Jump to content
Battlefield.no

eha

Supermedlem
 • Content Count

  1,110
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About eha

 • Rank
  Løytnant

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 1. eha

  ANON

  Ikke noe å skamme seg over det! 4chan er et tragisk sted der 13-åringer som har vært på 4chan i 6 månder skriker NEWFAG til hverandre, mens de poster EDGY bilder og tror det er kult. Tipper at alle som har sagt "newfag" i denne tråden har max vært på 4chan selv (eller en annen chan) i maks 1 år. Ser at en tråd med "FAIL" i trådtittel og "EPIC" i trådbeskrivelsen har dukket opp, litt trist Håper chan-snakk blir mindre kult etterhvert. Second this
 2. å ja vekt og sånn a??første twintipsa så vil ha noen som er lette å ta triksa med.180 og 360. stor eler liten vektforskjell?? Hvem "er den beste skien" for å spørre på den måten. nå har jeg aldrig veid noen av dem men jeg tror ikke det er store vekt differanse på de. det er helt greie ski begge to, du blir nok ikke skuffet uansett vilket par du velger. å ja høyre-venstre-høyre-venstre-høyre-venstre-høyre-venstre-høyre-venstre-høyre-venstre-høyre-venstre-høyre-venstre-høyre-venstre- høyre-venstre-høyre-venstre-høyre-venstre-høyre-venstre-høyre-venstre-høyre-venstre-høyre-venstre-høyre-venstre-høyre-venstre. det er spennende det en hel dag brb bruker alle penga på twintip. Ånei, kan ikke trikse!!!11
 3. Med twin-tip er du garantert å kjøre sakte. Carving derimot, så kan du kjøre fort, svinge bra og ha det moro.
 4. eha

  Røyke snus?

  Putt snusen i munnen. HELT INSANE!!!
 5. Jøss, du har virkelig satt deg inn i økonomien! Jepp, la oss leve sammen, helt likt. Side om side. brb, gir bort 70 % av inntekten min til trygdesnyltere og eldre.
 6. eha

  Speeakers Corner

  HEHE JA HEHE :huh:::huh::huh::P:P::pP::pp. Jeg tipper at du er en av de kule i klassen.
 7. eha

  Norsk fantasy

  Sålenge bøkene er på norsk spiller det ingen rolle. Isåfall hadde han jo ikke valgt Hitchhikers guide til galaksen.
 8. Har to skikkelige flauser. Den ene var da jeg var ca 5 år gammel. Var på ferie i Tyrkia, og på hotellet hadde de et fint svømmebasseng. Jeg hadde nettop fått meg snorkel og svømmebriller, så jeg brukte omtrent hele ferien i bassenget. Jeg trodde selvfølgelig at ingen kunne høre meg under vann med snorkel på, så jeg sang "Æ E ROBOT", i et par timer. Da jeg gikk opp fra bassenget fikk jeg full applaus fra alle de andre ved bassengkanten. Var sikkert 70 stk der. Har aldri vært så flau i hele mitt liv. Den andre flausen var på barneskolen. Alle gutta dreiv å spillte fotballkamp, og jeg sto å så på fra sidelinja og planla morsomme ting. Jeg bestemte meg for å hoppe bukk over nestemann som måtte ned å knyte skolissa. Selvsagt var det jo noen som måtte det tilslutt. Jeg sprang stille og ubemerket inn på banen og siktet meg inn på offeret. Akkurat i det jeg hoppet, reiste han seg opp, og jeg tryna. Selvfølgelig måtte alle le.
 9. Hei. Husker jeg ble bannet for et par år siden. (snart 3) Gadd aldri å gjøre noe med det. Dette var enda da serverne het Battlefield.no. Nick: Eha (kan muligens ha vært noe annet. Er usikker) Server: Hellfragger.no #8 "Rats only" (eller battlefield.no som det da het. Er også usikker på om det var denne serveren, da dette skjedde for lenge siden. Men må ha vært den) Tidspunkt: Husker ikke Brett: de_rats Admin: Husker ikke Årsak: Teamkilling av tre lagkamerater Forklaring: Kasta en HE inn i en stige/rør, og fortsatte ved å spraye med Colt. Lite visste jeg at tre av mine lagkamerater var inne i stigen, pluss noen fra det andre laget. Slikt skjer. ' /> Takk.
 10. eha

  Veldedighet!

  Er sånn smsmedlem i amnesty.
 11. Hallo, jeg er sånn ca 25 % norsk. Kan jeg allikevel være med?
×
×
 • Create New...