Jump to content
Battlefield.no

Xtri

Battlefield.no Veteran
 • Content Count

  864
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by Xtri

 1. Heisann! Naval Action er ett nytt Age of Sail spill som kommer fra ett selskap som heter Game-Labs. Spillet er for øyeblikket i alpha. Spillet handler om seilskutetida fra 16 til 19 århundre. Du kommanderer ditt eget skip, fra små yacts med 4 kanoner og helt opp til enorme first rate ship of the line med over 140 kanoner. For øyeblikket så er spillet i ganske tidlig stadie av utvikling, man kan kun spille i Team PVP eller PVE battles (opp til 40 spillere i en battle) I alphaen så er den slik at man begynner med 2 forskjellige skip med fire kanoner og kan unlocke større skip ved å gjøre skade med det skipet man bruker, f.eks for å komme seg videre fra det skipet man begynner med så må man gjøre 5000 i total skade. Det største skipet som er mulig å skaffe i alpha er Santisima Trinidad. (144 Guns First Rate) Planen er at det skal bli ett fullverdig Open World MMO/Simulator spill, etter det jeg har lest så tror jeg mappet blir en del av Europa og hele Karibien. Spillet ser ekstremt lovende ut, hvis alt går som planlagt så tror jeg dette kan bli veeeldig bra! Sjekk ut videoen for å se hva jeg mener Her er en fan made video av spillet: Mer info kan du finne på siden her: http://www.navalaction.com/#ageofsail Hvis det virker interessant så bør du sjekke ut forumet for mer detaljert oversikt over hvordan spillet potensielt blir. Det er en haug av tråder med forskjellig info der. Her er en link av hvordan damage modellen er for øyeblikket: Damage Model 4.0
 2. Hell on Wheels fortsatt tøft? Har kun sett sesong 1.
 3. Alpha kommer visst i dag, noen som har backet?
 4. Xtri

  Altis Life

  Tok meg en liten tur alene opp på north rebel outpost for noen minutter siden. La meg oppi tårnet og ventet på noe easy prey Etter 5-10 minutt så kom det jaggu en Orca og ut av den kom en person uten noe gear. Han sprang inn i rebel shop, grep muligheten og plasserte meg godt til å skyte han. Etter en liten stund så kom han ut fully geared, ga han ett par velplasserte skudd i hodet og begynte på lockpicking av helien. Det beste er at dette var visst kjæresten til [burbon] Lost.. Hahahaha... Her er noen bilder av samtalen som utviklet seg i mellom meg og Lost og hvordan jeg løste det, dvs jeg fikk de til å betale meg for helien http://imgur.com/a/qFYtH
 5. Xtri

  Altis Life

  Bra jobbet i dag folkens, ditta gikk ganske smertefritt for seg og vi har tjent opp en del cash, comms ble bra etter vi satt noen ground rules! Neste blir vel Federal Reserve, eller hva?
 6. Xtri

  Altis Life

  Kom dere inn Se kor vi kosa oss
 7. Xtri

  Altis Life

  Olympus er etter min mening den beste serveren, og ja, jeg har prøvd de fleste populære serverene. Olympus har veldig gode admins og egne folk som lager custom scripts. Har spilt en del på Asylum og ja de har sin egen stil de også, custom scripts ect men synes Olympus fortsatt er hakket bedre. Eneste de ikke har er talent system, men det jobber de med å få til. Asylum er absolutt en bra server men jeg havna til slutt opp på Olympus, så kom dere inn her! Det er her jeg, Daniel og resten av folket holder til Hadde vært digg og fått samla opp folket i en DIGER gjeng her, mye av problemet vi møter på er store gangs som pisser på så å si alt og alle... Er latterlig mange rasshøl ute og går... Så det hadde vært kult hvis vi hadde knekt de som oppfører seg dårlig mot de som ikke er så godt etablerte.
 8. Mumble etter jobb, er der oppe selv.
 9. Noen som har en Mosin med en del ammo? Bytter min M4 med acog + reddot, flashlight og 2x 60 (dobbel magasiner) + ett 40 magasin for mosin med ammo Gidder ikke kaste våpenet for en Mosin når jeg kan gi det til noen andre.
 10. Jepp.. Er ganske latterlig, er ute i 100+ turns nå og det går veeeldig treigt..
 11. Tom Clancy's Division så fett ut, det blir nok kjøp. Så dere Dark Souls 2? :iiiiik: :iiiiik:
 12. Så ditte, fy faen det har potensiale
 13. Frankenstein! Er ganske lav (170ish) så å få prøve å være en diger jævel hadde sikkert vært helt greit Pule ei dame som har herpes (utbrudd) og klamydia uten kondom eller pule ei høne med kondom?
 14. Modding er noe av det beste med ett spill, enkelt å greit. Bare se på Battlefield 1942 og Battlefield 2. Så utrolig mye som har kommet ut av det. Project Reality for eksempel til Battlefield 2, det er bare 3 - 4 måneder siden jeg satt og spilte det og storkoste meg. Og Desert Combat er jo en klassiker jeg aldri kommer til å glømme. Og se på Minecraft, så latterlig mye mods som finnes til det spillet. Har spilt en del Minecraft, og mods har gitt meg flere hundre timer med glede i Minecraft. Modding er absolutt noe jeg elsker å noe vi trenger mer av, men samtidig ser vi mindre og mindre av det. Det er synd. Det virker som at de store selskapene vil tjene mer penger på å lage f.eks DLCs til spill. Og ikke gi folk muligheten til å lage sine "egne" DLCs. Det er jo så og si det modding er. Jeg husker at BF3 var "for avansert" for moddere. Noe av det mest latterlige jeg har hørt, moddere er personer de også, akkuratt lik de som sitter og lager spill som Battlefield 3.
 15. Xtri

  theHunter

  Faen me på tide! Vet ikke hvor lenge e å Daniel har preika og diskutert ditta med multiplayer, men det har faen me vært ei god stund no.
 16. Xtri

  SimCity

  Ja.. Er det noen som får spilt? Hva synes dere?
 17. Xtri

  GTA 5

  Heh, er så tøft å se hvordan spillet har utviklet seg fra GTA til GTA 5. Ganske impressive, har spilt alle spillene opp igjennom åra og er nesten ingen spill jeg har kost meg like mye med som GTA serien. Har stor tro på GTA 5, håper bare det ikke tar 1 år før det kommer til PC.
 18. http://www.metacriti...me/pc/the-war-z God score!
×
×
 • Create New...