Jump to content
Battlefield.no

Whitefall

Supermedlem
 • Content Count

  503
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About Whitefall

 • Rank
  Midshipman
 • Birthday 05/09/1983

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Trondheim

Recent Profile Visitors

902 profile views
 1. Tenker det var rift om å besvare det oppropet fra sentralen.
 2. Nå er det bare DropBox og Google Drive jeg har erfaring med, men vil anbefale Google Drive over Dropbox. Du må ikke ha G-account for å kunne laste ned fra kontoen din, alt du trenger å gjøre er å sende de linken så har de tilgang. Hastigheten skal være bedre en DropBox, men du må nesten prøve opplastingen, og ikke ta mitt ord for det. Har bare hørt at den går opp til 10mbps Du får iallefall 5GB med Google Drive, og kan oppgraderer videre til 25GB for 2.49$ eller 100GB for 4.99$ månedlig. Så billigere enn DropBox er det også. Men har du prøvd å endre innstillingene på Dropboxen din? Kan jo være upload er strupet av programmet. https://www.dropbox.com/help/26/en
 3. God smak i whiskey. Bowmore er en av mine favoritter, og det er som oftest Enigma eller Mariner som lander i kurva når jeg er på vei hjem fra jobb. Er så stusslige de småflaskene de har på polet i motsetning til taxfree.
 4. Er jo ikke så veldig mye bedre du heller drozo, med synsing og fabler om "hva om" Uavhengig av om ranerene løsnet skudd eller ikke, så tror jeg de fleste av oss skjønner at det fort kan skjære seg om en skal dra med seg våpen eller våpenkopier og begå et ran. Nå er det som jeg forstår det, ikke sånn at en er nødt til å skyte på politiet før de skyter tilbake, begynner du å veive et våpen i politiets retning kan du ta høyde for at du øker risikoen for å bli skutt ned. Uansett så blir det bare spekulasjon, som det sies så er det lite fruktbart å analysere når en ikke vet kjenner til hendelsesforløpet utover hva som blir trykket i avisa. Det er dog lett å være en etterpåklok smartass som sitter trygt i stua og synes at politiet var slemme når de skøyt fyren i hodet, uten å ha noe særlig fakta om hva som skjedde der nede. Synes det kunne gjort seg med litt synsing om hvor umoralske kompisene som lot han ligge igjen, og ikke bare det, kjørte litt på fyren samtidig. Hva om det var en 15 år gammel gutt som de hadde kastet blår i øynene på om det glamorøse kriminallivet, så stikker de bare av når dritten treffer vifta? Oppsummert, så gir jeg f. i om en raner blir skutt. Selv om det gjør at jeg ikke når opp til drozos høye standard når det gjelder intelligens og empati.
 5. Den norske familien til raneren: - Hvorfor skjøt de ham ikke i foten og reddet livet hans? ** Svensk politi: Betjentene følte seg truet ** Fortsatt kritisk for 26 år gammel raner http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10072108 Jeg greier ikke å grave opp noe sympati, jeg prøvde til&med å veie for og mot, se saken fra alle sider..men.. Mulig jeg er kynisk og beregnende, men nå er det ærlig talt en yrkesrisiko man tar når man skal drive å rane med våpen. Har mer sansen for gentlemanstyver med bart og kattkvinnor i åletrange skinndrakter.
 6. "OH MAGAWD!1!: BATTLEFIELD.NO IS THE BEST, MERRY CHRISTMAS TO MADCATS TOO" Faprappappappapp
 7. Wiiii! Nå ble jeg faktisk veldig glad! Første gang siden jeg har vunnet noe i en julekalender siden juletrefestene på barneskolen jo... Takketakketakk Battlefield.no
 8. Får iallefall trent bort all julematen ombord der, drøyt 800 meter for å gå rundt dekket, og i tillegg så regner jeg med at det blir mye klatring på de bruene dere ser mellom containerene. Men fint verdt det, når jeg drar på shopping i Hong Kong. Gikk yrkesfag på videregående, elektro og sjøfart, så har fagbrev som matros. Så ipso facto, kunne jeg ta snarveien forbi høyskole, og ta to år med nautikk på fagskole istedet. Så er det seks måneders fartstid som kadett etter det, og da kan man begynne å krangle med sjøfartsdirektoratet om styrmannslisens. Ettersom Emma er flaggskipet til Mærsk, regner jeg med de også har utstyret i orden, men klarer alltids å kjøre litt BF3 på laptopen om det kniper. Men fra tidligere erfaringer, så er ikke nettforbindelsen noe å skryte av. Men alt som kan spilles på lan, bruker å slå an ombord med mannskapet.
 9. Bwahaha. Gjett hvem som skal ombord på verdens største sivile skip og jobbe på brua.
 10. "GRATULERE MED NY BUTIKK I TRONDHEIM, DIGITAL IMPULS" Ønsker meg Carrier Command og joystick (åsså litteranne hØyere enn bunn3 i trekningen)
 11. For meg er det ennå lettere. På luke 1 var jeg tredje bakerst, på luke to helt til slutt og på denne var jeg nest sist.
 12. GOD JUL TIL ALLE PÅ KOMPLETT.NO Carrier Command
 13. Tusen takk Max fra Qpad. GOD JUL Carrier Command, og noe kult stæsj.. Kanskje en joystick..
×
×
 • Create New...