Jump to content
Battlefield.no

Dimind

Battlefield.no Veteran
 • Content Count

  1,263
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Dimind

 • Rank
  blip blip
 • Birthday 07/23/1973

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Stavanger
 1. Hvilken klasse og rang er det som får mortar?
 2. Dimind

  Serverne er oppe!

  Da var vi i gang :-) Fantastisk moro, utrolig intenst. Bra kvalitets-heving fra Beta.
 3. Dimind

  Endelig ny portal!

  Ai--dette var en overaskelse :-) Grats til alle, dette tror jeg kommer til å bli bra.
 4. Byttet til Multigamer/Battlefield.no så snart de kom opp. Fikk endelig fullført en runde, og spilte så og sei laggfritt. Lite klaging på lagg i chat også. Kepp it up :_)
 5. Finner ikke bf.no / Multigamer.no sine ??? :-(
 6. Frister faktisk å kanselere Pre-order. Sikkert mye for Metro suger hestepiss gjennom ræva til ei rotte. Og for den sinnsykt OP UMP. Og Tact_lys... Og BTW, hvilken klasse har UMP, må nok skaffe den...
 7. Var hyggelig med surprise-keys fra Multigamer.no. Hadde innfunnet meg med venting til Torsdag, nå blir det i kveld :-)
 8. Kul promotrailer, med et lite spark til CoD :-) http://youtu.be/coOHjF4_apI If you havin' choppy problems I? feel bad for you, son I get 99 frames per second cause consoles are older than the fucking sun
 9. Tipper det gjelder 360-versjonen
 10. "From what we have heard, it takes 2-3 weeks for Microsoft and Sony to approve content", samme om det er console eller pc. Må jo ta med hele setningen...delvis sitering er billig juks :-) "From what we have heard, it takes 2-3 weeks for Microsoft and Sony to approve content, running it through tests to make sure it won't brick your console among other things" Så her ser det ut som det er 360 og ps3 de snakker om. Men det trenger jo ikke være fakta.
 11. Og, som jeg har sett idag, står de serverne i et EMP-sikkert rom, så når alt går til hell***e, så er hvertfall serverene OK :-)
 12. Wooohooo. Sweet MP ingamevideo fra Gamescon!! Fly, heli, tanks...hele bøttebaletten.
 13. Dette er en no-brainer. Dette blir moro!
 14. Hæ ? Battlefield 2142, Battlefield, Bad Company, Battlefield Heroes, Battlefield 1943 (Ble utsatt i flere år og kom aldri), Bad Company 2 og Medal of Honor. Det er faktisk 6år siden Batlefield 2 kom, og det mener jeg ikke var bra heller. Battlefield 1942 fra 9år tilbake hadde alt vi ønsket. Store åpne områder, perfekt skadesystem (Man døde av å bli truffet av kuler), lynkjappe menyer og loading. Dette var 9år tilbake! Dem har enda ikke klart å snudd seg så at folk er skeptiske ? Oh yeah ........ vel, for min del så var bf 42/Vietnam/Bf2 de beste fps-spillen i sin tid. Kanskje ikke perfekte spill, men når de var aktuelle, så var det ingen bedre. Men du spilte kanskje noen bedre spill du på den tiden? Kanskje noen spill med flere mods? Kanskje noen spill som fremdeles har mange aktive servere? BF:BC2 hadde ikke samme feelingen, men med ny grafikkmotor som utvidet grensene på noen områder. Men var selvsagt et konsollspill, og dermed ubrukelig. Men kjenner jeg treger på at jeg innvolverte meg her. Blir i dårlig humør bare av å lese all den dritten og negativiteten som Gwaihir og Avean spyr ut.
 15. haha, utrolig mange negative personer her inne. Snakk om å spy ut eder og galle mot et spill som vi kun har sett 2-3 minutt fra scriptet sp fra. Har DICE gitt ut bra spill før----JA Har vi blitt litt skuffet også av og til----JA Ergo, vi vet de kan, la oss håpe de får tid/penger/ideer nok til å gjennomføre :-) Gogogogo november
×
×
 • Create New...