Jump to content
Battlefield.no

Suunto

Supermedlem
 • Content Count

  538
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Suunto

 1. Suunto

  Battlefield 3

  Flott anmeldelse! Kanskje jeg bør skaffe meg dette nå da...
 2. Suunto

  VoksenLAN 1.1

  Jeg jobber med saken. Høygravid kone må bearbeides en del før jeg får tillatelse
 3. Noen som spiller dette nå? Til info: gratis å spille om dagen! Trenger noen teame opp med!
 4. Kjøper dette ene og alene på grunn av denne teaser! Feteste teaseren ever! Helt sinnsyk. Klarer ikke vente til dette kommer asså....SHIT så rått! MAD STOKA! SICK SICK SICK! AWSOME! ....eller?
 5. Tommel opp for Portal 2 ja! Digger det!
 6. Tommel opp Entreri Har vore off og on i laaaaaang tid nå, men håpe at BF3 kan gi meg litt gamer glede igjen!
 7. Noen andre som slit med flyten i det spillet her? Nokon som har tips?
 8. Tja, førsteinntrykket er jo at dette var morro. Kun spilt 30min, men skal helt klart sette meg ned å teste det litt mer. Hadde det i alle fall morro de minuttene jeg spilte. Og det er en stund siden ' /> Men det kan bli en kort slager...blir fort lei nå til dag gitt....savner spillet som skikkelig sparker! Men skal gi det en sjangse... Tja, førsteinntrykket er jo at dette var morro. Kun spilt 30min, men skal helt klart sette meg ned å teste det litt mer. Hadde det i alle fall morro de minuttene jeg spilte. Og det er en stund siden Men det kan bli en kort slager...blir fort lei nå til dag gitt....savner spillet som skikkelig sparker! Men skal gi det en sjangse...
 9. Suunto

  Bad Part Of Town

  What he said. Enhver trailer fra dice er verdiløs fra et informasjonssynspunkt, det er kun ekte mp gameplay footage som overhodet har noe å si. What they said! Men ser lovende og spennede ut. Sliter med spill-motivasjonen om dagen, så en oppfrisking trengs!
 10. Suunto

  Nytt styremedlem!

  Hva hadde vell denne foreningen vært uten et så vakkert styre. Gratulerer Home!
 11. Hei folkens, Er det noen der ute som har en nyere NAS satt opp hjemme med FTP løsning? Jeg trenger en slik. Krav: * Rask filoverføring hjemme mellom PC - NAS * Enkelt brukergrense snitt - må ikke være NASA ingenør for å betjene disken. * Hotswap * Kapasitet 4TB eller mer. Digger deg om du har noen fete tips.
 12. Eg er generelt skeptisk til kommersielle anmeldelser, men VGs anmelder har kanskje eit poeng. Det er store likheiter mellom COD4 og BFBC2 på mange områder og i så måte ikkje representerar noko nytt og banebrytane. Men det betyr ikkje at eg syns at spelet (demoen) innehar kvalitetar som er klare forbedringar i forhald til dei nevnte spela. Uansett: http://www.vg.no/spill/artikkel.php?artid=10033627 Bedøm sjølv. Eg vil i alle fall ikkje dømma spelet før eg har spela fullversjonen. Suunto
 13. Då har eg spurt saman nokon bilder fra lanet. Det blei mykje spel og vin, og lite foto. Men håpa dette vekker gode miner for noko. Takk for eit strålande LAN. Suunto.
 14. #1 Bygging av PCer: Hvordan kan du se på det som negativt at flere av deltakerne lånte deg utstyr siik at du i det heletatt fikk spillt? Og sannheten er vell at du førsøkte å skru sammen noen PCer, men ikke fikk det til. Men etter hjelp så kom du deg i mål? Aldri har du nok vært på et lan med større hjerterom enn dette. Takk for strålende lan!
 15. Regnfrakk Homer! REGNFRAKK! Grattis, stort med kids da...viktigere enn fjåsete LAN...men du skulle ha vært der!
 16. Glede seg noko hemningslaust!
 17. Jepp! Det Jackal sa! Har og hatt Koss SB-45 tidlegare HER Men dette er ikkje i nærheten. Spesielt på komfort.
 18. Suunto

  LAN QUESTIONS

  Nokon som veit ein bra plass å kjøpa god stol smile.gif Eg har pr i dag ikkje den GODE stolen, hehe. So eg e jo godt vant til tresmak i ræva. (Kan jo komma godt med på voksenlan har eg forstått)
 19. Suunto

  LAN QUESTIONS

  Det er ikke ofte eg er på lan. Og sist eg var det erindra eg at eg hadde både for kort og feil netverkskabel. Nokon som har lure tips på nettverkskabel? Finnes det kabel på rull? Evt er dette ein ok kabel: http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=114902 Ein anna ting eg lure på er korleis det er med stolar i lokalet? Er dei bra, funkar til 3 dagers camp PS! Eg kjenner eg gler meg stort til ei helg med hardcore gaming no
 20. Suunto

  Bruktmarked

  Tror det kan bli ett fett hardware bruktmarked bord i et hjørne av lokalet Er det nokon som har med printer på LANet?
 21. Tror det kommer en politimann, en indianer, en cowboy, en biker, en håndverker og en militærmann som skal passe døra og kroppsvisitere alle som kommer og går. I tillegg så skal de drive litt sangopplæring.. Hahahaha. Nice ALL SANG!!! JAAAA....
 22. Hehe, det fikk deg til å utdype i alle fall. Og jeg sa ingen ting om hverken utropstegn eller krasse ord. Men du var rimelig krass i din dom, og konkluderer med at spillet flopper. Sa du det samme om BC2? Men uansett, respekterer dine synspunkt. Du snakker om en konflikt men sier ikke hvilken? Antar at du mener krigen i Afganistan, Taliban/US/Verden? (WW1, WW2, Kampen mot terror? US vers RUS osv) Er det ikke slik alle spillprodusenter kommer på ideene sine. Mulig jeg misforsto deg her... Project Reality var et veldig bra konsept det, men der har det vært stille en stund? Likte det veldig godt den tiden jeg har spilt det. Er ikke ARMA II hakket bedre? (har ikke prøvd sist nevnte) Og slik for å ha sagt det...jeg ser helt klart muligheten for at MOH kan floppe jeg også....men jeg er nok så dum denne gangen også at jeg prøver i håp om at det skal være MYE bedre en det vi har pr i dag Det ser jo ut til å være noe som gir forbedring. Men jeg er vell som mange andre her på bruket, bare på jakt etter det spillet som gir meg en helt ny opplevelse... kanskje jeg rett og slett bare må begi meg inn på en ny sjanger....Civilisation 5 eller StarCraft 2 kanksje?
 23. Ja. Jeg har hørt det er et par politifolk som kommer og skal passe på oss Det er i mine ører! Om noen trenger plass på hospits kan jeg sikkert fikse noen plasser, men avrusning er en del av programmet, og det er kanskje ikke ønskelig på en lørdagskveld?
 24. Takker for framifrå service! Godt for oss bygdefolk å ha kart og beskrivelsar!
×
×
 • Create New...