Jump to content
Battlefield.no

GhostRecon

Supermedlem
 • Content Count

  4,159
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by GhostRecon

 1. Halvorsens 'skakkjøring' av økonomien blir en dårlig vits om FrP kommer til makten.
 2. Viktigste når du begynner å trene er å få innøvd skikkelig teknikk og riktig utførelse på de forskjellige øvelsene. Akkurat på dette punktet er det da viktig å trene lettere enn vanlig, da du har mer kontroll på bevegelsene dine. Kroppen tilpasser seg raskt til trening og løfting av tyngre og tyngre vekter hvis kostholdet er rikt og gir bra grunnlag for kroppen å bygge, men dersom om du hele tiden løfter feil vil fort seneskader, leddskader o.l begynne å plage deg. Ser folk som har trent over lengre tid fremdeles stå med krum rygg når de tar markløften. Blir fort prolaps av slikt, og det er ingen gøy diagnose å ha, ung eller gammel.
 3. Altså, å IKKE forstå IKEA instruksene er litt tafatt.
 4. Kuen er ikke majestetisk eller søt nok. Hvaler og seler derimot er, og får derfor spesialbehandling! Skal klubbe en babysel ihjel for Hayden, filme det og legge videoen ut på youtube.
 5. Valla Hovin konserten var fet, så vet ikke om jeg gidder å stresse med å få tak i billett. Kommer jo til å koste meg en høvding.
 6. Haha, Mos Def som frontman. Come again?
 7. Spise mandarinskall var meget ubehagelig. Trangen etter å spy kom ganske raskt, så gav opp etter kort tid. Ellers var skive med skinke og majones med en sjokoladekjeks på toppen en artig vri.
 8. Wooo, Avenged Sevenfold!!11!! ...What?
 9. Riktig, men bare om personen som gjør voldshandlingen blir tatt.
 10. Ah, nå ser vi mer den egentlig størrelsen din. Symmetri er et ord du burde stifte bekjentskap med. Nakke og bryst er stikkord.
 11. Akkurat, bare èn, og han ble til og med stoppet. Edit: Skal sies at han er smart ved å holde et kamera. Det uheldige for han kan være at noen en dag bare tar fra han kameraet, for å så sparke inn fjeset på fyren.
 12. Merkelig ikke at noen ikke angrep han. Rævhull.
 13. Men samtidig etter å ha skutt indianerne kunne han sikkert ha kverket Bale og gjengen med geværet han hadde. Må uansett si meg enig at slutten ble litt rar.
 14. Understreker et viktig poeng anngående filmen du ser ut til å glemme her Angel. Satire. SATIRE.
 15. Strengt tatt, etter åpningen og "Eat your vegetables"-replikken burde jo noe gå opp for deg Angel. Dette er ikke en seriøs film på noen måte, og å kritisere den som en vanlig film blir som å kritisere et kåseri for mangel på kildereferanser og fakta. Actionfilmsatire, ingenting annet. De som lagde filmen gjorde mye for å akkurat manifestere dette, og filmens feil blir egentlig filmens poenger.
 16. Kan jo bare si ok på at du boler, isteden for å benekte og ro. Du vokser ikke så mye, så raskt, på så kort tid. Akkurat nå er du bare en shitkid, og å kalle andre fjortiss blir bare for dumt.
 17. Skal finnes litt av salver mot strekkmerker, anbefaler å spørre på apoteket.
 18. Konservative gamere, jøsses. Heia Pazuzu og Zell!
 19. Tull er det ikke. Om du legger opp til å ta matematikkbaserte studier er det sikreste å ta studiespesialiserende. Vet at venner på M&K ikke bare lett kan velge å ta realfagsmatematikk, tror ikke de har tilbudet engang.
 20. Du kan bare ta avansert matematikk på studiespesialiserende, og denne matematikken trenger du hvis du skal inn på avanserte studier. Ingeniørstudier, legestudier etc.
 21. Nah, Alexander manglet ikke lengde. Herre min hatt, jeg vil fremdeles ha tilbake de tre timene av mitt liv. Tror Beowulf kan bli en grei film.
 22. Peppes har en times leveringstid, om vi kommer senere skal du ha halv pris. Mvh peppesansatt. (Sjåførene gjør deg egentlig oppmerksom på dette).
 23. Helt riktig, og når de blir slepphendte og kjører idiotisk er det greit å få noe til å friske opp minnet deres. Fotgjengerne er de som er mest ubeskyttet og har enklere for å bli skadet. En bulk av en nevne er mye greiere å ha med å gjøre enn en bulk av en help person som akkurat rullet over panseret. En billists hastverk eller dårlige dag er ikke god nok unnskyldning for at jeg skal få ødelagt legemet mitt.
×
×
 • Create New...