MoonDawg

Supermedlem
 • Content count

  143
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About MoonDawg

 • Rank
  Korporal
 • Birthday 10/31/1972

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.victrixlegion.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo
 • Interests
  Ski, tinderangling, Øl, krig og interwebs.

Recent Profile Visitors

211 profile views
 1. Nopryl Community Trailer

  Jeg er overalt jeg, Kake
 2. Steam Box nå!

  Interessant. Men med tanke på Gaikai og andre spill streaming teknologier, Så tenker jeg på mulighetene for å ha en "renderbox" En grafikk/spill server som kan streame til ulike enheter i hjemmet. PS3 har så vidt jeg har fått med meg en slik mulighet, men den er kanskje låst til PS Vita, og således mindre interessant.
 3. Headsett?

  Jeg er enormt fornøyd med mine Sennheiser PC360. Sennheiser PC360 er et åpent design i motsetning til 350. Gir bedre bass enn lukket. Er man litt fingernem kan man modde 350: http://www.head-fi.o...r-pc350-headset Desto bedre et analogt headset er, jo strengere krav til lydkilden. Bruker du onboard sound, ville jeg valgt et USB headset, eller skaffet et bra lydkort, som Asus xonar serien.
 4. Planetside 2

  Bra artikkel!
 5. Når spillingen tar overhånd

  Bra tema og bra skrevet. Impregnert.
 6. Hei!

  Hei hei, dudd!
 7. Day Z zombie survival

  Tja, jo, om man ser på en banditt, så vil hjertet slå fortere og høyere jo lavere humanity personen har. Det er kommet mye nytt, som slagvåpen, MYE farligere Zeds, litt annen utstyrshåndtering, mm. 1.7.0 var litt krise, 1.7.1 var totalt krise, men så kom 1.7.2-5, og den siste virker veldig bra.
 8. Ny PC får Fatal Error i Prime95 uten overklokk

  Nja, nye hovedkort er ofter gjerrige på volt. Det trenger ikke være en direkte feil. Sett opp volten til 1.35 for å være sikker, så ser du. Får du feil da, er det noe annet..
 9. Ny PC får Fatal Error i Prime95 uten overklokk

  Hva med å gi CPU litt mer vCore, så ser du om det er CPU'en som er ustabil. Om du ligger under 50 grader ved syntetisk load, har du mye å gå på
 10. NoobiCake - Grasli Theme

  Jeg må bare gi meg i hen i de kreative kreftene her, noobi, bra låt
 11. Day Z zombie survival

  10734790 Abdul Jabaar Han her har spillt mye på Norway 1 og 2. Sammen med de andre jihad gutta. Lurer på hvorfor han ble bannet. Hvor fant du denne informasjonen Eagle? Edit: NVM, fant kilden.
 12. Raid og AHCI

  Håhåhå.. Det var litt av et kråkereir.. Håper du finner ut av det. I verste fall får du koble ut raidet, sette over til AHCI, flashe disken, og sette tilbake til raid og få opp HDD'ene igjen.
 13. Bruken av Aimbots og Wallhacks

  Trådens lavmål. Gratulerer. Du er virkelig ikke så glup.
 14. Bruken av Aimbots og Wallhacks

  Er det mulig å spore av mer, Ldd1? Har du ikke mer å komme med, så hold det for deg selv. Det er nevnt flere ganger i tråden hvorfor, og hva de fant ut. Det er nettopp det trådstarter ønsker å belyse. FøRSTEHåNDS informasjon om noe man ønsker å bekjempe er alltid en god ting, baserer man seg på 3. parts informasjon kan man ikke vite om opplysningene er korrekte, med mindre man kjenner kilden svært godt. Jeg trodde cheating var obskurt, risikabelt og knotete, så viser det seg at det er enkelt og tilnærmet risikofritt. Om noen er freekill eller 1337 er helt uvesentlig i denne sammenhengen.
 15. Raid og AHCI

  AMD ja... Dette er den vesentlige informasjonen: AMD SB850 : Serial ATA-600 - kontakt(er): 6 x 7-pin seriell ATA - 6 Enhet(er) - RAID 0 / RAID 1 / RAID 10 / RAID 5 JMicron JMB363 : Serial ATA-300 - kontakt(er): 1 x 7-pin seriell ATA - 1 Enhet(er) JMicron JMB363 : Serial ATA-300 - kontakt(er): 1 x 7-pin ekstern SATA - 1 Enhet(er) Så vidt jeg kan se da, har du EN intern sata 3gb/s port. den ville jeg koblet SSD'en til, og latt raidet være i fred. Påintel chipset kan du i allefall ha en kontroller i raid og en annen i ahci. Dette er også grunnen til at jeg foretrekker software raid fremfor hw