlig ganske kjedelig. Spillet har flott grafikk, fet lyd og egentlig alt som skal til, men føler at spillbarheten så langt ligger langt under det vi har sett i tidligere utgaver som BF1942, Vietnam og ikke minst BF2, dette håper jeg selvsagt blir annerledes ved release.
 10. EA er sikkert "overrasket" over dette.... Faen! Vil teste BF3 nå... argh
 11. åååå .... Ikke begynn, jeg hadde nesten glemt FM. Gudene må vite hvor mange timer jeg har brukt på CM og FM siden 90 tallet engang. Klarte å la vær å kjøpe spillet i fjor, men blir nok kjøpt i år igjen.. Har spilt endel online, det er STEIKE morro så lenge man begynner på League 1 eller League 2 nivå og ser hvem som har gjort det best etter fem sesonger. Good times
 12. PASTOR

  VoksenLAN 1.1

  Dette er egentlig bare ekstremt forstyrrende og skremmende
 13. PASTOR

  Betaen er datert!

  ingen key her heller enda... det er et vannvittig trykk på ea support nå tenker jeg
 14. Det er feil. Forskjellen er STOR fra eks. 4 til 8GB. Forskjellen fra 8 til 12 var ikke så merkbar. Dog er ram såpass billig nå at det er tåpelig å ikke legge til litt ekstra når man først skal bygge.
 15. PASTOR

  ARMA 3

  Som seg hør og bør en OPFtråd. Hva ellers skulle man kalt dem?! Spiller du Arma2 i øyeblikket? Om ikke så er de siste utgavene av Warfare Benny Ed. helt fantastiske. Det er lett å slå hjel masse tid på XR serverne.
 16. PASTOR

  ARMA 3

  Joda er masse bugs i spillet, noe som egentlig gjør at Arma gjenspeiler seg resten av utviklerne fra warswapaktsiden: Men of War, Stalker, IL2 m.m. Fantastisk grafikk, utrolig mange kule konsepter, men som dessverre alltid viser seg å bli en bugfestival.
 17. PASTOR

  ARMA 3

  Kort om historien: Nær framtid, NATO sliter, du blir garantert en helt etterhvert. Mitt inntrykk: Liker ikke nær framtidshistorier i skytespill. Skulle heller sett at BI gikk tilbake til røttene og laget et Arma spill hvor den kalde krigen mellom Nato vs. Warswa var på høyden. Det er mange på de forskjellige forumene, inkludert det offentlige forumet som deler mitt syn. Forhåpentligvis vil vi få en rekke mods som retter på dette. Liker også at Helikopterne i neste utgave vistnok skal være virkelighetstro da Take on Helicopters kontrollene vil ligge i bunnen. Nettsider: http://www.arma3.com http://www.bistudio.com/index.php/english/games/arma3 http://www.facebook.com/arma3official http://en.wikipedia.org/wiki/ARMA_3 http://forums.bistudio.com/forumdisplay.php?f=113 Videoer: <- Ny video
 18. PASTOR

  Rage

  says it all.. meeeeh... Blir neppe noe rage på meg. Virker for konsollifisert, hadde ventet mer av ID. * skuffa *
 19. Baldurs Gate serien (elsker BG2 og shadows of amn) Ultima 7 part 1 og 2 Planescape Maniac Mansion Moneky Island 1 og 2 Deus X 1 Gabriel Knight Kings Quest dette var de som umiddelbart poppet opp. Finner garantert andre spill som har minst like bra historie om jeg tenker meg litt om.
 20. samme problem her.. får gjort instillinger, men finner ingen servere m.m...... snufs edit: https://support.steampowered.com/kb_article...=1452-HCVB-6984
 21. Du må nok kjøre en complete reinstall. Du kan trolig bruke samme key på 64bit som 32bit
 22. Får vi pre-loade spillet når vi kjøper fra bf/mg.no??
×
×
 • Create New...