Jump to content
Battlefield.no

DelCasa

Rådsmedlem
 • Content Count

  7,156
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Everything posted by DelCasa

 1. 15 år, Heradon, da er vi to. Januar 2018, da har jeg 15 år bak meg her inne, selv om de 5-6 siste ikke har vært all verden... Men dro på med BF1 igår. Ett ord: Hektet. Pokker altså... Jeg skulle jo holde meg unna.
 2. Hallo? Kan noen skru på lyset? Det må da være noen igjen her...?
 3. FACESHOT! With a SHOVEL! Must be fun...
 4. Riktig musikk iallefall...
 5. Ber dere alle om å være varsomme med kommentarene. Vi har folk blandt oss som er direkte berørt av dette - om det skulle være noen tvil. Edit: Nei, jeg leste ikke hele tråden før jeg postet dette.
 6. Hørest ut på meg som du allerede har valgt, Nerd. Og det virker veldig fornuftig og absolutt ikke styrt av moral. Det er bra!! Det dere trenger nå, er tid.
 7. Dette er jeg faktisk ikke helt enig i. Som jeg skriver, det er fint lite hun kan gjøre før han bestemmer seg for hvor han står. Og det er kun opp til han å avgjøre.Du gir ikke mennesker mulighet til å bygge tillit til deg som du ikke kan eller vil (bevisst eller ubevisst) ha tillit til - og det er dette man nesten må ta stilling til først. Nå er jeg ikke uenig med Prosten her, men jeg tror at du må gå i deg selv først, Nerd. Og bare du. Har du en god venn å snakke med så er jo det bra, men sørg for at vedkommende er det, og ikke moralens vokter.
 8. Nerd, dette er ikke så komplisert som det ser ut som - og her snakker jeg av direkte erfaring. Hun har tross alt fortalt deg hva som har skjedd - og til en viss grad hvorfor. Nå er det egentlig opp til deg. Det første du selv må finne ut av - ved å være ærlig med først og fremst deg selv - er om du virkelig klarer å stole på henne. Tilgivelse er en ting. Det å velge å leve sammen etterpå hvor tillit er et helt klart must, er noe annet. Og det er det bare du som kan ta stilling til. Ingenting av det hun sier eller gjør nå fremover (ihvertfall i nærmeste fremtid) vil påvirke deg. Du må ta stilling til, bestemme og akseptere på helt egne premisser. Når det er sagt, så synes jeg man skal legge bort moral - den er ikke verdt noenting i en slik sammenheng. Og få høre fra andre at "...hun hadde jeg pælmet ut..." hjelper ikke deg noe. Og som du så fint skriver, dere har en sønn dere skal være forbilder og foreldre for - det er faktisk viktigere enn egoet til deg og fruen til sammen. ' /> Hvem vet, kanskje hun trengte en "smekk" for å se hva hun egentlig har? Kanskje du trengte det samme? En oppvekker? Kanskje dette fører dere nærmere hverandre? Men det kommer likevel ned til en ting: Tillit. Det må fungere. Hvis ikke, er det bortkastet energi. Dessverre. PS: Jeg er i den posisjon at jeg ikke aksepterer utroskap. Men jeg kan faktisk strekke meg til å forstå hvorfor det skjer. Partnere er ikke utro mot hverandre sånn helt uten videre. Det ligger alltid noe bak. Det betyr likevel ikke at det "er lov", men at det kan forstås. Du vet ikke hva du har før du har mistet det...
 9. Om du ser på denne, så tipper jeg du finner feilen rimelig raskt... http://homepage.ntlworld.com/kayseycarvey/jss3p11.html
 10. I should have known better. Still, I think you guys proved my point...
 11. Fin-fin artikkel, Zpam. Det som provoserer meg mest med folk på spillservere og forum, er at folk ofte utgir seg for å være noe annet enn de faktisk er - og med det tar på seg en holdning som innimellom virker så utrolig lite gjennomtenkt at du forstår at det neppe kan være et fornuftig menneske i andre enden. Men nå er det jo desverre sånn da, at man kan ikke arrestere folk for holdninger. Du kan enten fortelle dem at det de gjør er feil, eller du kan, som m0lder her skriver, vende det andre kinn til å "late som ikkeno". Utfordringen for den frivillige staben her i foreningen er at de har ikke anledning til å vende det andre kinn til. De må reagere for å bevare en viss orden. Og det er ofte her konfliktene kommer opp. Jentungen er nå 15 år, og er det noe jeg har lært henne så er det skikk og bruk av Internet. Gjør hun ikke som jeg sier, så har hun heller ikke tilgang til internet. Ihvertfall ikke her i huset. Faktum er at jeg savner at foreldre tar ansvar for hva barna deres gjør. De ville aldri akseptert at guttungen dems raste inn i en butikk og skjelte ut betjeningen, ville de? Men det er da greit på Internet? Hva er forskjellen? Jo, den er: Mindre sjans for å bli tatt for "ugjerningen". Og da vokser egoet vettuh... I mine snart 8 år i foreningen har jeg vært vitne til veldig mye rart. Så mye at jeg tror jeg kunne skrevet bok om det. Det værste er vel de som mener sin rett fordi de gjør det. Dvs helt grunnløst, ingen argumentasjon og heller ikke et fnugg av bevis for sine egne påstander. Men rett skal de ha, akkurat som Zpam skriver i nyheten. Jeg har feil, du har rett - men det er likevel din feil, og det skal du få merke. En klok mann, Roar Halten, founder of foreningen Battlefield.no sa en gang: - Vær mot andre som du vil at andre skal være mot deg. Det har ihvertfall jeg forsøkt å leve opp til. Vil du?
 12. Heh, de TV'ene (i type very slim) er ikke laget for lyd - men for bilde. Men det er jo heller ingen TV bestemor bør ha. Hjemmekinoanlegg er et must når man har en sånn skjerm. Jeg har en 46" LED fra Samsung selv - den er overlegen på bildekvalitet, og riktig LED-teknologi (eller plassering om du vil) som Prosten skriver over. LG har jeg hatt endel problemer med, så deres produkter stoler jeg ikke lengre på (3 havarister av 3 kjøp). Til bestemot fungerer en enkel 32". Svigemor fikk en Huyndaii (LCD) faktisk (kjøpt på komplett) og den er mer enn bra nok for henne - der er også lyden god. Bottom line, stikkordet her er vel bruksområde...
 13. LCD LED = Samsung. Period.
 14. DelCasa

  Nytt styremedlem!

  Vel fortjent, Tom.
 15. Det står jo: "Et IF-felt settes inn i dette skjemaet hvis du klikker Sett inn Word-felt på verktøylinjen for utskriftsfletting, og deretter klikker Hvis...så...ellers." Finner det samme der jeg ihvertfall...?
 16. HA-HA, you're fucked now! Den skal detaljeres på VLAN - jaja, om noen andre enn oss skjønner den da.
 17. Vel, vi får se hvor bra det går denne gangen først. Må du kjøpe bil etter denne runden, så skal vel jeg få frosken til å vurdere gratis inngang på deg på VLAN11.
 18. Bare tenkte å minne dere på at jeg kommer innom for å lage et helvete på hjul... Så vet dere det. Og når jeg kommer, så går det like fort. Så det så. OMGEDIT: Må jeg betalt for å besøke fyllefolket!? FROSKEN! Jeg vil inn!!! :tøs: EDIT2: Ok, note to self: Ikke drikke også skrive på forum samtidig. Jeg mente selvfølgelig betale, ikke betalt som det står over.
 19. Enda lettere og bedre er www.sendregning.no...
×
×
 • Create New...