Jump to content
Battlefield.no

Boller_brus

Battlefield.no Veteran
 • Content Count

  1,265
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Boller_brus

 • Rank
  Dustespill!!
 • Birthday 02/07/1986

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bærum
 1. Først litt det jeg liker å lese av sjanger, Sci-fi , Fantasy og en del historie. Leser for det meste Sci-fi men hopper litt inn i fantasy også. Brandon Sanderson, "Way of Kings" The Stormlight Archives Ja det er hans som avsluttet Wheel of Time , men denne boken er bare hans. En artig ting er at det innimellom i boken er tegninger av diverse ting i verdenen i boken hans. Dette er god Fantasy. https://www.goodreads.com/book/show/7235533-the-way-of-kings?ac=1 Peter v.Brett, "The Warded Man" Demoncycle Dette er hans første bok , og det merkes på språket hans men historien er fengende og man bare dras videre til neste bok. Det finnes 2 bøker til i denne serien og han holder på med neste må. https://www.goodreads.com/book/show/3428935-the-warded-man
 2. Ahh fortsatt , trodde slikt var fikset etter at man ikke har spilt dayz på nesten ett år
 3. Syns også det er greit med en god del valg av missions, spesielt for de som spiller alene, dvs meg ^_^ Hvorfor er ikke towing enabled på serveren ? , det hadde gjort det å tjene penger på div vehicles mye enklere.
 4. Source engine , fra den store Dampen
 5. Ok så nå som jeg har reinstalert hele spillet så fungerer det igjen. Hva som ble gjort : -Reinstall av Bf4 (slettet alle bf4 mapper etter avinstallering (mydocuments/bf4-.... origin/battlefield4/) -Avinstalering av browser plugin -Etter reinstall før første start / lagd user.cfg med innhold : perfoverlay.drawfps 1 gametime.maxvariablefps 60 -Ingame graphics Map texture og texture quality = low -Anisoptropic filter = off Fungerer så langt 5 runder på rad med forskjellige maps uten kræsj.
 6. Crash maps er vel lancan dam pluss en til, som har lyd bug og fører oftere til kræsj.
 7. Sliter også ekstremt med mye frys ikke bare litt, det er nærmest uspilbart til tider.. Det virker ikke som om det er noe spesielt som skjer det bare fryser. Enten i load , eller mitt i runden. Alt av drivere er oppdatert, kjørte en reinstall i går for å se om det hjelper (ikke testet ennå). Jeg har sett at det spekuleres i om det er en framerate bug på visse skjermkort. Så å lage en user.cfg og så limite frameraten kan være en ide. Også å slå av Anti.... something filtering pluss sette texture på low/medium i graphics.
 8. http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/Boller_brus2
 9. Boller_brus

  Arrow

  Ser på Arrow sesong 1 til tider, helt ok serie . Bedre en mye annet der ute
 10. episode 2 av nye sesongen , oioi kanskje det blir en bra siste sesong.
 11. hvis ikke så tar uendelig lang tid å samle sammen nok ting om man ikke er så mange.
×
×
 • Create New...