Jump to content
Battlefield.no

ChristianB

Supermedlem
 • Content Count

  153
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ChristianB

 • Rank
  Korporal
 1. Denne tråden igjen..? Ser ikke vitsen med å bruke realisme som et argument når spillet ikke er det spor realistisk i utgangspunktet. Har ennå til gode å spille to noenlunde underholdende runder HC på rad, det er alt jeg trenger å vite.
 2. Er jo bare å løpe rett gjennom steinene og inn på A. Alle er jo opptatt med den teite bakketoppen anyway.
 3. Er det bare meg som ikke synes det er så mye galt med spillet? =/ Det jeg ønsker meg mest akkurat nå er nye ting, spesielt nye maps... Gi oss en skikkelig by å krige i! EDIT: Ikke noen forbanna snø-maps... ørken!
 4. Tror Aero er noe for seg selv, altså... Hos meg er det i alle fall slik at Windows skifter til "basic" med en gang jeg starter BC2, så det kan hende at Aero rett og slett ikke funker med enkelte spill. Ser ikke ut som om det hjelper med det nyeste av det nye av hardware engang
 5. Du er aldri online! EDIT: Flott, når vi først er pålogget samtidig, så kræsjer spillet mitt etter en og en halv runde. Jaja, hadde en jævlig dårlig dag på jobben uansett..
 6. Er det noen her som dør spesielt ofte? Gjerne sånn 40-50-90 ganger per runde? Da adder du meg, så skal jeg spille Medic og følge etter deg og sørge for at du blir revivet hele tiden, selv midt i mortar strikes og bak ryggende tankser! Du skal slippe å vente i mangfoldige sekunder for å måtte respawne helt tilbake i basen! Poeng til meg, mindre respawning på deg. Høres ikke dette ut som en fin-fin deal? =)
 7. Har forelsket meg litt i Remington 870 Combat Shotgun nå, altså. Når jeg spiller Medic med den hagla og begge healing-greiene føler jeg meg litt som en 46 år gammel krigsveteran med grå skjeggstubber som står litt bak resten av soldatene og kjefter, men som likevel av en eller annen grunn alltid er første mann gjennom når man slår inn døra i fiendens hovedkvarter.
 8. Ser ikke helt humoren. Uansett hva du gjør, er du en wookie. Ok.
 9. Jeg synes at det å skulle ødelegge et fysisk objekt er et mye bedre oppdrag enn å løpe fra flagg til flagg. I tillegg synes jeg kampene i rush er mye mer intense, så jeg går nok ikke tilbake til conquest med det første. Håper likevel at det kommer både nye og forbedrede game modes til alle fremtidige BF-spill, forandring er alltid kjekt.
 10. Det er jo ikke snakk om å gjøre det så realistisk som mulig, men å få til endringer som gjør at spillet blir morsommere (skjønt, jeg har lyst på en skikkelig WWII-simulator). At halve laget bruker CG og horer er jo ikke noe morsomt. Det spillet (dvs., neste BF-spill) trenger er et dynamisk poengsystem; serverne holder oversikt over hvilke våpen som dreper mest, og så får man mer eller mindre poeng for å drepe en fiende alt ettersom hvor "populært" våpenet man bruker er. Da trenger ikke spillet å være 100% balansert heller, det balanserer seg selv. Alternativt la det gå lengre tid mellom hver gullstjerne dersom et våpen blir veldig mye brukt.
 11. Det morsomme er jo at de som står langt bak (som angripende lag i Rush) og skyter fienden med CG/sniper/40MMGL etc. fra 200 meters hold som regel ikke har god K/D, og i alle fall ikke noen god poengsum. Vanligvis har de godt under 1000 poeng ved rundens slutt og K/D-en er rundt eller under 1, fordi: 1: Jeg spiller på samme lag som dem, men står mye lengre frem og fragger fienden før de rekker å blir drept av CG. 2: Jeg spiller på det andre laget, flanker dem og skyter alle campe-horene i nakken og farmer dogtagsene deres. og i sjeldne tilfeller, 3: Laget taper, og jeg blir pissed på en i squad-en, en 12 år gammel idiot av en sniper, [[RUS]]1337SNIEPSHOT2[RUS], som sitter 4-1200 meter bak frontlinjene (gjerne oppe i et fyrtårn, og uten å ha fått med seg at det er bullet-drop i spillet), med 204 poeng og 1/14 i K/D, så jeg teamkiller vedkommede med 40MM SGN, slik at han må spawne lengre frem. At jeg må lese "y u do that NOOB NOOB NOOB i fuk ur dog" i chatten etterpå gjør meg ingenting.
 12. Det heter "melee attack" og er nummer 5 fra toppen under innstillinger for "foot". Hos meg står det "MMB" - Middle Mouse Button (altså trykke ned scroll-hjulet).
 13. Den forrige tråden din står jo noen få hakk ned på siden her. Hva var galt med den?
×
×
 • Create New...