Jump to content
Battlefield.no

ReWrite

Supermedlem
 • Content Count

  1,858
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by ReWrite

 1. Kunne spilt om man ikke absolutt måtte ha hatt alle expansions..
 2. Takk for en morsom kamp, som faktisk ga meg litt god gammaldags gamerglede. Eneste problemet er at BF4 føles så rart, føles som om jeg svømmer i vann og at nettkoden er skrevet av de samme folkene som skrev BF2 sin nettkode. I bf2 var dårlig nettkode det som gjorde spillet så bra på mange måter, men i bf4 er det helt motsatt.
 3. Kanskje sent ute, men om noen mangler en spiller så spiller jeg gjerne Vet forhåpentligvis fortsatt hva jeg driver med
 4. Source Engine er nok riktig svar når det kommer til spillmotor Lykke til alle!
 5. AKU-12 med Burst + div attachments. Ferdig snakket så er det FOTM våpnet i BF4.
 6. Dårlig server =| Dårlig nettkode Dessuten er det umulig og få til en like god nettkode som f.eks COD eller CS da de kjører fære spillere på mindre maps.. Kan du tenke deg hva slags jern som må til for å klare f.eks 100 ticks på en BF4 server med 70 spillere?
 7. Aldri opplevd noen av de problemene som blir tatt opp her. Nå skal det sies at jeg ikke har spilt så fryktelig mye heller, men min totalopplevelse tilsier at dette er det beste BF spillet jeg har spilt. Har dere alle justert slideren for Network smoothing ned til 0%? Kan hende det er noe så enkelt som det.
 8. I call BS.. Gi meg noe mer enn at "netkoden er dårlig". Ja, det er dårligere enn CS:GO eller CS 1.6.. men det er klart den beste netkoden som har vært i ett BF spill..
 9. Its a war out here : for å kunne stå i kø må man ha premium etter det jeg har hørt?
 10. Ja, skal kjøre Shadowplay.... får håpe jeg får dratt noen syke killstreaks så jeg endelig kan brife på internett!!!
 11. Håper BF4 blir en høydare, men får se hvor mye tid man får puttet inn i spillet.. Det suger og bli eldre..
 12. Jeg skal hive meg på en runde med BF4 for å se hvordan det blir.. virker lovende når det kommer til hvordan våpenfølelsen virker kontra BF3. Synd jeg ikke fikk testet beta
 13. Installer BF2, så er mye gjort Synd at BF2 ikke fikk samme status som CS, da hadde jeg nok fortsatt bodd på gutterommet..
 14. Er kun 1 fragmovie som gjelder for BF3.. og det er denne:
 15. Hvorfor opprettet du ikke en tråd mye tidligere her da? En ren informerende tråd mener jeg, istedet for å komme lenge etterpå og klage over at andre personer ikke har fått informasjonen like raskt som deg og ikke har publisert noe. Hadde du tatt sikkerheten alvorlig og virkelig brydd deg om de andre brukerne her, som du påstår at du gjør, så hadde du delt denne informasjonen så fort du hadde hatt den! Var opptatt i kundemøte om du absolutt ville vite det Betal meg gjerne konsulentprisen jeg tar per time så skal jeg lage så mange forumposter dere bare vil..
 16. http://www.pressfire.no/nyheter/PC/4836/norsk-battlefield-nettsted-hacket Grattis med førstesiden på db.no forresten Og til dere som kritiserer passordbruken min, så ta dere en bolle. Jeg har forskjellige passord på nesten alt, men nå var det ikke pga mine problemer at jeg rantet, men for resten av brukerne på bruket. Veldig mange bruker det samme passordet på alt, derfor man alltid må være kjapt ute med informasjon om dette.
 17. Jeg reagerer bare på at det ikke fantes en forumpost her ca samtidig som nyheten lakk ut på interwebben. Jeg har vist dette siden tidlig tidlig idag siden jeg er innenfor i bransjen. Sletter vel kontoen mest fordi jeg nå skjønner hvor alvorlig dere tar min sikkerhet. Veldig mange bruker de samme passordene mange steder, og disse timene dere har unnlatt og fortelle dette kan ha vært kritiske for mange.
 18. Helt latterlig at dere ikke har advart oss enda at BF.no er hacket.. Det var veldig seriøst må jeg si.. http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/krim/norske-spillsteder-hacket-3730159.html Denne kontoen vil bli slettet og deaktivert ved første korsvei når admins tar brukernes sikkerhet så lite seriøst.
 19. Var det ikke Team Cyprus dere spilte mot? Hvis ikke så spilte vi mot dem, tror det ble 450-0 elns.. Surt å være så dårlige ;(
 20. Eneste jeg gjør når jeg går inn på forumet er "View new posts" thats it.. Så jeg legger ikke engang merke til katagoriene.. Men uansett, det skjer ingenting her lengre :S
 21. TBH, bruker bf.no mye mindre etter oppdateringen ;(
 22. Tydligvis ikke, dere rapet oss på Kharg
 23. Vi må ha noen og rape vel!
 24. http://www.esl.eu/eu/#/eu/bf3/forum/2674/25187/1010276/?page=11 Dette er trist
×
×
 • Create New...