Jump to content
Battlefield.no

Mokie

Klanmedlem
 • Content Count

  587
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Mokie

 • Rank
  Do the mokie pokie
 • Birthday 01/17/1985

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Skedsmo, Akershus
 1. Lage radioreklame for Barnevakten. Opplysningskampanje til foreldre, om at de må være mer bevisst på døtrene og sønnene gjør på nettet. har blitt skremt selv. Tar neimen ikke lang tid før de mest slibrige setninger kommer rennende!
 2. hehe. Der tok du meg. Ikke helt. Men en hel haug her, er erfarne irc chattere. Noe jeg ikke er. Sett før at folk synes slike chatlogs er morsomme, derfor tenkte jeg kanskje noen hadde en link på lager elle lignende. Men men. Jeg får vel bare bli en Hanne94 på irc og se hva som skjer... Ekkelt å utgi seg for noen man ikke er.. vel vel. Takk for svarene uansett. Cheers
 3. Har sett litt på det. Så ja, har fått litt innsikt der. Men lite konkret chatting. Men takk for tipset. Det er en mulighet, men siden jeg sitter på skolen kan jeg ikke begynne med det nå. Og det første som slo meg inn var at kanskje bf.no folk har vært bort i noe morsomme logger eller rett og slett lurt noen selv.
 4. Kanskje ikke helt det jeg er på jakt etter...
 5. En noe spesiell forespørsel til leserne av bf.no forumet: Jeg driver å utvikler radiospotter for Barnevakten. Er på jakt etter chatlogs av Irc chats eller lignende. En samtale mellom en mann og en jente (tilsynelatende) Trenger å se hva disse anonyme mannfolka faktisk skriver til disse mindreårige jentene. Og hva de eventuellt faktisk svarer. Noen som har lest noen sånne logs? Historier etc på nett? Thanks for all help. Cheers.
 6. Interessant tråd. Går selv Reklame og Merkekommunikasjon på NKF i Oslo. Der har du mulighet til å jobbe for å bli AD eller Tekstforfatter eller andre ting innenfor kommunikasjon. Er på siste året mitt i Norge nå og gjennomfører tredje året i Southampton for å få en internasjonal bachelorgrad. Om du ønsker å få en jobb innenfor reklamebyråer bør du prøve å finne deg en partner som ønsker å bli tekstforfatter. Deretter jobbe for å bli et godt team og gjøre mange jobber ute i "markedet". Det kan føre til jobb om dere to har kreert mye bra reklame sammen og viser til hvor godt dere jobber sammen. Det jeg tenker på er for eksempel å levere oppgaver til Gullkalven (Studentkonkurranse innen kreativ reklame) Vant bronsje der i år. Finnes andre konkurranser også. Aftenposten har annonsekonkurranser, osv. Dette kan være vanskelig. Men uansett anbefaler jeg deg å finne gode cases å gjøre oppgaver for. Oppgaver som ikke bare ser bra ut, men som er strategisk og kreative med god kommunikasjon. Men ja, det er vanskelig å få jobb i denne bransjen. Kanskje spesielt om man "bare" er spesialisert i grafisk design. Spesialiser deg i Flash og du får jobb veldig lett. Reklamebyråer sikler etter gode flash folk.
 7. Oj oj! Nærmer oss 200 svar jo Digg! Begynner å komme et stykke med oppgaven jeg lager. Denne pollen er litt av argumentasjonen jeg bruker for å argumentere for mine valg. Siden skal lanseres januar eller februar tenker vi. Blir bra!
 8. Fint om jeg kunne fått 150 votes totalt. Mangler da 13 stk bare Tusen takk for all hjelp folkens. Nok engang har dere bidratt til min argumentasjon og dokumentasjon til en skoleoppgave
 9. Interessant! Hva fikk deg inn på akkurat det forumet og hva fikk deg overbevist om at det var verdt penger?
 10. Heisan. Mokie her igjen. Og nok engang har jeg et skoleprosjekt hvor jeg ønsker litt hjelp fra dere i bf.no communitiet. Denne gangen jobber jeg med nettkommunikasjon. Skal lage skisser og innhold til et ungdomsnettsted. Er mest interessert i brukere i alderen 13 - 19 år, så hadde vært digg om dere kunne hjulpet meg litt! Jeg starter en liten poll, men er mest interessert i linker til andre nettsider som du bruker og besøker regelmessig. (Sider jeg ikke nevner i pollen) Fint om du skriver en setning eller to om hvorfor du besøker nettstedet. Kom gjerne med påstander og argumenter for hva som er viktig på et nettsted for ungdommer. Hva er det som gjør at du besøker nettstedet om og om igjen? Hva er det som gjør at du ikke besøker siden igjen? osv. Love you all! og takk for all hjelp.
 11. Hei. Lost Soulz som jeg er medlem av, er ikke lenger tilstede i klanmiljøet. Derfor har jeg ikke behov for å stå oppført som klanmedlem.. Gjerne bytt det til vanlig medlem. Er jo ikke noe vits i å late som jeg er aktiv og klanmedlem, når jeg ikke er det Mvh Mokie
 12. Ser flere rundet spillet ganske fort. Litt kjipt at det var så kort som det var siden det var så morsomt! Sliter litt med advanced nå. Spesiel 18... Fatter ikke hvor jeg skal skyte portal for å komme meg opp på level 2..
 13. Igjen er det virkelig koselig å lese all drittkastingen som foregår her på forumet... huff.. Ønsker deg lykke til med Nettby Gaming Klan, Keletchi. - Om du ønsker "seriøse" svar her på bf.no forumet bør du antagelig rette deg etter alles "perfeksjonisme" å skrive en ordentlig søknad. Titt litt på andre eksempler for hvordan de skriver søknader. Er flere eksempler tilgjengelig. (Dette er en søknad fra en klan som ønsker å spille aktivt og seriøst i konkurranser, noe jeg vet dere ikke har på agendaen. Men allikevel et eksempel på godkjent søknad her på bruket) I tillegg er det faktisk greit å være klar over at du har et visst ansvar å virke profesjonell når du har en gaming klan som representerer Nettby. Jeg bruker ikke nettby selv, men det er vel en del som gjør det har jeg hørt Lykke til videre som sagt.
 14. PÅ grunn av vår neodiggene klanleder er det vel mer [LS]martini.no Gleder meg til å få ordentlig tid til dette spillet. Om jeg i det hele tatt noen gang får tid da..
 15. Har sett flere av dere Benz1n gutta der. Hyggelig det
×
×
 • Create New...