Jump to content
Battlefield.no

cravi

Supermedlem
 • Content Count

  3,258
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About cravi

 • Rank
  Major
 • Birthday 04/11/1991

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Tigerstadt
 1. craven?Korrekt, overraskende at noen fortsatt husker meg.. Tre år siden sist gitt.
 2. Fever Ray is the solo project of Karin Dreijer Andersson, who is one half of the Swedish electro act The Knife (the other half is her brother Olof Dreijer). Dette er ikke electronica slik man kjenner den, mere elektronisk ambient og avant-garde.
 3. koble ut lydkortet og sett inn standard drivere?
 4. Hei, jeg har et lite problem jeg tenkte dere kyndige kunne svare på. Begynte nå nylig med Linux, nærmere bestemt Ubuntu 8.04, og jeg får ikke brukt GTK-themes ordentlig. Har blitt tipset om at dette kan skylde fraværet av mist- og pixmap-engines. mist-engine følger med Ubuntu, men pixmap-enginen får jeg ikke tak i noen steder. Themene jeg tar i bruk kjører, etter hva jeg forstått, utenom "standard" GTK og trenger derfor flere programmer som ikke følger med. Taskbar, caption, fonts osv skal bli endret, men denne endringen får jeg altså ikke opp. Skyldes det kun fraværet av pixmap-enginen, eller er det noe annet jeg har glemt? Hvis dere finner tak i en pixmap-engine jeg kan ta i bruk, vil jeg sette stor pris på om jeg kunne få en link/command til det. På forhånd takk for svar.
 5. ikke akkurat slik jeg har det nå, men tenkte jeg skulle brife litt med modding
 6. Hei! Om jeg f. eks. skal se på et klipp i YouTube, går klippet i to sekunder, lydløst, før det sier stopp. Den streamer videre, men det kommer fortsatt ikke noe lyd og klippet går ikke mer enn to sekunder om gangen. Det rare er at likevel fungerer VGTV etc. knirkefritt. Musikk i last.fm eller Myspace vil heller ikke funke. Ting som re-installering av Flash Player og Firefox er gjort flere ganger, men det fungerer fortsatt ikke. Noen tips?
 7. jeg kjenner han fyren irl, han er jævlig fjern. dritrå også ofc.
 8. cravi

  Linux iPod

  Half-man sikter nok til denne løsningen.
 9. atf er digg, men wallpaperen passer overhodet ikke - hvorfor bruker du ikke wallpaperen som følger med suiten? fin foobar, men litt for lys - nesten uleselig hos meg - tekst noen steder.
 10. han mener nok at du likner på tommy myrbostad.
 11. var nøyaktig det jeg prøvde å få frem, ja.
 12. denne tråden begynner å faile som faen.
×
×
 • Create New...