Pretty Paul

Supermedlem
 • Content count

  2,776
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Pretty Paul

 1. Game of Thrones

  Kjekk episode. Musikken gjorde den endå bedre.
 2. Game of Thrones

  BcK: me er visst enige
 3. Game of Thrones

  Sikksakk hadde funka. Pil i ballistisk bane flyg ikkje så fort. Det såg ut til å vere godt over hundre meters hald. Då kunne ein nok telle sekund frå pilen forlet boga til den traff målet/bakken. Rickon treng ikkje sjå pila for å auke sjansen sin for å overleve betrakteleg.
 4. Sci-fi filmer!

  Independence Day Oblivion Babylon 5 Edit: åherrejemini. The Martian! Den MÅ du sjå. Riktignok berre så vidt det er scifi, men det er rakettar, romdrakter og alt som trengs for ein kjempefilm. Så må du lese boka og...
 5. Game of Thrones

  Kva skjer i Winterfell no? Skal Littlefinger gifte seg med Sansa? Eg trur han er keen på det... Det hadde jo vore kjekt om Sansa kunne få sin draumeprins, men eg har vanskelig for å sjå kven det kan vere no. Alle er jo jævlar eller daude. Gendry (som jo var ein stilig type)? Ho har hatt det så ille at ho fortener at hennar kapittel blir avslutta med ein opptur.
 6. Game of Thrones

  Endelig ein episode der noko faktisk skjedde, og ikkje alle berre tusla rundt og "ummm, eeeh ummmm"
 7. Game of Thrones

  No er eg litt lei av formatet på GoT. Kvar einaste episode bygger opp mot neste episode, utan at ein får noko klimaks i den episoden heller, fordi hovudfokuset i episoden er å bygge opp til neste episode igjen. Hadde vore spanande med ei opptakt til ei "konflikt" og klimaks i same episoden til ein forandring.
 8. Ungane er gamle nok til å smøre brødskivene sine sjølv. Då kan papsen rote fram gamle cd-plater igjen...
 9. Klar for 30 minutter med Battlefield 4?

  ok, etter at eg fekk høyre den musikken, må eg gå tidlegare frå jobb for å installere BF1942 igjen...
 10. Key til BF1942 til overs?

  Hei, er det nokon som har ein key til BF1942 eg kan få bruke? BF3 vart for rotete, så ein kompis inviterte meg til litt kos i BF1942. Eg har platene, men finn ikkje cover med key... Key mottas med takk EDIT: Denne utgår, eg fann O M S I D E R cover og key...
 11. Nørds: Nå må dere ta dere sammen

  Fantastisk reklame
 12. IRNV (Nigthvision scope) Latterlig

  Mulig du er ironisk her, men eg hiv meg no på uansett. Eg gjer blanke i IR eller ikkje, folk må få bruke det som er tilgjengelig, men syns generelt at det er for mykje "graut" i synsfeltet. Lys og partiklar som susar rundt, ein haug med ikon for flagg, køyretøy og alskens rusk og rask. "Realisme" er vel og bra, men så vanvittig rotete treng det vel ikkje vere? Eg saknar å berre ha ammostatus og crosshair... gjerne ein liten minimap.
 13. Hvor mye har høy fps å si i battlefield 3 ?

  åh... google Burde tenkt på det sjølv, men så kom eg først på spørsmålet når eg var inne i denne tråden, så då tenkte eg at dette var ein grei stad å spørje... Takk
 14. Hvor mye har høy fps å si i battlefield 3 ?

  OK, med fare for å vere noob. Kva er kommandoen for å vise fps? Reknar med dette kan skrivast i console?
 15. BF3 Samletråd for nicks

  PrettyPaul
 16. Hvordan vill dette dra BF3?

  Eg har pr idag - Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz Socket - Gainward GeForce GTX 460 1GB PhysX CUDA PCI-Express 2.0,"Goes like Hell - GLH", GDDR5, 2xD - 2 Gb ram av eit eller anna slag Det lar seg gjere å spele BF3 bittelitt, men nokon fest er det ikkje akkurat... Tenkte å oppgradere CPU til dette: - Intel® Core 2 Quad Processor Q8400 Socket-LGA775, Quad Core, 2.66Ghz, 4MB, 95W, Boxed Vil det få nokon særleg effekt? Peiling anyone?
 17. Triks for å skifte Origin ID

  åhherrejemini, eg fann igjen min gamle konto... Der fekk eg omsider betalt for å ta vare på 7 år med mail...
 18. Triks for å skifte Origin ID

  ok, betyr dette at eg kan opprette originkontoen med eit eller anna jallagreier, og så endre til gode gamle Pretty Paul etterpå? Eg får faen ikkje til dette greiene... er det ikkje samme kontoopplegget som eit par tidlegare bf-spel? Lenge sidan sist eg tukla med dette, så eg hugsar ikkje heilt, men eg meinar eg måtte registrere meg for bfbc2? Eller iallefall for BF2142... er det ikkje samme konto?
 19. Suits

  Sett episode 1. Takk for tipset, skal sjå resten så snart som råd.
 20. Apple....

  Ein kan sei mykje rart om apple og dei "begrensingar" dei legg på bruken av sine produkt, men jammen har dei mykje snop og.... t.d. Airplay, kos å rusle rundt med telefonen i lomma, og spotify spelande ut av anlegg, tv og slikt. Lagring i "nettskya", som vil ta av med ios5, og ein appstore som er langt overlegen androidstoregreia. Eg har også brukt android, og det har mange gode trekk, men for ein "vanlig" brukar, er det ikkje behov for mykje av dei tinga ein har "fridom til" på android. Folk orkar ikkje "styre" med å installere greier, og lese seg opp på ting. Difor er apple sine produkt fine, sidan dei fungerar "ut av boksen" (snakkar då om gadgets, ikkje mac).
 21. Kjøp elbil folkens...

  Nokon her som har hatt elbil? Eg hadde think i 2 år. Måtte bytte for å få plass til barnesete og sånt. Det fins andre fordelar enn avgiftsfritak med elbil. td. få bevegelige delar - mindre utgifter til vedlikehald og billeg drivstoff Det er vel heller ikkje meininga at elbilar skal vere for alle, men for eit segment i markedet. Småkøyring, og pendling til/frå jobb er fine bruksområde for ein elbil. For vår del, som hadde 2 bilar, vart elbilen bil nr 1. Når eg i tillegg fekk fylle straum på jobb, betydde jo det at eg ikkje hadde drivstoffutgifter på bilen. Kun i helgene.
 22. BFVETS satser på BF3!

  Såpass...
 23. Kommende filmer jeg skal se

  Mykje fine filmar på veg, men synd at dei skal øydeleggast med 3D...
 24. Her er flerspillerdelen til BF3

  Åhh, faen. Må eg ha ny pc no...