Hauger

Battlefield.no Veteran
 • Content count

  6,389
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Hauger last won the day on May 13 2013

Hauger had the most liked content!

Community Reputation

36 Excellent

About Hauger

 • Rank
  HMKG
 • Birthday 06/19/1989

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Reinsvoll - Vestre Toten
 • Interests
  Online Gaming

Recent Profile Visitors

2,333 profile views
 1. Overwatch

  Er det folk her som spiller? Litt lei fucktards som ikke kan å snakke
 2. Survive The Nights

  Hehe, ser jo at jeg til og med har postet der! Fant den ikke når jeg søkte.
 3. Survive The Nights

  Survive The Nights -Utvikler: a2z Interactive -Webpage: STN -Release date: TBA -Sjanger: Survivial, Apocalyps, Zombies -Plattform: PC Media: #1 Dev #2 Dev #3 Dev #4 Dev #5 Dev FrankieonPCin1080P Hva tror dere? Kan dette bli bra? Synspunkter? Skal du teste det? De holder på å kjøre stress tester, så det er mulig å få prøvd nå tidlig om man backer.
 4. Escape from Tarkov

  Håper det blir bra. Venter fortsatt på et ordentlig Survivial / apocalypse spill som gjør ting riktig. Så langt har ingen nådd opp dessverre :/ Er et annet spill, ved navn Survive the Nights som ser bra ut, men der er det nok mer fokus på crafting enn pvp.
 5. Overwatch

  Syns selv det er veldig gøy, og casual, kan fortsatt bli sint pga folk som "ikke spiller objectivet", men det får gå Heter forøvrig Hauger #2445 på battle.net. Og her er 2 vids der jeg er teit:
 6. Kommende filmer jeg skal se

  Ikke sett enda selv, ikke spilt heller. Men veit jo litt hva jeg går til, sikkert 100 ganger bedre for en som kan lore og har litt nostalgi etter 10 ++ år med wow på skjermen. Venter igrunn på den nye Jason Bourne filmen. Likte alle sammen, men Matt Daemon er jo det som bærer filmen med sitt litt autistiske uttrykk Og ninja Edit: Helt sykt at denne tråden lever enda! 8 år har den jaggu vært her! Klarer vi 8 år til?
 7. Overwatch Widowmaker gameplay. Er så jævlig pro!

 8. Fremtiden for Arma

  Jadda! Det funker å mase! *Børster støv av optikken*
 9. Give away!

  WR
 10. Jeg kjøpte en preamp. Dette løste problemet for meg
 11. Hei, har en SM58 Shure mic jeg skulle hatt litt hjelp med. Skal bruke denne når jeg spiller og recorder game vids. Oppsettet slik det er i dag: Mikrofon, xlr hun/han kabel, xlr til minijack stereo kabel, så inn i integrert lydkort på pcen. Problem: Lav lyd og "alien/robot" stemme. Må sette på max boost for at den i det hele tatt skal virke. Innstillinger på pcen er riktige, da det funker fjell med andre mics. Tror jeg trenger en omformer e.l. siden jeg har leste at Sm58 ikke oppererer på samme nivå som andre "vanlige" gamer mics. Kan noen som har peiling prøve å hjelpe meg?
 12. GTA 5

  Get rekt!
 13. Hauger på tokt!