Jump to content
Battlefield.no

Bruiser

Battlefield.no Veteran
 • Content Count

  2,598
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Bruiser last won the day on September 25 2013

Bruiser had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

About Bruiser

 • Rank
  Main Fiend
 • Birthday 10/07/1985

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.misfits.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sykkylven
 1. Bruiser

  GTA 5

  Det er faen meg greit! Bestilt.
 2. Bruiser

  GTA 5

  PC? Eller XBOX?! For et dilemma. Med PC får eg fantastisk grafikk og spelbarheit. Med XBOX får eg sitte i sofaen framfor 50 tommer med pixeltatter. Hjelp meg å bestemme meg.
 3. Savner 1942-bigwars. Ser dere fortsatt kjører servere. Hei igjen forresten
 4. Klart det! *SCHMASK!* Her bør folk kjenne si besøkelsestid!
 5. BF2 er ganske morro enda. Men dei tidene eg virkeleg savner er 1942 dagane med ordentlige dogfights i lufta og skip vs ubåter til havs. Nostalgi er så jævlig INN! *sukk*
 6. Testa det litt. Dårlig lyd og grafikk var førsteinntrykket. Ikkje ein mod som dreg meg vekk frå Ostfront med det første ihvertfall.
 7. Noken som har prøvd det? Lasta det ned og innstallerte det, men finn ingen servera.
 8. Patchen funker ikkje sia eg har spelet via Steam.
 9. Det blir Backstreet Girls i Ålesund, Misfits i Oslo og Raumarock på meg i år. Det desiderte høgdepunktet for meg blir nok å sjå Only og Marky live, legendane! Rock out with your cock out!
 10. Ah så vanedannande. Kongespel. Eg prøver å rekruttere så mange kjente som mulig. Skikkeleg prestisje i å vere best i ein felles favorittlåt Prøv å ta rekorden på Metallica - Whiplash med Mono Elite i Ironmode. Bragging rights reservert for den som klarer det
 11. Skal ikkje Steam auto-oppdatere spelet for oss som har det der?
 12. Whoa, whoa, whoa... whoa... No strekker du deg ganske langt etter usannsynlege konklusjonar synest eg. Bevisbyrda viser jo klart og tydeleg at det er ei levning av eit romvesen med bollekinn.
 13. Forma av naturen! Det ser utvilsomt ut som ein marsboerskalle. Sikkert nodiz.
 14. Er veldig spent på kor vi står når sesongen starter. Vi har gode spelerar i alle ledd, men har blitt svekka sia forrige sesong. Akkurat no er eg uansett mest spent på utfallet av Rennes-Dinamo kampen. Går vi videre i Europa blir det eit krav at forsterkninger er på plass til neste runde og at det blir orden i hvilke spelerar i troppa fortsett eller ikkje. Problemområda i stallen er venstreback, sentral midt og spissplass. Corrales vil og må vekk, erstatter/dekning må inn. Hassan og Bakke er gode spelerar i midten, men er svært utsatt for karantener og skader. Jaiteh er talenfull, men ikkje stor nok til å fylle Andresen sine sko i viktige kamper enda. Huseklepp treng speletid for å utvikle seg defensivt og kapasitetsmessig, samtidig har Solli bevist at han er solid på høgrekanten, men blir ustabil og usikker når han blir flytta rundt frå kamp til kamp, som også sett i Rosenborg og på landslaget. Winters ein anna speler som er svært viktig for oss offensivt, men kan ikkje bli om han er utilfreds eller mykje skada. Samtidig treng han tillitt frå Mjelde som ikkje kan ta han ut i kvar kamp pga sine taktiske disposisjoner ikkje er tilstrekkelege. Akkurat det er også ei problemstilling, det taktiske. Både i TL og i Europa i år har vi til tider ikkje hengt sammen som lag i det heile tatt. Eg håper Mjelde og spelerane for øvrig tek lærdom av det som har skjedd i år og trener på det vi er spesielt dårlige på, den defensive strukturen. Uansett, er spent.
×
×
 • Create New...