Jump to content
Battlefield.no

leseiD

Supermedlem
 • Content Count

  434
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About leseiD

 • Rank
  LETT
 • Birthday 02/10/1983

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.clan.gfc.org

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Tigertown
 1. Hvorfor har dere satt på passord på serveren? Jeg skal bare laste opp min karakter og dra.
 2. Har spilt en ukes tid på bf.no serveren nå og hatt en middelmådig opplevelse. Spillet i seg selv synes jeg har enormt potensiale da jeg håper det kommer mange gode mods. En kompis og jeg begynte øst på øya der vi lagde et hus og fikk oss et par dinosaurer. Eneste problemet var at det hele tiden kom folk å stjal ting av oss når vi ikke var logget på. Så etter kanskje 2 dager kom det plutselig en kar med en tamma fugl og plukket oss opp, fløy høyt opp og slapp oss slik at vi døde. Gang etter gang. Så vi flytta nesten helt vest, bygde et fort med høye vegger i treverk som tok flere dager og fullføre. Vi tamma en lvl 30 t-rex som stod i hagen som vakthund med 8 andre diverse dinosaurer. Vi trodde vi var trygge. Logget på i går, og ikke bare hadde vi mistet alle rettigheter til vår klan og dermed alle byggninger og dinosaurer, men i tillegg hadde noen drept oss og alle dinosaurene. Ødelagt mesteparten av huset og gjerdet og tatt alt vi eide. Vi har ikke gjort noe stjeling eller dreping av noen andre på serveren, kun pratet med de vi har møtt på og holdt en hyggelig samtale. Hadde det kun vært at vi hadde mistet rettighetene til klanen hadde det vært greit siden spillet er i "alpha", men dette viser at spillerne stort sett angriper når man ikke er tilstede og utnytter at man ikke er logget på. Har enda ikke blitt angrepet av noen mens jeg har vært logget på. Ville bare dele min erfaring og si at jeg laster opp karakteren min og kommer til å spille på en annen server.
 3. Dette høres bra ut. Hver gang jeg sjekker bf.no servere så er det kun "1000 tickets 1 map allthetime" som det er folk på. Blir litt for ensidig for meg. Savner en citymaps-server med Karkand, Sharqui og kanskje Grand Bazar.
 4. :/ Det var synd. Gratulerer med ESL ihvertfall.
 5. leseiD

  Killcam

  Takker! Prøvde å like din post men får følgende feilmelding: (You have reached your quota of positive votes for the day) Som er greit hadde ikke vært for at det skjer hver gang jeg prøver. Bugga?
 6. Her var det mange flinke tøser på samme lineup. Har spillt med flere før og vet at dette blir bra. Lykke til.
 7. Vel, siden OP spør om spiller, ikke spillere, så går min stemme til Redux. Lett. Kjenner mimrefoten rykke når jeg ser denne tråden med fragmovies og ikke minst casting med The Swede. Møtte mange som er nevnt her på gamerlan i Danmark. Good old times.
 8. leseiD

  Prime

  Løkke til! Virker som en bra tøsete gjeng
 9. leseiD

  Killcam

  Høres bra ut. Så vi kan prøve det. Jeg er veldig for killcam av. Synes ikke dette gjelder kun Snipere. Gjelder alle klasser imo. Si du er engineer og prøver å ta forest på Caspian Border. Du gjemmer deg og capper flagget. To fra det andre laget spawner etter hverandre, og du dreper dem. Den første ser nå hvor du er, du vet dette og flytter deg. Samme med den andre. Det endre opp med at du spiller flytt deg etter at du har drept dem. De ser jo hvor du går helt til de kan spawne igjen... Og som sagt, selv om killcam forhindrer camping, så er jeg for killcam av.
 10. Gratulerer til ReWrite og gjengen. Og ReWrite var vel mer eller mindre aldri i HW i BF2.
 11. leseiD

  Killcam

  Hmm, ok. Skjønner ikke helt hva DICE tenkte på da de bestemte seg for at man ikke kan gjøre noen ting mens man er død... Ikke endre settings en gang. Waste of time spør du meg. Foretrekker fortsatt killcam av selv om man ikke kan gjøre noe. Selv om det forhindrer camping...
 12. leseiD

  Killcam

  Hei. Hvorfor har serverene på killcam? Begynner å bli lei av og se på folk som har drept meg når jeg egentlig vil customize og ikke bruke tid på det etter at killcam er ferdig og jeg kan spawne. Noen andre som mener det samme?
 13. Er det ikke bedre å se om det blir ett problem før man evt. finner ut om man i det hele tatt kan sette slike begrensninger før man diskuterer det? Personlig har ikke jeg merket dette problemet ennå ihvertfall.
 14. Jeg synes fortsatt at man tåler alt for mange skudd i BC2. Har ikke logget på på en stund nå. Mistet lysten egentlig.
×
×
 • Create New...