TiMMi

Supermedlem
 • Content count

  36
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About TiMMi

 • Rank
  Menig
 1. Star Wars the Old republic

  Xtri: Du skal ikke være for sikker på det. Jeg spiller på Sith og har møtt andre Sith i battlegrounds.
 2. Ang Teamstack

  This thread is amusing.
 3. Trollin dem noobs

  Haha, awesomesauce. Claymore-situasjonen på slutten var helt hysterisk.
 4. Hei, Topic says the most. Vi i The Axemen, muligens mest kjent som en wow-guild, er lystne på clan-match mot andre halvseriøse claner med høy hyggefaktor. Jeg er klar over at spillet knapt har kommet ut av DICE-vaginaen, men jeg styrer en gjeng apekatter som allerede har lyst til å teste dette spillet i litt kontrollerte former. Kan noen peke meg i retning av et sted folk søker matcher? Eller er det for tidlig? Finnes det admin-tools som gjør det mulig og i det heletatt gjennomføre en match? Vet at det også er tidlig med tanke på ruleset og andre teknikaliteter som bør på plass før man kan prate om at man har en scene. Vi er allikevel nysgjerrig på å teste det meste med hvilke settings som helst. Ta kontakt!
 5. Hva gjør BF1942-folk for tida?

  Hmm, poster mest for å sjekke medlemstallet mitt. Regner med jeg blir en blodnoob i tyrk sine øyne :< Anyway, spiller ET:QW og det rocker. La merke til en som nevnte "BF42 generasjonen har vel vokst opp". Da følte jeg meg brått gammel. Har spilt online spill i over 10år, og kommer sikkert til å fortsette i 10år til EDIT: Fan, jeg ble blodnoob :<
 6. Ikke skyt på meg når jeg flyr!!!!

  Fatter ikke dealen med å freake helt ut over teamkills, det er jo bare et spill. Jeg må innrømme at jeg synes det er morsomt med folk som skyter meg når jeg får ting rett før dem. Det skaper en slik hærlig atmosfære. Uansett så kickes man på -4, slik at teamkillere aldri vil være noe stort problem. Det er værre når jeg ramler ned fra himmelen og står og venter på noe jeg karakteriserer som MITT fly, så kommer it-Imsoelite og eier deg på flooding av enter/exit-knappen.
 7. Nationcup 2004!

  Vel, Teddeh.. Tyskerne brukte 2år på å utdanne et MG-42 lag (2stk) i forkant av krigen. Det betyr ikke dermed at de vant..
 8. film

  Then enlighten me, Mr. besserweiser. Det handler ikke om å forstå innholdet. Det handler om å forstå hva som er så jævlig bra med det. Jeg har enda ikke hørt en skikkelig forklaring fra en Apo-fan, og siden det er et par av de iblandt oss, så kunne jeg tenkt meg en real forklaring. Is that too much to ask?
 9. film

  Apocalypse Now er jo bare en av det beste filmene som noen gang er laget. <{POST_SNAPBACK}> Jeg respekterer meningene dine, men jeg klarer ikke helt forstå hvordan du kan mene noe slikt. Jeg har bare sett redux, men hva i alle DAGER for slags film er dette de siste 45 minuttene? Jeg vil at du skal utgreie om hva som er BRA med de siste 45 minuttene, og hva som gjør at filmen som helhet er blandt de beste filmene som noen gang er laget. Hope I dont ask for too much. ' /> Forøvrig så er filmatiseringen av "Døden på Larveføtter" hysterisk morsom. For oss som har tjenestegjort på stridsvogn, så vet vi at en stridsvogn ikke er like stor som ei hytte. Anbefales om man liker humoristiske krigsfilmer.
 10. IT news

  Jeg er ganske flink til å skrive, men jeg tror ikke tyrk lar meg være newsposteren deres.
 11. The United States of Embarrassment

  Hahaha, angående han fyren mikehunt refererte til; En FEIT amerikaner kommenterer halvsiden i Washington Post, hvor Tellhim.no går ut og mener Norge fordømmer krigen i Irak og ønsker en ny president. Han svarer som følger; "You have no right to do this, Bush for president 2004! If it hadnt been for us, you would speak german now!" Haha, jeg klarte ikke stoppe og le.. For en genial kar. Ich spreche deutsch! Ooohh, Helga, hast do den steifen?! Ja... 30cm für dich! ::PPPPPPPPPPPPPPPPPPP
 12. American Pie

  En ting er sikkert, det ville vært kjedelig om vi alle syntes det samme.
 13. Så The Cross of Iron nettopp

  Vietnam. Døden på larveføtter - The Movie, er jo århundrets krigsfilm. ' /> Er så bra når de filmer inne i stridsvogna. Er jo faen ei lita hytta, hvor de har plass til all spriten og alt det andre de stjeler underveis Tro meg, når jeg sier at det er trangt på skytters plass i en stridsvogn.
 14. Kommunisme

  Det lyser jo rødt overalt. La oss sette økonomiproblemstillingen til side, og bare konstatere at vi er enige at dagens utvikling er skremmende. Tariff eller ikke.
 15. Kommunisme

  Hvis vi definerer fattig, de som ikke eier nåla i veggen, så er jeg enig med deg. Men hvis vi definerer fattig som de som har akkurat så de klarer seg, men ingen sydentur hver sommer, så mener jeg konsekvent at du tar feil. Jeg nevner ingenting om polakker som tjener 55kr timen. Hvor får du det fra? Jeg sier at det er ikke rart polakkene kommer hit. De utkonkurrerer jo norske håndverkere på pris. Og dermed får de enkelt oppdrag. Jeg prøver å få frem at dette er et særdeles stort problem for Norges fremtid. Hvordan skal du kunne tvinge lønningene opp over hele verden? Kan du ikke forstå at det er hos oss problemet ligger? Om man tvinger igjennom kutt i lønningene så vil jo boligprisene falle, matprisene falle og strømprisene; Ja de er et kapittel for seg selv, de burde i all hovedsak vært solgt til gibort pris i et land som Norge.