Jump to content
Battlefield.no

Sigve

Battlefield.no Veteran
 • Content Count

  435
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Sigve

 • Rank
  Ms. lil Texas 2006

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Viktig poeng du har her, og en av årsakene til at dictionary-attack har begrensninger, hvert passord hos bf.no hadde unik hash som har vært påpekt tidligere, og det betyr at dictionary (alle hash-verdier) må re-computes for hvert eneste passord som skal testes fordi saltet er unikt. Dette setter naturligvis store begrensninger for de som skal cracke... Fordelen med hash + unikt salt per bruker er at det stikker kjepper i hjulene for bruk av rainbow tables. Man måtte ha generert én tabell per mulig salt-verdi, som Optimus påpeker, og forumet bruker et såpass langt og sammensatt salt at dette ville kreve enorme mengder largringsplass og datakraft. Trist å se at de nå velger å publisere brukerdatabasen til en side for narkomane og deres pårørende, mennesker som er i en svært vanskelig og utsatt livssituasjon. La oss håpe at media har vett nok til å holde et lokk på dette tilfellet - slik at man reduserer mengden snoking i dataen som er lagt ut. De ser dog ut til å hive seg ukritisk over det meste som kan skape overskrifter... så jeg må innrømme at jeg ikke akkurat holder pusten for det.
 2. Vi har for øyeblikket veldig stor pågang på portalen. Beklager tregheten. Ting vil roe seg ned etterhvert.

 3. Beklager nedetid på rundt ~34 minutter just nu. Nettverk som datt ut. Dette har blitt fikset. :)

 4. Beklager en halvtimes nedetid just nu... DNS-trøbbel. Fixed!

 5. Les: zpam planlegger å fikse gruppe-tilgangen slik at dere kan bruke den.
 6. Vi skal nok få på plass noe dere kan leve med også - vi har forståelse for at ikke alle er like glade i hvitfargen, o.l., og tar det til etterretning. Når det er sagt... så er mye en vanesak når det gjelder forum. Det vil ta noe tid å venne seg til fargetema, strukturelle endringer og hvordan ting fungerer/flyter generelt på et forum som har gått noen generasjoner videre siden sist Battlefield.no oppgraderte IPB. Blir man regelrett blendet av en hvit side (eller blir veldig sliten/får vondt i øynene), så bør man kanskje vurdere å skru ned lysstyrke på skjermen litt også. Hvilke hvite knapper er du snakker om, forresten, scavenger? Kan du ta screenshot og peke ut hva du mener?
 7. Hva savner du helt konkret? Kan hende at det bare har flyttet litt på seg. Usikker på om vi har valg for avatarer/bilder, men valg for signaturer og lignende finner du f.eks. her: http://www.battlefield.no/forum/index.php?app=core&module=usercp&tab=core&area=ignoredusers
 8. Sweet! PS: Beklager at de 4 kommentarene som var på artikkelen forsvant. Vi måtte fikse en liten feil-publisering.
 9. Det var en skjult test-tråd du forsøkte å aksessere - jeg har nå fjernet den. Her er faktisk kommentar-tråd for artikkelen:
 10. Det var p.g.a. at editor ikke lastet slik den skulle ved edit. Skal nå være fikset.
 11. Si i fra hvis dere skulle oppleve dette igjen - gjerne med link til eksakt post dere opplever det med (kill på #<nummer> oppe til høyre ved posten), og hvilken browser. (Det er sannsynligvis fikset - men jeg vil gjerne vite om det hvis det skulle skje igjen.)
 12. Beklager at halvtimes vedlikehold ble til en time - vi måtte kjøre litt vedlikehold på databasen, og den er relativt stor. ;)

 13. Hei, Jeg mistenker at du har noe cache som henger igjen etter problemene vi hadde rundt lansering. Gå til skiftnøkkel-ikonet oppe til høyre -> Options -> "Under the Hood" (eller tilsvarende på Norsk, hvis du benytter det). Klikk på "Clear browsing data..." på toppen av den siden. Sørg for at følgende er huket av: "Empty the cache", "Delete cookies and other site and plug-in data". Trykk deretter clear browsing data. Restart gjerne Chrome etterpå. Får du fortsatt samme oppførsel?
 14. Det var noe rot med login-navnet på din gamle forum-konto der ja... Så jeg har endret login-navnet ditt til "NhcPeacebreaker". Du må dermed bruke dette for å logge inn fra nå av - i stedet for email-adresse. Minner med det samme om dette.
 15. Får du konsekvent dette? I så fall er det fint om du inkluderer det som etterspørs i førsteposts #3... altså informasjon om browser (med eksakt versjon) og operativsystem. Har du addons som noscript eller ligenende, så er også dette relevant.
×
×
 • Create New...