Jump to content
Battlefield.no

Robin//

Battlefield.no Veteran
 • Content Count

  1,785
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Robin//

 1. Robin//

  GTA 5

  Kommer nok, som alltid, en stund etterpå? Sånn er det i dagens downloadverden for singelplayerspill.
 2. Erklærer csgo før dødt. Lørdag 15.00 og det er ikke en KJEFT på mumble eller noen norske csgo servere.
 3. http://www.f-b.no/nyheter/mistet-dekningen-deltager-slo-ned-arrangor-1.7643046 Blir sint når jeg mister nettet jeg også, men er da grenser! ^^
 4. Sensou vant over STORijapan i finalen. Synd at finalen endte opp med å bli spilt 03.00ish istede for 21.30 som planlagt. Trist at også lan blir ddoset i disse dager... hele grunnlaget for lans faller jo bort.
 5. Hvem kommer? Compo Årets compo avholdens av Hellfragger, med Drozo i spissen. NÅ er det jo masse teams/mixer som spiller sammen i forbindelese med gamingparadise sÅ start med planleggingen allerede nÅ! Premier - 12.000,- NOK 5.000,-NOK 2.500,- NOK Lanet I perfekte lokaler, Kongstenhallen i Fredrikstad. Egen rolig hall til soving, tilgang til svømmehall og kvalitets garderober lørdag og søndag, og eget stort kioskomrÅdet med sitteplasser. Link: www.fredrikstadlan.no Transport Flybuss fra Gardermoen og Rygge direkte til Fredrikstad(Norwegian til Gardermoen fra 299,- akkurat nÅ), tog til Fredrikstad hver time(minipris fra 199,-). Med andre ord ingen unnskyldning!
 6. Big plays i såfall! gg wp css, det var sykt moro så lenge det varte.
 7. Kan ikke forvente noe annet når man en MANN begynner å snakke positivt om en barneserie om ponnier. Fins så UENDELIG mye annet jeg skal se før jeg i det hele tatt vurderer å trykke på linken han postet... Fatter ikke en gang hvordan man endte opp med å se en hel episode når man random ramler over det!
 8. Robin//

  Dota 2

  100ings til den som fikser meg betakey.
 9. Joakim er helt syk... http://www.f-b.no/nyheter/han-er-fredrikstads-best-trente-1.5921314
 10. Kommer jo helt ann på om du kommer til å bruke den til å se filmer/serier. Om du ikke skal det så ville jeg gått for en mindre, men om du ønsker å bruke den til det i tillegg til en telefon, så kjør på? En kollega av meg som jobber mye nattevakt diggern pga mulighetene til å se film på en sak man kan ha i lomma.
 11. http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/404344_10151086696785424_619225423_22053082_786856300_n.jpg Små kjedelig blemme av NRK i dagens dagsrevy... "Forkalkning på øyene kan nå behandles"
 12. Skulle tro du fikk $$$ pr antall leste....
 13. Blir sendt i butikken for å kjøpe en kopi fordi det er tomt for digitale versjoner..... Say what?
 14. Da skulle jeg teste B2k etter en måneds tid pause og "slowmotion"-greiene er tilbake... Er som å spille i sirup og alt har 0.5s dealy? Noen som har hørt om noe lignende? Hadde det rett etter release også, men det forsvant av uvisse årsaker.
 15. Syns det er rart at folk mener han ikke er psykisk syk? Den eneste rasjonelle forklaringen jeg har, på at noen kan gjøre slike handlinger, er at personen har heftige psyksiske lidelser, eller er meget er rusa på fleinsopp. Gir meg faktisk litt trøst at det pr dags dato ikke er kjente, like alvorlige/syke, tilfeller begått av en frisk person. Syns også den kunstige norske "null hevn"- ansiktet nå går i grus, og dobbelmoralen skinner som aldri før. Psykisksyke personer som har begått "mindre alvorlige handlinger" og blir erklært sinnsyk, er det helt greit med, "det er helsevesenets ansvar". Men når noe _VIRKELIG SYKT_ skjer da skal han hvertfall ikke bli erklært sinnsykt og han skal med den største selvfølge bli straffet på lik linje som normale oppgående personer. Jeg har ikke peiling på psykologi, men for meg så gir den "dommen" her perfekt, logisk mening uti fra det jeg har lest og sett, og det er egentlig en lettelse.
 16. For et gørrkjedelig spill.. Føler jeg har spilt det før, MANGE ganger. Skal gi spillet noen timer til, men da bør det seriøst forbedre seg kraftig.
 17. lolwut, joina ikke du og Beaver, de svenskene i Genuin?
 18. Hadde vært awsome! Ser webhallen har hatt smekkfulle 32playerinfservere nærmest konstant den siste tiden, så er noe folk spiller på!
×
×
 • Create New...