Jump to content
Battlefield.no

Hauger

Battlefield.no Veteran
 • Content Count

  6,393
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Hauger last won the day on May 7 2020

Hauger had the most liked content!

Community Reputation

37 Excellent

About Hauger

 • Rank
  HMKG
 • Birthday 06/19/1989

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Reinsvoll - Vestre Toten
 • Interests
  Online Gaming

Recent Profile Visitors

5,968 profile views
 1. Serveren wipet 2 Juli, veldig bra oppmøte så langt denne wipen, 20 stk online prime time! Flere grupperinger som sloss om et solid fotfeste! Vel møtt!
 2. Vi er klare for wipe kommende Torsdag. Akkurat når serveren er oppe å går igjen er noe usikkert, siden vi pent må vente på FP og Oxide. Men av erfaring regner vi med at 20-2100 er vi live. Vel møtt!
 3. Vi har satt opp en ny server i regi Battlefeield.no, serveren heter [EU/NO]Battlefield.no 2x Vi holder den mer eller mindre vanilla. Plugins som er satt opp enn så lenge: - 2x Wood, Stone og Metal. 1x Sulfur. - 10 min natt. - Backpack. - Litt større stacksizes. - AutoAuth - Add friends Admins er per nå Hawkhill og meg (Hauger/The Observer) Vi håper mange vil ta seg turen innom, hadde vært hyggelig med et lite community, selv om vi skyter huet av hverandre på Train Yard. Battlefield.no discorden er også oppe, og du vil mest sannsynlig finne oss der. Kom med forslag og tilbake meldinger på hva vi kan gjøre bedre!
 4. Hmm.. Hauger svingen?
 5. Er det folk her som spiller? Litt lei fucktards som ikke kan å snakke
 6. Hehe, ser jo at jeg til og med har postet der! Fant den ikke når jeg søkte.
 7. Survive The Nights -Utvikler: a2z Interactive -Webpage: STN -Release date: TBA -Sjanger: Survivial, Apocalyps, Zombies -Plattform: PC Media: #1 Dev #2 Dev #3 Dev #4 Dev #5 Dev FrankieonPCin1080P Hva tror dere? Kan dette bli bra? Synspunkter? Skal du teste det? De holder på å kjøre stress tester, så det er mulig å få prøvd nå tidlig om man backer.
 8. Håper det blir bra. Venter fortsatt på et ordentlig Survivial / apocalypse spill som gjør ting riktig. Så langt har ingen nådd opp dessverre :/ Er et annet spill, ved navn Survive the Nights som ser bra ut, men der er det nok mer fokus på crafting enn pvp.
 9. Syns selv det er veldig gøy, og casual, kan fortsatt bli sint pga folk som "ikke spiller objectivet", men det får gå Heter forøvrig Hauger #2445 på battle.net. Og her er 2 vids der jeg er teit:
 10. Ikke sett enda selv, ikke spilt heller. Men veit jo litt hva jeg går til, sikkert 100 ganger bedre for en som kan lore og har litt nostalgi etter 10 ++ år med wow på skjermen. Venter igrunn på den nye Jason Bourne filmen. Likte alle sammen, men Matt Daemon er jo det som bærer filmen med sitt litt autistiske uttrykk Og ninja Edit: Helt sykt at denne tråden lever enda! 8 år har den jaggu vært her! Klarer vi 8 år til?
 11. Overwatch Widowmaker gameplay. Er så jævlig pro!

 12. Hauger

  Fremtiden for Arma

  Jadda! Det funker å mase! *Børster støv av optikken*
×
×
 • Create New...