Jump to content
Battlefield.no

Bakstad

Battlefield.no Veteran
 • Content Count

  1,164
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Bakstad

 • Rank
  Løytnant
 • Birthday 03/25/1988

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo

Recent Profile Visitors

371 profile views
 1. Fantastisk spill! Nei ikke Splitscreen..
 2. det var et veldig rundt tall? ?
 3. Har du sjekket opp økonomifaget? Jeg var også inne på ingeniørtanker når jeg skulle begynne i 3, men kom frem til at det var økonomi jeg ville. Nå er jeg ferdig med et år på bachelor i finans, og må si jeg synes det er helt konge. Tittelen min vil da etter en stund være siviløkonom, da kan jeg jobbe i alle mulige bransjer, jeg kan starte så mange firmaer jeg vil, uten å føle at jeg mangler kunnskap. Videre er også finans svært internasjonalt, så jeg kan jobbe i så og si hvilket land jeg vil. I dag er jobbutsiktene svært gode, og på skolen min blir de med gode karakterer ansatt opptil to år før endt studietid. De får da lønn for å studere, under forutsetning at de begynner å arbeide hos firmaet etter endt studietid.
 4. Bakstad

  Paypal

  Paypal er bra og trygt, men dyrt.
 5. Dette må vi, som med all statistikk, ta med to klyper salt.
 6. Jeg vet godt hva det betyr Mulig jeg brukte det litt feil, men poenget mitt ble uansett tatt håper jeg; at de ikke har den bekymringen i Norge. Dette er nok ikke en heldig situasjon for oss forbrukere, at de ikke trenger å tilpasse seg for å overleve altså. til qed, så synes jeg det er litt utrolig å se hvordan du kan være så sikker på at du vet mer om dette med et forsvarlig statsbudsjett enn SSB. Som du akkurat har forklart, i den hellige triaden, altså Finansdepartementet, Statistisk Sentralbyrå og Norges Bank, så er det samfunnsøkonomene som rår grunnen.
 7. Med privatisering vil man frigjøre en haug av offentlige midler som kan brukes til andre ting. Det er ikke snakk om å pøse inn nye milliarder fra oljefondet og skape press i økonomien, det handler kun om en omorganisering. Det er synd ikke jungelloven gjelder i alle deler av norsk næringsliv. "survival of the fittest"
 8. Poenget mitt var heller ikke at Jensen er mester i makroøkonomi, kun at hun har noe mer faglig bakgrunn en Halvorsen. Jeg tror dog at de ansatte i SSB som konkluderer med at FrP`s statsbudsjett ikke er for ekspansivt, vet hva de snakker om, SSB er ikke akkurat et underbruk av FrP. Det overordnede poenget mitt er at folk som sier at FrP vil skakkkjøre økonomien burde finne et nytt argument. (Det finnes sikkert mange) Hadde selv makroøkonomi 1. året, og jeg skal ikke si at jeg kan alt som finnes om makroøkonomi, men jeg har utviklet en god forståelse for div. sammenhenger. deriblant finanspolitikken og den nøytrale renten, ikke minst BNP og dets anvendelse. Forøvrig er jeg enig i at den proteksjonismen vi kjører er noe makkverk, og som du sier, så hadde det vært gull verdt for u-landene å få gode handelspartnere Produktene deres er flotte og svært konkurransedyktige helt frem til den Norske grensen.
 9. Ooh, har hun en 3-årig utdannelse i bedriftsstyring? Hadde ærlig talt ikke vært noe bedre om ho var siviløkonom. Siviløkonom er ikke ekte økonom, og det er heller ikke "diplomøkonom". På engelsk heter Siviløkonom Master in/of Business Administration/Finance. Economist er Samfunnsøkonom. Ja, men makroøkonomi inngår i en økonomiutdannelse uansett, men det er jeg sikker på at du visste, du hadde bare glemt det?
 10. FrP`s forslag til statsbudsjett er helt forsvarlig, så alle dere som klager over at norsk økonomi vil bli ødelagt med FrP tar nok grundig feil. Jensen er jo utdannet økonom, om ikke siviløkonom så hvertfall økonom, det er langt mer enn Halvorsen kan skryte på seg.
 11. Var serveradmin fra 2005 til 2007, savner stabsforumet! Giev veteran plx? ' />
 12. La staten holde på med alt det man ikke kan tjene penger på. f.eks. fortau og politi. Resten bør det private ta seg av (jmf. Adam Smith) Martyrium, det er ikke sånn at USA bestemmer at de vil ha en lav rente. Renten settes på faglig grunnlag, av makroøkonomer som måler avvik fra konjunktur, for deretter å finne den nøytrale renten (som gir produksjonsgap = 0). Det vi ser i USA i dag er et konjunkturtilbakeslag og er naturlig og sunt i en markedsøkonomi. For min del kunne man gjerne stoppet subsidiene til bøndene, den maten vi nordmenn gjerne vil ha vil overleve, fordi vi er villige til å betale for den. Det er mye mat som er meg rivende likegyldig om kommer fra Norge eller et annet land, hvorfor da bruke masse penger på å krampeaktig drive med jordbruk i et land som er lite egnet for det, som Norge. Vi kan heller frigi arbeidskraft, som det også er mangel på her til lands, og satse på mer akademiske områder, som vi vil trenge i fremtiden når oljen vår blir borte. høye bensinkostnader for transportnæringen vil bety økte priser for oss. Når det koster mer for en lastebil å frakte maten ut til kiwi`en på landet, så vil såklart prisene på matvarene gå opp. Lastebilen vil ikke slutte å levere varer til kiwi, sånn som Kristin håper? Videre når matprisene stiger vil Svein Gjedrem i sentralbanken komme "INFLASJONEN STIGER" for så å sette opp renten. Som igjen også rammer forbrukerne. Jeg er helt enig i at regjeringen skakkjører privatøkonomien. Nå er det vel mange av dere som sikkert ser rødt etter at dere har lest innlegget mitt, kom gjerne med deres synspunkter på disse punktene
 13. du får vel gjøre noe så du blir avskjediget
 14. han snakker jo for Tor Erling Staff som en advokat, det er et viktig skille. Jeg håper virkelig ikke han mener de tingene han sier privat
 15. legg til meg også da folkens, er klar for å spille litt online nå! hehe m_knudsson - 3952-7306-6293
×
×
 • Create New...