Jump to content
Battlefield.no

ElCamino

Supermedlem
 • Content Count

  1,620
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ElCamino

 • Rank
  Ungkar med dobbeltseng

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Location
  Herøy
 1. Annen fra gymklasse heltene: Forøvrig er en god country låt på fest ofte en suksess, men viss du er av typen som må rekke helt ned og bak om knærne dine for å ta lommeboken ut av baklommen din, så er du kanskje ikkje moden nok for Country-musikk.
 2. Tenker også litt automatisk nedsettende om jenter som snakker om eksen sin asap. Tror det blir litt for mye automatikk at man med en gang får tanker som henviser til salg av sexuelle tjenester. Undrer meg over hvorfor desse kvinnemenneskene gjør det? Litt typisk at om en jente har stått på med flere en hva som egentlig er å foretrekke så er det HORE!!1 med en gang, mens visst en kar holder på med det samme så er det fitteprinsen som alle ser opp til
 3. Jeg kan bekrefte det Fisken skriver, da jeg har failed på alle punkter Har du vært singel i lange tider så er det lett å gå i hastefellen når du treffer noen og forsnakke seg. edit; kan forøvrig ta imot tips, visst det finnes, etter å ha rotet seg opp i den situasjonen.
 4. This exhaust system gives better flow - dette eksosanlegget gir bedre følelse. - Discovery Channel
 5. Hørt om sunnmøringen og negeren som skulle settes på en øde øy for å se hvem som klarde seg best? Jo, etter 3 dager hadde sunnmøringen laget seg en svart skinnstol. Hehe.
 6. Born Nov-13-1990 Helt opplagt at med den erfaringen som man har fått inn innen 1 år på medialinjen er avgjørende for å si at dette er en konspirasjon iscenesatt av amerikanske myndigheter. Jeg har, ikke den ringeste peiling, men det rare er at jeg faktisk kanskje har mer peiling en innehaveren av nevnte fødselsdato, da jeg faktisk har gått yrkesrettet fag der man faktisk får litt erfaring med stål og konstruksjoner og hvordan feks. varme påvirker legeringer. I tillegg har videre et lite innblikk i dette gjennom videre arbeidserfaring og teknisk fagskole. Dette er absolutt ikke en fullt kvalifisert utdanning/erfaring til å kunne uttale seg fullt om dette temaet, men du skal du ta dei faen på at da har ikke du heller utdanning/erfaring til å uttale deg noe særlig inngående om dette temaet. Derfor råder jeg deg til å bruke sunn fornuft, og ikke ta bastante synspunkt som er basert på usikkre kilder med løse fakta som kan samensettes slik at det virker fantastisk overbevisende for deg, min lille emo
 7. Vi har allerede en humortråd med youtube-linker. Prøv å begrense det til den.
 8. At Norge opprettholder den lille matproduksjonen vi har er vel bare bra, så slipper vi å bidra enda mer til matvaremangelen i verden med vår gode kjøpekraft. Norge er faktisk så og si selvforsynt på korn til brød feks. Når fiskerene ikke har råd til å gå på havet lenger, er det noe som ikke stemmer..
 9. ElCamino

  Nattmat

  Har en tendens til å være litt ubergnelig i de nattmat-tider, så det ender som regel opp i svidd vann.
 10. Takk for programmet! Det fant desverre ikke igjen partisjonene. Har ikke helt tenkt over klikkelyder? kanskje? Isåfall er det tegn på hva?
 11. Javeljavel...det jeg mistet var egentlig ikke et kjempestort problem da der ikke var så mye. Er litt mer skeptisk til å lage meg nye partisjoner å så skulle det eventuelt skje igjen etter en stund. Har igrunnen hatt jevligt ustabilt system etter å ha tatt HP recovery for en stund siden, der jeg kan få blåskjerm visst jeg klapper ihop PC'n, eller skjermen bare er svart når jeg slår den opp igjen. I tillegg har jeg svart skjerm i 50 sek etter å ha kommet inn på desktop før jeg kan begynne å bruke maskinen.
 12. Der står bare en diskstasjone C på totalt 60 GB, og jeg har 90 GB som er utildelt Kan partisjonene virkelig bare forsvinne på den måten?!
 13. Startet opp maskinen idag og så er plutselig D og E paritsjonen min borte, mens C er der fortsatt. Har jo bare en harddisk så dette forstår jeg ikke. Har tatt gjennoppretting tilbake til igår, men det hjalp ikke. Noen tips?
 14. Vurderer å få med meg en av country-festivalene i år, men usikker på hvilken. Er jo flere å velge mellom slik som Skjåk, Breim og Vinstra.
×
×
 • Create New...