Jump to content
Battlefield.no

DosMetros

Supermedlem
 • Content Count

  225
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About DosMetros

 • Rank
  Korporal

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Hmm...har faktisk ikke rørt bf3 siden patchen som økte suppression....gjorde de noen gang noe med det?
 2. Håper Platini er flau nå etter det han sa igår
 3. u mad bro? Dayz er ultrabugga, sånn er det bare. Det hender kroppene er der (hvis du hører fluene), men de kan være usynlige av en eller annnen grunn pga terrenget. Scroll med musehjulet og finkjem området og se om du får opp inventoryen dems no sted, hender det virker.
 4. Jeg tror du får det hvis du har lite blod (husker ikke hva grensen er)
 5. Det holder å laste ned arma2 free for så å kjøpe operation arrowhead (blir billigere), det har i alle fall funka for meg, har ikke sett noen texture bugs ennå.
 6. Skjedde noe freaky på Norway 1 igår. Jeg gikk og tusla for meg selv, så spawner det plutselig 3 kuer på meg fra ingensteder, så jeg skyter en for å få litt kjøtt, men tror du ikke faenskapet sprenger i lufta i det jeg skyter, så jeg ser kort at vi begge flyr av gårde før jeg får "you are dead".
 7. Uansett vanskelig å si om han cheater bare ved å se på en fragfilm. Men en kjapp titt på statsen viser at han har samme acc og headshot ratio som meg med m98b. Nå skyter jeg ikke etter heli og båter så ofte, så 40% kan jo være veldig bra hvis han bruker mye skudd på få til det ene treffet.
 8. Det er en så kalt compilation Dr., det er ikke sånn at du treffer de hver gang, men når du gjør det bør du belønnes med kill. Ikke minst med rpg, som er mye vanskeligere å treffe med. Dette vil også gjøre det vanskeligere å flaghoppe med venomen. Soflam/jav blir kanskje en smule mer irriterende, men fortsatt ikke noe problem. Interesant at flares nå skal hjelpe mot avfyrte laser locks (tipper du må time sånn at du bruker de rett før missilen treffer, både for laser og heat seekers) -Laser Guided missiles can now be distracted by Flares. -Flares will no longer break the lock of a vehicle that is locked on, it will only distract the missiles.
 9. Nja nja. Har fortsatt ikke sansen for hvor de rakettene kommer fra hvis jeg er i bevegelse, men hvis flyet kommer sakte rett forfra skal det ikke være noe problem for gunneren å ta han. Heat seekers er greit nok, men de kan bare flare' rett før jeg får locka, eventuelt bruke ecm, og de gode pilotene flyr bare rett opp etter det så jeg ikke får locka på de etterpå.
 10. Jeg føler iaf ikke at soflam/jav er et problem mot noe som helst lenger. Du må bare tenke litt fremover med tanke på hvor du skal gjemme deg etter du har brukt ecm/smoke, som forøvrig begge har ganske kort reload tid. Når du har en gunner i heli på ts med thermal optics og tv så begynner det å bli morro. Det som derimot er plagsomt er når det andre laget har en god jet pilot og laget ditt ikke har det. Det begynner å bli en del nå som kjører ecm/radar/rockets og de tar "lett" ut all type hardware. Er virkelig jets så dårlig eller har "alle" skifta mening? Noen som forresten har et god tips til loadout for å skyte ned jets med heli? Føler at når de har en god pilot som har lockdown på himmelen, så kan du bruke all din tid i heli til å jakte de, og kanskje ta de 1 gang for hver 4. gang de tar deg. Men samtidig må du bruke all tid på å følge de og gi faen i alt annet, noe som er ganske meningsløst ettersom han kan ignorere deg nesten om han vil. Eneste map du har sjans er noshahr canals tror jeg.
 11. Han veier nok nærmere 70 til vanlig
 12. Hehe, nå skjønner jeg enda mindre. Jeg kan forsøke svare selv om du ikke spurte meg. Svaret er "nei" til første Til 2. spørsmål blir det da; kanskje, avhengig av hvor mye jeg trente for det og hvor mye talent jeg hadde Så kan jeg prøve å sette inn Gina Carano f.eks. Sier "nei" til første igjen (litt dårlig form om dagen) Til 2. spørsmål blir det da; Ja, så lenge jeg hadde trent nok så er sannsynligheten veldig stor for at jeg hadde blitt bedre enn henne. Hmm...hva kom vi frem til? Logikken virker lik...men det skal mindre til for meg å bli bedre enn Carano kontra Faber. Trenger litt hjelp her
 13. Hmm, jeg er litt usikker på hva som faktisk diskuteres nå...? Måten man bedømmer hvor flinke folk er er enkel og har ikke noe kunnskap å gjøre.....hvem vinner flest kamper mot best motstand på mest mulig overbevisende måte. Eller har det kommet en ny målestokk jeg ikke vet om? En teoretisk eksamen samt praktisk fremførelse av teknikker?
 14. Dette vil altså si at lightweight-klasser er mindre flinke enn heavyweight-klasser utelukkende på grunn av at de veier mindre (og dermed har mindre muskler)? Den der må du virkelig forklare, for det får jeg ikke til å stemme. Jeg tolker det vel heller som at menn har mer hurtighet, eksplosivitet og teknikk. Dette gir mer underholdning. Kvinner sliter med lav knockout prosent og muligens lav submission prosent siden noen er jævlig myke og kan vri seg ut av de merkeligste posisjoner Lettvektere er "mindre flinke" på den måte at de har mindre sjanse for å slå en som er større Underholdningsverdien kan likevel være større for noen fordi de fleste utøverne er hurtigere (og noen mener de har bedre teknikk).
 15. Tror du har misforstått hvis du tror det er insta-win for bjj. Her skal jo deltagerne på en slags treningsleir hvor de vil lære alle aspekter av mma. Dette var jo ikke sånn den originale ufc ble avholdt. Derfor blir det blir veldig avgjørende hvem som kan tilegne mest mulig ferdigheter utenom sin egen bakgrunn på kort tid. Så spørsmålene blir heller om thai bokserne klarer å holde det stående, eventuelt hvor lenge klarer de å overleve på bakken med en bryter/bjj dude oppå seg. Eller om brytern har lært seg nok submission defense til å forsvare seg mot bjj på bakken, eller om han mener han har lært mere stående enn bjj duden og heller vil holde det på beina etc etc Det er jo det som hadde vært det interesante i mine øyne...men nå er liksom et av de "farligste" aspektene (akkurat det å ha med en som er dreven på bjj/sw) tatt ut av ligningen, og det er en ting mindre for bryterne/strikerne å bekymre seg for.
×
×
 • Create New...