Jump to content
Battlefield.no

qed

Styremedlem
 • Content Count

  15,867
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  50

Everything posted by qed

 1. Anbefaler sterkt to serier på netflix. OA, sær men kul når du kommer inn i den. Ozark - kjempekul klassisk spenningsserie utover det går det jo i de klassiske om dagen med game of thrones, fear the walking dead og walking dead.
 2. Titter jo innom, men barn har en tendens til å dra vekk fokus fra pcen og over på andre ting Dog har jeg fått dilla på playerunknown siste ukene, fantastisk å spille squad!! Releaser de serverfiler til det spillet, slik at man kan laste inn 40 Battlefield-tullinger i squads på 4 så har vi et strålende communityspill!
 3. <3|. hadde minnestund når min gode gamle mx518 brøt sammen her forrige uke
 4. qed

  Snutes tråd

  snute er klar for 2016 WCS Global Playoffs. 200.000 dollar i førstepremie, og 8 gjenværende deltakere. Dag 1 er 27, oktober :-D
 5. qed

  Inferno returnerer!

  Kult! Og bra med nyhet skrevet av en som tydelig kan spillet!
 6. qed

  GTA 5

  pcen min hyler av smerte bare av å se videoen
 7. Kan jo ta selv også da. Tok en tverrfaglig bachelor i administrasjon og ledelse for å prøve ut litt ulike fag. Den kombinerte statsvitenskap, økonomi, juss og psykologi. Anbefaler veldig slike tverrfaglige bachelorer hvis man er i tvil. Man kommer fort nok ut i arbeidslivet uansett, du vil ikke føle at studentlivet er for langt. Anyway. Jeg fant fort ut at psykologi var tingen, ikke den kjipe delen med psykiske lidelser men mer den organisatoriske siden av det med ledelse og samarbeid. Tok derfor ny bachelor i organisasjonspsykologi og påfølgende master i organisasjonspsykologi. Jobber i dag med prosjekt- og prosessledelse i en offentlig etat, etter et par år med prosjektledelse i frivillig sektor.
 8. qed

  Game of Thrones

  aaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH det var noen deilige siste episoder!!!
 9. og du har ikke blitt hentet av ambulanse enda? https://www.nrk.no/buskerud/ma-tilkalle-ambulanse-etter-oppsigelser-1.13010347
 10. qed

  Game of Thrones

  Plager vettet av meg at ingen tenker på å gi jævelen en trestamme som klubbe. Han hadde jo vært fuckings uovervinnelig. Plager meg også at ikke stark-broren zig-zagget over sletten. ALLE vet at man skal zig-zagge!!!
 11. qed

  Game of Thrones

  fantastisk episode det der :-D
 12. Jeg MÅ spørre. Hvordan knuser man begge håndledd på jobb?
 13. qed

  Game of Thrones

  Håpet mitt er at vi før sesongslutt har alle kidsa tilbake i winterfell samlet, og at neste sesong blir winterfell mot WW og danygirl mot tronen. Dessverre tilsier vel all erfaring med got at det ikke går som man ønsker, alle kidsa blir sikkert drept eller noe sånt i en fight mot en ww-versjon av Jon også ender serien med at ww vinner. Fuck got
 14. qed

  Game of Thrones

  prøvde spøke litt da vettu
 15. qed

  Game of Thrones

  The dog kommer til å gå berserk som F nå..
 16. qed

  Game of Thrones

  Kan fort hende det er som stappa sier ja. Han sjefen har bare sagt at et ansikt skal på veggen. Han har ikke sagt at det må være arja eller skuespilleren. Kan være planen hans hele veien har vært at jenta skal byttes ut mot Arja.
 17. qed

  Game of Thrones

  Første episoden denne sesongen som ikke var awesome. Egentlig helt greit, kunne ikke vare med BARE høydepunkt i alle episoder.
 18. qed

  Game of Thrones

  Surt for cotf å bygge et våpen, for så å miste totalt kontrollen over det når de selv inngår fredsavtale med menneskene, hehe. Også kult at obsidian var det som skapte dem, det forklarer på en litt fin måte hvorfor det også er det eneste som kan drepe dem. Teorien på nett nå er vel at mannen som ble den første white Walker også var en Greenseer på samme måte som 3-eyed raven, siden han kunne "merke" Bran gjennom en drøm. Spørsmålet nå i mitt hode er hvorfor de lot Caster være i fred. The night king er jo en av "first men", og Caster hadde vel også blodet til "the first men". Barna the night king fikk ofret til seg er kanskje derfor sterkere? mer renrasede? Skjønner bare ikke helt hvorfor det har noe å si, da de virker så sterke like vel. WW er uansett mer enn bare gale zombier.
 19. Det HAR blitt mye lavere toleransegrense. VAr selv russepresident en gang I tiden, og hadde et veldig godt samarbeid med politiet. Det handlet om å respektere boligområder mot at vi fikk feste på mer øde plasser. Nå er det nesten slik at hvis en enslig bitter sjel inni sørkedalen ringer og klager til politiet, så skal politiet stenge ned alt med en gang. Konsekvensen er at bussene kjører rundt på måfå og ikke har noe sted å samles, mao mer bråk på mange ulike steder. Synd, og imo ikke en god løsning på problemet fra politiets side.
 20. Herregud, hadde madammen i det hele tatt SETT meg se på et slikt produkt, så hadde jeg dødd Men det er EGENTLIG en god ide å slippe et kabinett på gulvet!
 21. qed

  Ny musematte

  Katta klorte opp min logitec hellfragger pingu-musematte i helgen mens jeg var på fest. Har aldri vært så lei meg for å få noe såpass lite ødelagt. Gir lett tusen kroner for å få en sånn tilbake :-( Give Logitech-sammerbeid om nettbutikk med custom design!
×
×
 • Create New...