Jump to content
Battlefield.no

Its a war out here

Utviklingssjef
 • Content Count

  11,888
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  33

Its a war out here last won the day on January 13

Its a war out here had the most liked content!

Community Reputation

235 Excellent

About Its a war out here

 • Rank
  tits mcgee
 • Birthday 06/30/1992

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.optimuscrime.net

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo

Recent Profile Visitors

10,896 profile views
 1. Hei. Kan dessverre ikke svare direkte på spørsmålet ditt, men jeg har noen venner som har studert spillutvikling på gamle NITH (nå Høyskolen Kristiania). De syntes det var veldig interessant, selv om jeg ikke tror at noen av de praktiserer det i arbeidslivet i dag. De fleste jobber som utviklere i typiske konsulentselskaper i IT-sektoren. Markedet for spill-relaterte jobber her til lands er relativt lite, dessverre. Ikke studerte jeg i utlandet heller, så jeg kan ikke svare på det heller, men det var mange av mine medstudenter på NTNU som tok en semester eller to i utlandet. Har til gode å høre om noen som har angret på å reise utenlands og studere der. Virker som en kul opplevelse. Vet ikke hvor mye til hjelp det var, men.
 2. Prøvde å trykke på Discord-inviten på forrige side, men den var utløpt. Er det noen som har link? Er det noen som er inne der?
 3. Trodde det var Webhuset.no som hostet forumet gratis mot en reklamedeal på forsiden? Ser forøvrig ikke når du poster innleggene dine AllFather, så det kan tenkes at jeg bumper et gammelt innlegg her.
 4. Oppgraderte riggen min under pandemien, så jeg er klar for å gi dette spillet en sjanse. Har spilt litt Battlefield 4 fra tid til annen, og det er fortsatt gøy.
 5. Hei folkens. Har ikke vært inne her på en stund. Tenkte det hadde vært koselig å vite hvor i verden folk er for tiden. Jobber dere? Er dere studenter? Har dere etablert familie? Hvordan er livet? Har dere gjort eller opplevd noe hyggelig, spennende eller interessant i det siste? Shoot!
 6. Hey hey! Nå skjer det! Snart Winter is here.
 7. Noen flere som fortsatt følger med på The Walking Dead? Tok igjen serien i romjula, og syntes det var ganske greit egentlig. Lest en del på IMDB-boards (RIP) om at folk fant de siste sesongene kjedelige og dølle, men jeg er uenig. Grei underholdning, til tross for at konseptet snaaaart begynner å ha gått ut litt på dato. Håper de ikke holder det gående alt for lenge.
 8. Hva er inntrykket generelt da, etter å ha spilt dette? Mistet dessverre betaen og har kun sett litt gameplay-videoer her og der. Er dette et spill å følge med på, eller kommer dere til å skippe det?
 9. Jeg er veldig med på å samle noen gutter på Mumble/Discord eller tilsvarende og spille noen kvelder
 10. Litt på etterskudd. Håper alle hadde en fin jul, romjul og inngang i det nye året
 11. 23. desember @ 22:57. Fylla checks...not out?
 12. Har du fått med deg tråden "Kommende filmer jeg skal se"? Jeg er veldig for å splitte opp gigantiske tråder, men skjønner ikke helt hva denne gjør som den eksisterende ikke allerede dekker? Muligens en "Anbefal en film"?
 13. Så The Accountant her en natt. Helt OK film. Grei action som underholdning, men svært lite utover det. Filmer jeg planlegger å titte på i nær fremtid inkluderer: The Autopsy of Jane Doe (norsk regissør!) Elser (film fra virkeligheten om attentat-forsøket på Hitler) Inferno The Magnificent Seven The Man Who Knew Infinity
 14. Godt nyttår! Litt på etterskudd her. Håper alle hadde en fin inngang i det nye året, og at 2017 blir et bra år for alle sammen.
×
×
 • Create New...