Jump to content
Battlefield.no

woo

Klanmedlem
 • Content Count

  361
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About woo

 • Rank
  Sersjant

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Lykke til gutter! Kult å se at dere skal spille Battlefield 3
 2. ID: woo 692 Rase: Zerg Stats: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/637886/1/woo/
 3. lol hva er det du snakker om? Nå for tiden er det jo ingen spill som er som CS bortsett fra CS. Det er jo heller omvendt at alle spill skal være som BF...
 4. Spilte nettopp en runde som varte i 4 minutter og 30 sekunder. Så korte runder er ikke uvanlig, og maks tid for en runde er 10 minutter. Når runden slutter må du vente ca 30 sekunder for å komme til menyen, du må vente 1 minutt for at folk skal stemme på map, du må vente 1 minutt på å loade og ca 10 sek før runden starter. Det betyr at du til sammen venter 2 minutter og 40 sekunder mellom hver runde. La oss ta i utgangspunkt at hver runde varer i gjennomsnitt 7 minutter og ventingen i mellom er på 2 minutter og 40 sekunder. Regner du om minuttene til sekunder og gjør et lite prosentregnestykke får du at 38,1 prosent av ingame-tiden er venting!!!!! WWTTTFFF!!!!!!!!!!!!!!!! Det er jo helt umulig å komme i noen som helst flytsone når du hele tiden skal bli stoppet på den måten!
 5. Gå inn i options under et spill, og du kan velge toggle zoom on og off. ' /> Huh hvor finner du denne instillingen?
 6. Blir flau på vegne av utgiveren over at det er mulig å gi ut et slikt bugget og uferdig produkt. Det er så mange rare og latterlige bugs at det blir rett og slett pinlig. Men ærlig sak av utgiveren å gi ut en demo av Crysis 2, slik at folk kan få oppleve før de kjøper spillet, hvilket uferdig og bugget produkt Crytek har skapt.
 7. Hey Kehell og resten! Skal spille mot deg i neste runde men må tydeligvis til London i morgen. Er det noen mulighet for at vi kan spille matchen på mandag? Hvis ikke må jeg gi deg walk over.
 8. jeg har ikke spilt på en stund og får denne feilmeldingen når jeg prøver å patche spillet: The patch "base\Mods\Liberty.SC2Mod\Base.SC2Assets\Assets\Textures\decal_protoss_0035_01.dds" could not be applied. (MD5 mismatch: expected 0x10EB8F1684DCE8C19FE1B5A4478BFD37, actual 0xD41D8CD98F00B204E9800998ECF8427E.)(PTCApply_BSDiff failed.) If this problem persists, you may be able to solve it by uninstalling and then reinstalling the game. If you are unable to correct this problem, please contact Blizzard Technical Support. (BNUpdate::PTCApply) Noen som vet hva som må gjøres? Vil ta utrolig lang tid for meg å reinstallere spillet.
 9. freewin Har bnet fått chat nå btw?????
 10. Nick: woo Charachter code: 692 League: Platinum
 11. Er det noen her som pleier å få vannvittige fps-drop (ca mellom 5-10 fps) som varer i ca 1 min flere ganger under samme match, tilsynelatende uten grunn? Gjelder for samtlige grafikkinnstillinger Sykt vanskelig å spille med dette, men heldigvis er det mange som er greie med pause knappen.
 12. Blir det noe nye SC2 turnering her?
×
×
 • Create New...