Jump to content
Battlefield.no

umhyuk

Supermedlem
 • Content Count

  259
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About umhyuk

 • Rank
  Korporal

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Fikk ikke kolba noen jeg Uansett så må det bli mer BW/MILSIM på WW2 marka
 2. Ingamenick: umhyuk Status (kan/kan kanskje/er 100% med): kan kanskje(ganske sikkert, men må hjøre en sjekk før jeg kan si meg 100% med. Ønsket rolle: MGer/Forsvarer Lederrolle?: (ja/nei): nei [edit) det var ikke for sent å melde seg på nå var det?
 3. Du er relativt fersk innen RPG sjangeren, har jeg rett? På den annen side så er det ikke lenger NWC som produserer M&M spillene, så du har jo forsåvidt rett på en måte. Demoen var pung når det gjaldt å gi deg en faktisk smakebit av spillet.(OOoooh 3 orcer og that's it, nesten) Så får se om jeg får tæsja ut fullversjonen på en måte før jeg bestemmer meg for om det er verd et kjøp.
 4. Husstandens konsoller: Videomaster Superscore VM-8 (1976-1983)<-kjøpt en gang før min tid. NES(1987)<- Jeg var livredd denne her. Gombaer er noen fæselige ting som en 4-åring som alltid ønsket seg brannbil. Nintendo Game Boy(original grå murstein)(1990-1992) <-Husker ikke helt. Sony Play Station(1995-1996) SNES(1998-1999)<- Atpåklatt. Vi fant den billig et sted og søss hade dille på Super Mario Kart. Sony Play Station 2(2000) Sony Play Station 2 Slimline(2005)<- Den forrige døde på seg av all DREen Nintendo DS Lite(sort)(2006) <- Ikke helt ennå, men snart. En gang i løpet av Juli. Syvende generasjons stasjonær konsoll(2006-2007) Den som har det mest sexy spillbiblioteket(eksisterende og planlagt) når jeg har pæng til å kjøpe en.
 5. umhyuk

  Heroes V

  *gleder seg* Dårlig timing på både dette og Oblivion. Kommer til å ha konsentrasjonsvansker med fornuftige arbeidsoppgaver fremover nå ja. Det å måtte registrere seg for å få tak i promo stasj er en fordømt uting. Var et stort iritasjonsmoment da jeg lastet ned Oblivion promovideoene også.
 6. umhyuk

  Oblivion

  Jeg fant dette oppskriftsdokumentet bortgjemt blandt banknotater og andre ting i går.
 7. Sikkert fint for Naruto fanboyen men for de som klarer å se litt bortenfor det faktum at de liker serien(forutsatt at de i det hele tatt liker den) så er vel dette ennå et i mengden skrotspill basert på en serie/film. Det som interesserte meg litt derimot var dette: nytt spill i HoMM serien kanskje? /me går for å google opp DMoMM. [edit] hrm, nei det var ikke det. Var et Førstepersons etellerannet.
 8. WTF? 1332754[/snapback] Hadde jeg spillt FFVII mye hvis jeg hadde hatt like mye konsollRPG erfaring som nå? Nei. Ville jeg kunne ha satt meg ned å spillt FFVI(FFIII US), Chrono Trigger, eller Romancing SaGa med tilsvarende erfaring med sjangeren? Definitivt.(de har ikke gitt meg like mange timer med underholdning som FFVII da, ennå) Som sagt, det var det første av sitt slag som kom til Europa og ikke var dårlig(vel, de med cracka SNES hadde jo fått disse spillene for en stund siden). Og dermed var det en helt ny opplevelse som vi Europeere før hadde blitt holdt mer eller mindre unna. Også var det det første av denne typen spill som tok i bruk 3D.
 9. Jeg har vanskeligheter å se nyskaping med denne generasjonen, unntaket er selvfølgelig Nintendo med DS og Revolution. PS2 brakte partygaming inn i stua(Eye Toy, DDR og Sing Star). PS/GC fikk 3D inn i stua da slikt kostet mer enn bare blod til PC. SNES/MegaDrive var vel gullalderen i moderne konsollspilling, og NES var oppstandelsen fra de døde etter krasjet. Denne generasjonen? Mer av det samme med mer bling grafikk fra MS og Sony. Nei gi meg noe nytt til en pris som ikke er den samme som en oppgradering av PCen.
 10. Du er forvirret min venn, det du tenker på er FFX-2 ikke FFXII(som kom ut for noen uker siden i Japan). Det hadde et interessant konsept med å bytte klasser midtveis i kampen, men det ble ikke alt for forskjellig fra X sitt karakterbyttsystem. Resten var bleh. Timer underholdning de har gitt meg i livet: #1 Sid Meier's Alpha Centauri [PC] (+ om du vil, resten av Civ serien) Man glemmer fort å spise i disse spillene når man har begynnt en større invasjon av en rivals kontinent. Civ IV gjør dette desto mer interessant da med AI som forstår interkontinental krig litt bedre, men AC er fremdeles det som alene har spist mest av min tid. #2 Bubble Bobble [NES] Oss i Commandore og NES generasjonen husker vel sammenkomstene med venner som dette spille skapte. Genialt, rett og slett genialt. #3 Seiken Densetsu 3 AKA Secret of Mana 2 som aldri ble(offesiellt) oversatt [sNES] Da jeg spillte dette så var det allerede gammelt(og for meg ulovlig). Beste action RPG til konsoll noensinne. #4 Zelda Link's Avakening [GB] Jeg var for ung til å fullt sette pris på NES Zelda da det kom, men ved LA så var jeg klar(hadde ikke SNES så ALTP ble det lite av, kjøpte det senere da). #5 Final Fantasy VII [PS] Første menybaserte konsoll RPG som kom hit til Europa. I ettertid så ser jeg at det var nermere middelmådig enn konge, men det har definitivt blitt verd pengene med tanke på antall timer spilt.
 11. "Vi vil lage den beste singelplayer opplevelsen som ser mulig" Noe i den dur, sikkert feilsitert men poenget kommer frem. Det er ingen multiplay funksjon, bare deg, våpenet, magien og klærne dine og en enorm verden. *Gleder seg*
 12. Går mye i "høne", "ku" og "rapemobil"(internhumor versjon av FAV) samt "INNKOMMENDE XYZ" der XYZ gjerne er noe pansra faenskap.
×
×
 • Create New...