Jump to content
Battlefield.no

Baseraper

Battlefield.no Veteran
 • Content Count

  629
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Baseraper

 1. prøv å sett disse kommandoene i launch options "-w 800 -h 600" har du pleid å spille i fullscreenstretch eller skalert med den oppløsninga? dette må du enten endre i innstillinger på selve skjermen eller i innstillingene til grafikkort driveren.
 2. games4u har gratis serverbooking. trenger bare å ha en bruker der. ellers kan dere spille gathers på #go.zoctai eller benytte dere av Matchmaking-funksjonen ingame.
 3. tysker som lager kule filmer med staget-frags og andre som er cheats. clayman er bare en wannabe som er like fake som rumpa til nicky minaj. se på tweeday, mstsn eller k1u sine filmer. de er klasse! sistnevnte har dessvere ikke laget noen GO filmer ps: gz btw
 4. Battlefield.no Bigwar førskommende tirsdag, vi gleder oss !
 5. Eneste satsing jeg har sett innenfor CS:GO fra HF sin side var Gamers paradise. Skjønner ikke hvordan det kan bli sett på som en flopp når det var bra deltakelse, og utrolig mange fra topnorge som skrøyt av selve opplegget (jeg har hvertfall fått masse pms om det). Mange som synes det var dumt at det ikke ble noen gjentakelse tidligere i høst. Et fåtall av de som deltok i turneringen fikk med seg at HF sto bak arrangementet, noe som gjør at vi som organisasjon har vært for dårlig på å eksponere oss. At publicdelen har floppet er jo pga adminpanelet ikke har hørt på mine forslag fra starten av. Eneste måten å få publicspillere er å rekrutere de som vi hadde i CSS fra før, pga de som gikk over til GO i starten bare var kompetetivespillere og er dermed i en litt høyere skillgroup og tar spillet litt mer seriøst. Som drozo sier har det vært fattig lite om CS:GO på nyhetsfronten deres. I følge dere er jo dette et spill dere satser på. Hvorfor har dere da skrevet flere artikler om SC2 i løpet av den samme tidsperioden, når dette ikke er et satsingområde? Det er ingen norsk side som eier markedet med gode artikler til CS:GO, så HF kunne lett tatt over dette. Dere trenger bare å få rekrutert en eller to småaktive skribenter.
 6. Det er mange som gamer CS:GO i det norske miljøet, men det er ingen som spiller public mer. Enten så går det i praccing med lag, matchmaking eller gathers med venner. Skaff deg irc og kom deg inn på #go.zoctai og #norge.csgo @ quakenet. Der henger det meste av den norskescenen. Blir også feil å si at CS:GO er dødt og har få spillere når det er over 1,5 million ulike brukere hver måned som spiller det, og det er ofte opp i mot 60 000 som spiller på samme tidspunkt. Spillet har bare vokst det siste året med en økning på over 100% unike spillere. At bf.no ikke skriver artikler om den norskescenen kommer bare av mangel på interesse fra skribenter med kompetanse innenfor miljøet, samt det ikke har vært noen form for rekrutering til denne delen. Du har alltids esportfire.no, hltv.org og cadred.org om du vil følge med.
 7. Har folk fått med seg dette prosjektet? http://foend.no/Proj...83-71e268f9980b Tror dere det vil bli noe lignende Inferno online i sverige? Virker som et spennende prosjekt som kan være med på å bygge opp igjen den kompetetive siden i Norge i ulike spill. Er det noe som mangler i norge er det satsing innen for dette området. Hva mener folk om prosjektet?
 8. Gratulerer med dagen folkens
 9. Det der var faktisk utrolig tøft! Fikk lyst på en selv
 10. skru av antialias og hdr kunne også få det av å tabbe ned cs i en lenger periode
 11. 18 = gammel? hva vil over 30 være da?? dinosaur?? (hei entreri)
 12. csgo har et mye større miljø enn det css hadde i starten, både kompetetivt og publicmessig. det var under 10000 aktive spillere når css hadde vært ute like lenge. skal også nevnes at de som spiller csgo for det meste er kompetetive spillere. scenen mangler publicspillere og viewers for å kunne bli stort.
 13. dessverre, sitter på toget hjem under dette tidspunktet :/
 14. OH MAGAWD!1!: BATTLEFIELD.NO IS THE BEST, MERRY CHRISTMAS TO MADCATS TOO syyyyk premie! God jul til alle sammen
 15. Denne modden har vært jobbet med siden 2006 eller noe. Spillet burde vært gitt ut for 4 år sida. Ser dessverre ingen framtid for dette mtp dårlig grafikk sammenlignet med det som allerede er ute dagensmarked. Syns selv at spillet er en dårlig versjon av 1,6, vet ikke helt hvorfor, men er bare den følelsen jeg får av å spille det. Spiller heller 1,6 enn denne versjonen. Skal sies at jeg liker grafikken i dette spillet pga det er clean og minner meg om css.
 16. GRATULERE MED NY BUTIKK I TRONDHEIM, DIGITAL IMPULS Ønsker Assasins Creed 3
 17. GOD JUL TIL ALLE PÅ KOMPLETT.NO! Ønsker meg Assasins Creed 3
 18. Tusen takk Max fra Qpad. GOD JUL Ønsker Assasins Creed 3
 19. Vi elsker Turbo Tape Games! Ønsker Assasins Creed 3
 20. De fleste som har gått over til GO er jo kompetetive spillere -> folk som IKKE spiller public utenom DM. Folk spiller bare gathere, er med på noen utenlandske turneringer eller smålig praccer. Valve burde få CSGO ut i butikkene og ikke bare selge spillene på steam. Utrolig mange som ikke har fått med seg at det har kommet en ny versjon av cs. Den største målgruppen til valve er heller ikke gamle nok til å kjøpe spill over internett, og er nok ikke alle foreldre som tørr å bruke bankkortet sitt over nett.
×
×
 • Create New...