Jump to content
Battlefield.no

Coq Rouge

Supermedlem
 • Content Count

  692
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Coq Rouge

 • Rank
  Coq Rouge, Pat.. whatever
 • Birthday 12/27/1971

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.sanne.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo
 1. Status: Kjørt minnebrikke 1 og 2 i alle 4 spor (A1, A2, B1, B2), uten feilmeldinger (eller shutdown). Brikke 3 er underveis. Tok et bilde fra memtest86. En ting jeg stusset litt over er at det er ulik CAS på A og B-sporene (A: 9-9-9-24, B: 6-6-6-20) Har tilbud om å låne en psu, så det gjøres nok om kort tid. Sadolf: har forsøkt å kjøre uten disker koblet opp (kun Ubunti fra usb), gikk allikevel ned i løpet av natten.
 2. Jeg har også fundert på PSU'en, spesielt siden maskinen slår seg helt av, som i "nappe ut strømledningen". Jeg har hatt gående noen monitorerings-programmer hvor det tyder på at det leveres det som leveres skal. ;-) PSUen er modulær, kan det være en idé å flytte om på kablene, eller vil isåfall det ikke løse så mye?
 3. Hei folkens. Har i lengre tid slitt med å få pc'en opp å gå. Spm jeg gjerne vil ha feedback på er understreket. Kort bakgrunn: Maskinen begynte å slå seg av, uten forvarsel eller åpenbare feilmeldinger. Kun helt shutdown på 1 sekund. Specs; Kjørt Win7 x64 med alle oppdateringer Corsair Force 3 ssd 120gb Diverse sata-disker med lagring (4 stk) 3x4GB Corsair Vengeance DDR3 1600MHz 500W Mist modulær PSU i5 2500K CPU P8Z68-V PRO hovedkort ASUS GeForce GTX 560Ti 1GB PhysX Det meste av hardware er 3-4 år gammelt, eller nyere. Hva har jeg gjort: Først forsøkte jeg å feilsøke en del i Win7, uten åpenbart hell. Fikk iblant noen BSOD, så kjørte tilslutt en reinstall av windows. Har forsøkt å koble fra disker for å se om det endrer noe. Har tatt ut en og en minnebrikke for å teste stabilitet Oppdatert firmware på SSD til nyeste (ble gjort før reinstall av windows) Hatt god lufting på kabinett, temperaturer er innenfor normalt. Forsøkt å kjøre Ubuntu fra usb-stick. Kjørt memtest86 uten åpenbare feilmeldinger (også her slår pc'en seg av) Har kjørt S.M.A.R.T-sjekk av disker ifra Ubuntu og de får godkjent der. Diskene er under 3 år gamle, så jeg vurderer de som friske. Under/etter alle disse endringene har maskinen allikevel gått ned. Har kun gjort én endring og forsøkt å kjøre, så to endringer skal ikke ha slått hverandre i hjel. Jeg vurderer å bytte minnebrikkene, spesielt fordi det står ulik Mhz på en av brikkene når jeg ser i bios. Stusser også over at de står i bios med 666 mhz, det stemmer vel ikke? Mulige neste skritt (vil isåfall bytte en og en, hva bør sjekkes først?): - Nye minnebrikker - Ny PSU - Nytt hovedkort Begynner å gå tom for ideér på feilsøking, og vil gjerne ha innspill på både tester/sjekk jeg kan gjøre, men også utskiftinger.
 4. «Trololololo-mannen» har gått som en farsott på internett de siste par årene. I dag døde den russiske sangeren Eduard K hil. http://www.nrk.no/kultur-og-underholdning/1.8162645
 5. Skal folk som er gode til å fly være med på serveren, må det jo være for å hjelpe andre i å bli gode. Enten ved å være i squad med den som flyr og coach'e, evt gi motstand uten å være helt ufin. Litt sånn go' gammal dugnadsånd. ;-) Dessuten vil jo fellesskapet tjene på at flere blir bedre i spillet.
 6. Joda, du leste rett. Har du (som meg) behov for å trene litt på å bruke fly /heli? Idag er det satt opp en egen server for dette, maks 16 stk, nok til fly, heli og litt hardware på bakken. Intensjonen med server er i hovedsak å gi rom og plass for litt trening, uten å frustrere halve serveren. Hiv deg gjerne med: http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/f6d6243f-31be-477c-9206-7f7c31db46af/bf-no-Practice-Jet-Heli-Battlefield-no-Multigamer-no/
 7. Da blir det visst et slikt. Takk for innspill.
 8. Var inne og kikka på det, og prisen er ikke håpløs. Dog litt spent på om jeg også trenger ny PSU... 500W kan bli knapt etterhvert.
 9. Etter jula sitter jeg igjen med et gavekort på Komplett, og tenkte oppgradere skjermkortet. Maskinen har idag: SSD-disk som Origin kjøres på. 8GB minne (DDR3 1600MHz) Asus P8Z68-V Pro -hovedkort Intel i5 2500K-prosessor 500W Mist PSU Skjermkortet er gode gamle Radeon HD4850 (som nå skal ut) Jeg tenkte holde meg innenfor 1500,- Hva gir mest for pengene hos Komplett ifht BF3? (gjerne link)
 10. Coq Rouge

  Killcam

  Som Cold sier: jeg bryr meg i grunn ikke. Velger jeg å snipe, så vet jeg at jeg fort kan bli avslørt, og har jeg blitt snipet av noen, så har jeg mulighet til å ta igjen. På samme måte som jeg vet at jeg kan ha nytte av AT hvis det står en tank der jeg har tenkt å spawne. For meg blir det litt for mye "Æssssj, jeg liker ikke det og det.. og det... og iallefall DET", så da må dere slå av funksjoner, sånn at jeg kan spille sånn som jeg pleide før i gamle dager
 11. Må inrømme at denne fikk meg til å trekke veldig på smilebåndet. Sier du at du aldri flyr i revers???
 12. Jepp, har en koblet til.. mulig det faktisk er trottle-spaken som gjør det.. den står "i revers". Godt tips!
 13. Etter både å ha forsøkt å endre taster OG resette alle key-bindings, så skjer fortsatt følgende: Setter meg i kjøretøy, og ikke pokker om det går fremover, men kjøretøyet er automatisk i revers. Det går selvsagt til nøds å rygge rundt på brettet, men spesielt effektivt er det ikke. Noen som sliter med lignende? For ordens skyld: G15-tastatur og siste drivere til dette er lagt inn.
 14. CoqRouge-Pat (sånn at K3rmiT skjønner at det er meg)
×
×
 • Create New...