Jump to content
Battlefield.no

Darkness 1 NRW

Supermedlem
 • Content Count

  502
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Darkness 1 NRW

 • Rank
  Fenrik

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.nrw-squad.net

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo, Norge
 1. startet d/l.. så er det bare å skaffe seg beta key...
 2. hmm.. hvor er beta'en tilgjengelig.. steam eller via bfbc?
 3. Hei der.. Har hatt et opphold på slagmarken no på noen måneder, Da jeg skulle prøve meg att fekk eg bare denne meldingen når jeg forsøkte å starte BF2. DVD'en står i driven og kjører eg den ut og innatt kommer autolaucheren opp som vanlig.. men får ikkje starta bf2 fra den,, samme melding. Dette gjelder også alle exp. Har ikkje hatt noen endringer på maskinen som skal være utslagsgivande.... Håper noen har svar på denne nøtta!
 4. Darkness 1 NRW

  Litt info

  Vi tar da gjerne imot flere patcher vi... Men det hadde vært findt om de fikk vekk Random aim! og omorganisert helikopterene litt.. noe ala PoE eller OPK moddene.. Spiller for det meste NavyField om dagen.. det er et spill som er like gammelt som BF2, men patches fortsatt hver uke....!
 5. Sliter med ctd... av ukjent grunn akkurat når den er ferdig å laste kart...? Medium og High innstillinger
 6. Synest vi har kommet godt i gang denne sesonen.. 5A
 7. Squadbuggen har jeg for det meste opplevd på TV2 sine servere.. ukjent hvorfor. Men synest fortsatt at Nerfingen av Blackhawken's miniguns er den værste.. der etter kunne de laget litt mer forskjell på helikopterene.. Ingen helikopter har bare 8 skudds hydra 55mm pods. 14 pr pod er oppsettet x2 (da du har på begge sider) og ingen magasiner som reloades i lufta! Var litt bedre oppsett i OPK modden. (Operation Peacekeepers) Ang. carrier så er den kanonen der SERIØST UNDERPOWERET.
 8. Den diskusjonen her gikk da voldsomt ut... Og de samme personene slenger fortsatt dr*tt.. hmmm Skjønner ikkje kvifor plutselig promotering av det du synst er gøy absolutt skal slaktes av andre.. BF2 er stort, med et stort spekter!
 9. Har du funnet løsningen FOX? har en kompis med samme problem
 10. Har en kamerat som ikkje har kunnet spille BF2 pga båndbredde.. han har hatt spillet liggende en stund. Når han no fikk linje som funker, fåt han plutselig ikkje installert spillet, med følgende feilmelding: "venter på program.." mer info/redigering kommer.. ¨¨
 11. Ser ut som alle kampene i første runde har gått greit, har dog problemer med Team1 i andre divisjon. Har ikke fått det bekreftet fra de, men ting tyder på at de faller fra
 12. Her var det vel initial et spm fra en nybegynner om korleis det virker, så kommer det A4 avhandlinger fra REDIX og Xciti om forskjellige spilleformer... Skjerp dere! (Ja dere er flinke- til å skape blest om dere sjøl)
 13. Du beholder no iallefall samme score om spillet detter ned og du logger inn på samme server att... Så det må jo bli logget!
 14. NEi poenga får du med, så vidt jeg vet..
×
×
 • Create New...