Jump to content
Battlefield.no

Shopkeeper

Supermedlem
 • Content Count

  586
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Shopkeeper

 • Rank
  Fenrik
 • Birthday 10/30/1965

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Årnes, Nes i Akershus
 • Interests
  Gokart, BF2, WoW, AO, BF2142
 1. Hjernedødt er ikke ett ord jeg har brukt, så det er dine ord Har testet HC selv, men det er jo alt for enkelt å ta ut folk der. Bare skru alle detaljer til ett minimum (under- og overgrowth spesiellt), juster litt på brightness og/eller kontrast, og du kan ta ut folk over en lav sko. Joda, det er helt realistisk at man tar i bruk et våpen som er standard utstyrt med red dot og får opp en stor ring når man sikter.... Det er så mange elementer som er "uferdige" at her mistenker jeg at de har måttet presse gjennom en spillmodus for kunne ha noe å slå i bordet med som fenger MW2 spillere. Hvor lite man har tenkt på det er jo helt tydlig når browseren ikke har ett filter for det en gang- Helt klart noe skvip som er pushet ut i hui og hast... Poenget mitt er at en HC mode skulle vært totalt unødvendig i ethvert BF spill og spillet burde heller vært justert slik at man fant en gyllen middelvei. Slik det er nå, splitter man egentlig opp spillerne i to leire og man mister en del av særpreget som BF serien alltid har hatt. Et ekstremt lite gjennomtenkt trekk fra DICE og/eller EA.
 2. Hardcore er et modus som BF serien alltid har klart seg uten, helt til nå. Hvorfor det er introdusert er sikkert kun for å dra med seg MW2 folk og jeg vet ikke hvor fornøyd jeg er for å spille sammen med egoister med ADHD og som er proppa på energidrikk. Jeg mener at BF serien (også Bad Company) burde klare å stå på egne ben som det spillet det er, uten å måtte blande inn den skiten av HC mode. Med noen enkle justeringer burde det være fullt mulig, men når det er sagt så blir vi sikkert ikke kvitt dritten. Håper at BF3 blir ETT modus og står på egne ben uten slikt søppel
 3. Aner ikke, men jeg har 14 kills med 40mm røykgranat hvorav ett headshot
 4. Er ikke noen regler mot det her heller.Vi vil gjerne oppfordre spillere til å spille sportslig, holde lagene jevne og konsentrere seg om objectives, men du blir ikke bannet for å angripe utagbar spawn. Ja det er sant... Er vant til at folk på Battlefield.no's servere har vært flinke til å ligge unna det andre lagets baser og ikke drevet spawnrape i særlig grad. Med BFBC2 er det nok tydlig at man også har fått en ny type spillere inn som tenker mer på seg selv en laget sitt.
 5. Som jeg selv sa, så regner jeg nesten med at dette er noe de ikke kan banne noen for. Det er som du sier, filer som kan endres i hytt og pine gjennom spillet, og om man "ordner" i disse filene på egenhånd eller gjennom ett verktøy, så er ikke det store forskjellen. Jeg nevnte det bare for å ha nevnt det og quota også svaret fra Evenbalance for de som vil være gardert helt til det ofisiellt er "tillatt" (for det regner jeg nesten med at det blir).
 6. Noe nytt her ? Har spillt på mange servere som har PB på og mange er tatt i det siste. Så hvorfor kan ikke snart deres servere få på dette på lik linje med mange andre ? 2 siste gangene jeg har spillt hos dere har jeg sett aimbot's i aksjon og ingen admins på som kunne observert dette. Jeg vil ikke nevne navn på ett åpent forum, men det jeg så er 100 % garantert aimbot. En person som står litt høyt og våpnenet går i alle himmelretninger mens han klipper ned folk er vel ikke til å ta feil av. Det blir fort ujevn score og det som skjer da er at folk plutselig begynner å "lamejoine" for å unngå å være på det tapende laget. Det blir jo ikke akkurat noe jevnere kamp av det akkurat. I tillegg synes jeg det begynner å bli veldig mye baserape på serverne deres. Trodde TV2 var "værstingen" her (for der er det jo tillatt), men nå er det ingen forskjell på å spille på Battlefield.no og TV2 - Det som er litt "pussig" er at så fort jeg spiller på en server med PB på, så er det med en gang jevnere kamper.. stort sett i alle fall. Så nå må dere se å få på PB fort som f... og få noen admins på litt oftere. Man mister fort kontrollen når man har for mange servere som skal "administreres" så har dere gått i den fella ?
 7. Har opplevd dette når PC'en "går varm".... Overklokket ? Og/Eller dårlig kjøling ?
 8. Foreløbig ville jeg vært ytterst forsiktig med å bruke denne fremgangsmåten. Vi bør vente til EA/DICE/Evenbalance kommer med en offisiell bekreftelse på at dette er noe man skal kunne modifisere. Her er svaret fra Evenbalance vedrørende endringer i disse filene: .Så inntil videre, ville jeg vært forsiktig. Regner nesten med at det skal være greit å gjøre modifiseringer i de filene, siden disse ikke finnes på systemet før man endrer key-bindings, og derfor vil det vel nesten være en umulig oppgave for PB å sjekke endringer eller modifiseringer i disse. Men som sagt, inntil det foreligger en offisiel bekreftelse, ville jeg vært forsiktig siden Evenbalance foreløbig har sagt at dette ikke skal modifiseres og at de ikke vil si at PB ikke vil banne pga endringer i disse filene.
 9. Så det du sier at om en vennegjeng spiller på deres servere, så er det lurest å fjerne eventuelle tags ? Neida, skjønner poenget godt og vi er også interessert i å ha mest mulig gøy når vi spiller. Ingenting er så kjedelig som ujevne lag og det er mest gøy når rundene varer litt og at de er helt jevne. Det er i alle fall det vi ønsker og om vi må fordele oss litt på forskjellige sider er ikke det noe problem. Det har vi også gjort om vi har vært så heldige å komme inn på serverne deres. Problemet å komme inn hos dere er at serverne er fulle hele tiden.. I alle fall i "kjerne-tiden" Vi vil uansett ikke ha disse utfordringene hos dere siden vi satser på egen server når EA åpner for dette igjen
 10. Det er ikke bare å ha ett system som flytter folk frem og tilbake i hytt og pine ut fra hvor mange som er på de forskjellige lagene. BFBC2 er bygd opp rundt teamplay og teamplay er noe man ønsker. Hvordan skal man så få ordnet ett bytte hvis vi er f.eks. 5 eller 6 stykker (også på Teamspeak) som joiner en server for å spille sammen. Det er ikke så veldig kult at 2 av "våre" spillere blir switchet over til den andre siden, når vi tross alt hadde tenkt å spille sammen og har det moro på TS også. Så hvordan skal man gjøre det ? Vi skifter gjerne side vi, det resulterer ofte at vi da er 3 mer enn det andre laget, og da begynner de å skrike "TEAMS". Har vært i så mange spill hvor folk begynner å skrike etter balanse når det er 2 spillere mer på den ene siden (ja til og med 1 av en eller annen uforklarlig grunn). Så til dere "kloke" hoder som mener det er så enkelt, forklar hvordan man skal få til en balansering med tanke på faktorer som også omfatter klaner og levels ? Hvis jeg skulle "filtrert", så hadde jeg kanskje begeynt å se på folk som kun er 1 person i en Squad. Disse er enklest å switche for disse spiller mest sannsynlig alene uansett. Deretter må man kanskje se på squads hvor folk som ikke har klan-tags blir switchet ? Kan Admin avgjøre å flytte folk eller må det være automatisk ? Bør det være en server setting på om admins eller automatisk flytting gjennomføres ? Skal dette være en "instant" sak hvor balanseringen skjer med en gang, eller er det noen tidsramme som faktisk lar spillerne selv få en mulighet til å flytte før systemet setter automatiske tiltak igang ? Når det gjelder switching av team når man ser "sitt" lag taper, så er det vel alltid en kick mulighet for "lame-joining" som admin kan iverksette ? Dette var i alle fall en regel tidligere.
 11. Aldri hatt noen problemer med SecuROM jeg, men det skader sikkert ikke at det fjernes
 12. Nå er det slik at denne patchen + de HW endringene som er gjort, er med tanke på Disconnects, autobalance m.m. Console og spec-mode er ikke en del av spillet og må ses på som endringer, ikke bug-fixer. Console blir det mest sannsynlig ikke noe av, og har ikke noe med spillet å gjøre heller. Det er mer en slik nice to have sak. Spec-mode er heller ingen nødvendighet med tanke på game-play, men helt klart en fin sak som man kunne hatt. I alle fall for de som er Admins på serverne. Største problemet i spillet slik jeg ser det, er disse problemene med CTD og tilkoblingsproblemene. Ser ut som også CTD kan henge sammen med serverproblemene, for CTD skjer mye oftere ved tung server load. Har vært heldig å kunne spille litt når server-load ikke er noe problem i det hele tatt (i flere timer) og da er det hverken problemer med CTD eller tilkobling. Merket senest i går at CTD begynte å skje rundt 1930 - 2000 tiden, og dette tidpunktet har vært en gjenganger i flere dager. Før dette, og etter midnatt, så er det nesten ikke problemer i det hele tatt. Viktig nå at DICE bruker ressursene på problemområdene, ikke nye features.
 13. Tragisk ? Begrunn det litt bedre da vel... Jeg synes alltid en patch uansett er bedre enn ingen patch Burde ha vært, skulle ha vært osv osv, er bare utsagn som ikke henger på greip i det hele tatt. Tror de gjør så godt de kan jeg, i alle fall ønsker jeg å tro det
 14. Vi har ikke noe problemer med vennelisten... Ikke det at vi har så mange, men vi er nå en 10 stykker som spiller litt og alle har fått listen til å fungere. Største problemet er å få alle inn på samme server, for alt er jo fullt eller har for lite ledige slots..
×
×
 • Create New...