Jump to content
Battlefield.no

FRlTZ

Battlefield.no Veteran
 • Content Count

  1,937
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About FRlTZ

 • Rank
  Swedestrial looneybin egineer
 • Birthday 06/17/1977

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Helsingborg

Recent Profile Visitors

2,423 profile views
 1. Ny bug: AKMS (GP25) vil ikke loade flair (white) for GP25 launcher
 2. OH MAGAWD1!!1 God Jul Battlefield.no
 3. FRlTZ

  TG11

  Ok, tiden er vel moden nå som bilettene er på markedet. Jeg får ikke sove da jeg er blitt invitert inn der i crewet, og jeg kommer vel og takke ja til dette. Spiller - Plass/rad Fritz - [Crew] Zen0x - unknown/unkown +5 k. krogsforbryter - unknown/unkown +6 Holycrap - Unkown/unkown Oppdateres ikke hver dag, men skal prøve og få meg mere innom nå som livet stabiliserer seg lite.
 4. http://store.steampowered.com/news/4077/ Klikk, install og lek.
 5. 8800 GTX var kortet som faktiskt sjokkerte ATI, når kortet kom, hadde ATI ingen reel mostander, og de var på den tiden plaget fremdeles med VPU recover issue og elendige drivere. Siden den tiden, har ATI blitt voksen, de har tatt lære av feilene de gjorde, samt feil konkurenter gjorde, som S3. ATI's nåværende kort, har over 6 mnd's ledelse på nVidia, og det betyr - kortere tid til nytt kort, ny teknologi og nye...eye candy saker. MEN her er Acet til ATI - Dems nåværende kort er raske, kjølige trekker ikke for mye strøm, og fabriks viftene, er noen av de beste på markedet, både på støy og kjøle nivå. ATI's kort har rett pris i forrhold til verdien, dem behøves ikke engang og senke prisen så mye som en mikro tanke med tanke på konkuranse fra nVidia, for nVidia's Fermi, er feilprisa, for varmt, bråker ALT for mye, og trekker for mye strøm. Kortene til nVidia, skal de bli konkuranse dyktige, uansett ytelse, så koster det med bråkete vifte, mye strøm og varme, for selv med custom vifter, må du regne med opp mot 75% viftebruk i IDLE tillstand, og det betyr = bråk. Jeg var nVidia fan-boy, helt til jeg så testen som var lekket på nettet for en måned siden, jeg hadde faktiskt regna med at Fermi skulle hamle opp direkte med ATI's top kort, MINST, med så lang forsinkelse. Skulle Fermi vært bra, og med den prisen det har idag, skulle ytelsen vært på høyde opp mot ATI's 5970. men desverre, MYE røyk, ingen ild fra nVidia. og andre konkurenter kommer nå dette året på markedet mot nettopp, nVidia. ATI er som jeg har skrevet, kongen, DE dikterer pris og ytelse, akkurat nå, er nVidia bare med for turen...
 6. FRlTZ

  Blir kicket

  Reinstall punkbuste. PnkBstra.exe er Punkbuster som starter, men noe feiler, prøv og reinstallere det, sjekk andre BF2 PB problemer på forumet om "how-to".
 7. FRlTZ

  Blir kicket

  Oppgradering av drivere, spesielt skjermkort driver, tror det er løsningen.
 8. vel, fakta er fakta. nVidia er for sent ute, med et kort som er for varmt og trekker for mye strøm. Mya av de samme tabbene 3Dfx gjorde med Voodoo 5 5500 / 6000 (kortet med 4 stk VSA100 brikker). klart kortet er raskt, men det ER tross alt, 6 mnd for sent ute. Skal dette være noe bra kort, må det senkes iallefall 800,- her i Sverige, om det skal sees og være konkuranse dyktig.
 9. Tro meg, uansett produsent, så bråker dette, mye...veldig mye.
 10. Texas - Du har tydligvis ikke hørt kortet i aksjon.... på idle, går vifta 75%. her er noen ....morro saker: http://www.hardocp.com/article/2010/03/26/...80_sli_review/7
 11. Virker som om PCen har en defekt på seg. Oppdater BIOS og drivere, sjekk med PC produsentens support.
 12. FRlTZ

  Google Nexus One

  Den er bra, inte perfect som iPhones, men kanskje nærmaste konkurent till iPhone.
 13. FRlTZ

  Google Nexus One

  Nexus one / Desire's Snapdragon kicker ass, telefonen er rask og responsiv, men skjermen er ikke like god som iPhone. Men det kommer vel med Nexus two.
 14. Skal jeg vannkjøle kortet, kan jeg like gjerne gjøre det med resten av PCen, som om ikke "Autobot City" var tung nok fra før....
 15. ikke bare bråk, kortet er ekstremt varmt, varmere enn hva det burde være. Kommer vel ann på designet av kortet, men det att selve kortet ER 6 mnd fosrinket, hjelper ikke uansett. Er for lite, for sent. nView og 3D view er kanskje nVidias redning, meeeeen....skeptiskt.
×
×
 • Create New...