Jump to content
Battlefield.no

LARS1

Supermedlem
 • Content Count

  72
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About LARS1

 • Rank
  Menig
 • Birthday 01/01/1988

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Tønsberg
 1. IKKE kviga det var noe galt med Da hadde det jo igrunn ikke gjort så mye.
 2. Minus! Jeg sa ikke 14 år og jomfru Neida, er litt usikker på teorien din, jeg tenkte litt mer på andre vei, napper du for lite løk så glemmer kroppen hvordan få reisning En uke uten er no go, en uke uten ville jo bare gått i et par minutter før sertolicellene i pungen endelig kan juble over bedrede arbeidsvilkår. Viagra er faen meg nesten aktuelt vettu, er ikke noe som er litt mindre belastet da?
 3. Fyllesex er i utgangspunktet ikke noen favoritt, men det siste året har det skjedd 4 ganger at jeg har dratt med meg noe lite og søtt hjem fra byen Så kommer problemet når vi kommer hjem til en av oss. blodstrupmoen vil ikke opp å stå som Clay Davis hadde sagt: "shiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit". Så de første tre gangene var jeg ganske så drita. denne siste var jeg faen meg ikke så drite heller, det er det værste. Får faen meg ikke reisning igjen før langt utpå neste dag! Akkurat som om den har gåtti dvale, det går å få den opp med en blowjob, men den vil falle tilbake i løpet av kanskje 10 sekunder. Nå er jeg lei! Tenkte kanskje de av dere som er her inne og som ikke er 14 år og upulte kanskje hadde noen tips (er heller ikke interessert i erfaringer fra dere som er 15 år og later som om dere har pult ) HELP! Hilsen gutt 20 Ps ikke si at jeg skal slutte å drikke
 4. Har da hvert på pol i Danmark før, de kaller det ikke det,å det lå såklart i et kjøpesenter rett ved lekebutikkene. Men det var en butikk med bare vin, sprit, og øl i Riktig nok var det litt mindre stivt en her i norge da, var nesten som en bar.
 5. Gode råd motatt! Vet igrunn at stoler og telt er å få kjøpt der nede, men er det ikke evig lange køer?Eller fare for utsolgt? Vi kommer ned på Tirsdag ettermiddag/kveld. Vet at vi burde ha med skikkelig utstyr siden det er meldt dritt vær, men sorry ass, dette er bruk og kast saker som må passe inn i mitt stramme budsjett. (som prioriterer alkohol) Hvordan er det forresten å ha med en helflaske Sambucca hjemmenfra? Er det Pol der nede uten 1000 meter kø?
 6. Ok, her er saken, skal nedover til Roskilde i år sammen med 2 kamerater. Vi skal ta buss fra Oslo på Tirsdag. Det er jo meldt drittvær så hva vi har med oss er da enda viktigere enn vanlig. Ting som det sier seg selv at er kjekt å ha med tror jeg vi har kontroll på, Gaffateip, Gummistøvler, Lommelykt ect. Men er det noe som er kjekt å ha med som ikke er så selvsagt? Så til det viktigste spørsmålet. Hvor finnes den beste festivalpakken? Da en pakke med telt, stoler, madrass, liggeunderlag, pute f.eks. Jeg har funnet noen men det finnes sikkert noen Über leet pakker der ute, som det ikke er så sikkert jeg vet om. Synest det var litt vanskelig å finne noen gode pakker på nettet. Setter pris på all hjelp og alle tips
 7. LARS1

  Sixpack?

  Mulig det er litt seint å begynne å tenke på sixpack ca 2 uker før fellesferien ' /> Nei sats heller på en skikkelig deff neste år du Jeg gjorde det i år, er kjempefornøyd med resultatet!
 8. Det har seg slik at jeg har fått varsel om innkallelse til førstegangstjeneste i Januar 2008! Dette passer seg dårlig da det jo ødelegger 2 skoleår. Derfor ringte jeg inn i dag og hørte om det var noe ledig fra høsten. Fikk ett alternativ: Grensevakt!!! Dette vet jeg pent lite om hvordan er, så håpet noen som hadde hvert inne i militæret hadde noe å komme med. Skriker jo en Alarm i ørene mine, men det kan jo hende det er allright?
 9. og visa versa såklart Sånn det skal være, gleder meg forsåvidt over hvordan vi i Liverpoolgjengen har slike flotte, rappkjeftede pågangsdrivere som Kenny, Stålull og Apollo. Det gjør jobben så mye enklere for oss andre.
 10. Vet vi noe om inntekten til 25 åringen? Nei? Kan godt være 25 år og tjene 1mill i året for alt vi veit. Tenkte bare på om dette kunne være noe media lagde en større sak av enn det det er?
 11. Jah Søkefristen for utdanning nærmer seg faretruende. Jeg fullførte videregående skole i fjor, og har etter dette jobbet et år grunnet min lave alder ( ja gikk i klasse med de som var ett år eldre enn meg ) Nå neste år har jeg lyst til å gjøre noe nytt, noe annet. Hvis jeg ikke skal i militæret kan jeg tenke meg å ta ett år der jeg muligens går på folkehøgskole e.l som jeg får noen ekstra studiepoeng for, som jeg trenger senere Så er det noen som har noen erfaringer eller tips om hva som er allright. Kan nevnes at jeg er ekstremt interessert i alt som heter idrett og trening, samt kunne godt tenkt meg å få reist litt. Men er ikke akkurat stinn av gryn , selv om jeg har spart opp noe. Leif var innom Skal hvertfall ikke studere norsk )
 12. Server: DD2 only Tidspunkt: 14 Mars. Kl. 19.30 Årsak: Cheater + 2stk td med vilje Klar cheater synest nå jeg, uten at jeg har den store erfaringen. Fikk ikke med status i demo før han hadde left the game. Vet du egentlig skal poste ulike tråder om forskjellige spillere, men kommer ganske klart frem i demoen at også TBO[N] MR WEENIE og kameraten td med vilje. teamdmg.rar
 13. Må bare si at jeg synest synd på førerene under rally norway! Fy faen, få en mikrofon stikki opp i fjeset hver gang du viser deg offentlig, med det samme spøsmålet: " Er det ikke flotte å kjøre her i norge? Se for et flott land, flott arrangement, synest du ikke det?" Hva skal de svare på sånnt? Såklart sier de at de synest at det er flott å greier. Blir nesten like ille som lillehammer OL dette her
 14. Kom med noen fler videoer da folkens Tar med 2 til jeg denne og denne
 15. Hei Mulig det finnes en slik tråd, men vil gjerne at dere skal dele de beste fotballvideoene med oss andre Jeg starter med De som ikke er interessert i fotball kan spole til 3,15 for å se en skikkelig ninja takling! Leif?
×
×
 • Create New...