Jump to content
Battlefield.no

Its a war out here

Utviklingssjef
 • Content Count

  11,892
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  33

Its a war out here last won the day on January 13 2022

Its a war out here had the most liked content!

Community Reputation

236 Excellent

About Its a war out here

 • Rank
  tits mcgee
 • Birthday 06/30/1992

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.optimuscrime.net

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo

Recent Profile Visitors

12,250 profile views
 1. Jeg er innom en gang i halvåret. Nå bannet jeg alle spam-bottene jeg kunne finne. Alt for å utsette å stryke skjorta til i morgen
 2. Hei Pastor. Jeg har gjort en liten opprydd nå, og skal følge med litt videre. Hvis bottene fortsetter å komme så skal vi se på muligheten for å forbedre recaptcha'en ved registrering. Hvis du fremdeles vil ha din konto slettet så kan du sende meg en DM, så kan jeg permanent slette kontoen din.
 3. Haha. Du får prøve hardt å unngå utestengelse i ti nye år.
 4. Prøvde å trykke på Discord-inviten på forrige side, men den var utløpt. Er det noen som har link? Er det noen som er inne der?
 5. Trodde det var Webhuset.no som hostet forumet gratis mot en reklamedeal på forsiden? Ser forøvrig ikke når du poster innleggene dine AllFather, så det kan tenkes at jeg bumper et gammelt innlegg her.
 6. Oppgraderte riggen min under pandemien, så jeg er klar for å gi dette spillet en sjanse. Har spilt litt Battlefield 4 fra tid til annen, og det er fortsatt gøy.
 7. Hei folkens. Har ikke vært inne her på en stund. Tenkte det hadde vært koselig å vite hvor i verden folk er for tiden. Jobber dere? Er dere studenter? Har dere etablert familie? Hvordan er livet? Har dere gjort eller opplevd noe hyggelig, spennende eller interessant i det siste? Shoot!
 8. Hey hey! Nå skjer det! Snart Winter is here.
 9. Noen flere som fortsatt følger med på The Walking Dead? Tok igjen serien i romjula, og syntes det var ganske greit egentlig. Lest en del på IMDB-boards (RIP) om at folk fant de siste sesongene kjedelige og dølle, men jeg er uenig. Grei underholdning, til tross for at konseptet snaaaart begynner å ha gått ut litt på dato. Håper de ikke holder det gående alt for lenge.
 10. Hva er inntrykket generelt da, etter å ha spilt dette? Mistet dessverre betaen og har kun sett litt gameplay-videoer her og der. Er dette et spill å følge med på, eller kommer dere til å skippe det?
 11. Jeg er veldig med på å samle noen gutter på Mumble/Discord eller tilsvarende og spille noen kvelder
 12. Litt på etterskudd. Håper alle hadde en fin jul, romjul og inngang i det nye året
 13. 23. desember @ 22:57. Fylla checks...not out?
×
×
 • Create New...