Jump to content
Battlefield.no

Phazed

Supermedlem
 • Content Count

  2,109
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Phazed

 • Rank
  slekter på sadolf :O
 • Birthday 06/24/1975

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Indre Utmark I Langtvekkistan
 • Interests
  Latex, bondage og litt sunn SM..

Recent Profile Visitors

2,513 profile views
 1. #RIP Battlefield.no

 2. Fikk et innfall om å komme tilbake, men her har jo aktiviteten dødd helt ut
 3. Har fått en del folk fra Bloodworthy in på Basilisk Droid.. Ellers er det greit på BD men merket helvete nå som helgen er her, da begynner køene siden alle skal spille.
 4. Nok en oppdatering, en kamerat av meg som registrerte sin pre-order 26 juli kom inn på bonus wave. Så det ser ut til at de er over den værste juli kneika...
 5. Liten oppdatering for pre-play... 3 "wave" med mails er nå ute.. Kun 1 igjen for i dag. de holder fortsatt på med Juli siden de hadde en sinna spike med preorders den 21nde da det var mulig å bestille fra denne datoen. Bare de får tygget seg igjennom denne horden av folk skal man nok snart se at det ligger en email i kassa di i løpet av en dag eller to.
 6. Ikke aktuellt for min del. Vi er alliert med et annet guild som havnet på samme server. Samt at balansen på guildstørrelse virker fint der fra 10-25 pr guild.. Guildet er heller ikke helnorskt.
 7. Det kommer ikke til å være lett å spille Republic, mohahahaha http://www.swtor.com...me%5B%5D=he6041 Fine er i alle fall at serveren ikke har blitt overbefolket.. Det er moderat størrelse på alle guildene som har blitt tildelt plass der.
 8. Endelig fått tildelt en server i SWTOR :) Basilisk Droid. Det nærmer seg nå.

 9. Slik som "buzzen" er på den den store interwebben nå blir det tidvis tildeling.. Dvs at det ryker kansje 10000 mail for launch, så nye 10000 etter en time, nye 10000 etter ny time etc.
 10. Da har guildet blitt tildelt server... Basilisk Droid - PvP - EU
 11. Da har guildet blitt tildelt server... Basilisk Droid - PvP - EU @Plaindog. Den lista du har der er basert på gamle beta servere og hører ikke hjemme i virkleigheten. er Tweet ute nå i fra BioWare om dette. De sier at de gamle listene kan ikke stoles på. Alle guild skal ha blitt tildelt server etter ønske også.
 12. Noen EU guild som har tildelt server ennå?? Sitter her og tripper
 13. Alle guild funksjoner er låst ned inntil launch. Jada, men du bør ikke ha for store forhåpninger om 7 dager (tirsdag), snarere 3 dagers preplay..
 14. Sant det, men jeg blir der jeg havner, jeg har tross allt 11 stk (12 om sadolf blir med) med meg.
 15. Edit: Har sjekket: De skal spille PvE, og har ikke en gang godkjent søknaden min, pikkskaller der de er! Ser det hadde vært mer moro og spilt med Sith Faced og Avean. Faen, jeg burde heller søke meg inn i deres guild Er det plass og muligheter? Klart det sadolf, men jeg har desverre ikke muligheter til å gjøre noe guildmessig før launch. Alle guild funksjoner er låst ned til det. Men poster som sagt server her, så kan du bli med. Forhåpentligvis så er det såpass med funk i pre launch at jeg får lagt deg til.
×
×
 • Create New...