Jump to content
Battlefield.no

Cpt. Awesome

Supermedlem
 • Content Count

  126
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Cpt. Awesome

 • Rank
  Korporal
 • Birthday 05/06/1987

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Huff, nei, jeg har overhodet ikke tilgang til å legge inn egne programmer tilknyttet nettet... Folka her kunne ikke liksom bare, øh, fikset websiden? ^^ Jeg har ikke opplevd noe lignendes på noen andre websider her på jobben. hellfragger sitt forum er jo på denne siden, men med ett litt annerledes tema.. Den fungerer knirkefritt. edit: eyyyhhhh, jeg så ikke "skin selector"-greia nederst på siden her. Skiftet til hellfragger-skinnet, voila! Problemo=gone! ....men kanskje greit at dere fikser på hovedtemaet uansett. Sannsynligvis er det enda flere som sliter med det samme.
 2. Noen andre som opplever dette problemet? Hver gang jeg går inn, via jobben, på denne nettsiden og inn på en av kategoriene (eller enda værre, gå inn på en topic), må jeg laste ned rundt 1000 "items", hva enn nå det betyr. Jo lenger topic, jo flere items. Det står iallefall så nederst i venstre hjørne av explorer. Det som gjør det ekstra snodig er at nettsiden er ferdig lastet ned, men den må likevel stå å arbeide i lang tid før jeg får scrolla nedover siden. Dette går via en citrix-klient, dvs virtualisering. Innlastinga tar gjerne 20-30 sekunder, kanskje enda lenger, noe som gjør det relativt uaktuelt å være her inne når jeg jobber (kanskje like så greit, da gjør jeg jo jobben min , naat) Nå har jeg heller ikke lov til å legge ut dump av skjermbildet mitt her, så dere får bare stole på meg. Jeg ser ingenting i sourcen som tilsier at bortimot tusen objekter av ukjent opprinnelse må lastes ned for hver side. Det skal sies at sourcen er utrolig lang.... Hvis jeg går inn på siden via low-fi, går det riktignok helt smuud. Battlefield.no er og den eneste websiden hvor dette skjer.
 3. Tar en invite jeg, kan og godt være wave-vennen din ^^ tomas87 at gmail . com
 4. Say whut? edit: Et raskt google-søk gjorde meg IKKE klokere, annet enn at Captain Awesome har en eller annen forbindelse med Oshun Avani ^^ ...Det kan ha noe med at youtube er blokka på jobben her?
 5. Har fått ordnet slik at jeg har flyttet ut til problemene er ordnet. Da betaler jeg ingenting i leie osv, så det var greit. Bor hos foreldra mine en stund fremover, mens huseieren pusser opp og ordner opp i problemene. Da bor jeg i allefall billig
 6. Tja, du kan jo prøve? Det var vel kanskje "litt" satt på spissen
 7. Hehe, de sliter "litt" ja. Denne saken her har bevist gang på gang at alt kan skje. Noen som tør å tippe hva som skjer videre? Stakkars commandogutta egentlig, hehe, de har virkelig rota seg opp i et helvete uten sidestykke. Stuck i et drittfattig møkkaland som hater alt og alle som er innehavere av hudfarge lysere enn kølschvart, og alle er overbeviste om at hvite folk er satan forkledd i en dress konstruert av milliard-dollar-lapper. Uansett om de er skyldige eller ei er de buttfucked. Eneste måten de noen sinne kan komme ut av fengseleter er hvis de rømmer. Men det skjer jo ikke, de har jo full bevoktning døgnet rundt av en grunn, de tror de er verdt penger. Men det er jo og grunnen til at de fremdeles lever. Btw, noen flere som syntes French ser fullstendig tom ut? Som om han aldri har ofret noe som helst en eneste tanke? ^^ Litt grønnsak-ish?
 8. Nå skal jeg være fryktelig ærlig å innrømme at jeg samler på nedlastede HD-filmer og dataspill. MEN! Jeg kjøper ALLTID filmene og spillene jeg liker! Dessverre føler jeg at sistnevnte kommer stadig sjeldnere (dvs gode dataspill).
 9. Play.com selger spillet for 160 kroner inkl. frakt Dette er ca. 2 pils på byen, det kan vel de aller fleste avse.
 10. Det var et godt tips DelCasa, jeg skal undersøke det nærmere. Takk skal du ha.
 11. Bor i en leilighet med et par kompiser, vi har nå bestemt oss at det kanskje er lurt å finne en annen leilighet da vi har avdekket en god del feil og mangler ved leiligheten siden innflytning. vannskader/råte i vegg der hvor dusjen stod, når vi klaget på dette var dette den ene (og eneste) gangen vi har møtt huseieren. Han "løste problemet" ved å plassere et dusjkabinett foran en vegg som tydelig var fylt opp med vann (vi kunne dytte i veggen og det kom "subbe"-lyder). På varme dager hvor sola skinner rett på problemveggen merker jeg at det lukter svært fuktig på rommet mitt (som befinner seg delvis under badet). Dette kan jo være svært helseskadelig! svært slitt oppvaskmaskin delvis ødelagt vaskemaskin Vi har funnet ut at leietagerne under bruker varmtvannet fra varmtvannstanken vi betaler for...... Huseieren har ikke skrevet dette i kontrakten og han gidder ikke svare oss på spørsmål ang. det. Jeg kan innrømme at det er forbanna surt å komme hjem til en tom varmtvannstank som ingen av oss har brukt noe av på flere timer, men vi betaler alt på. ingen søppelsorteringsmuligheter, alt for liten søppelkasse på deling med de under. ikke malt huset utvendig selv om det står i kontrakt at det skulle bli gjort. jævli ufyselig nabo, vi har et såkalt hespetre ved siden av oss (dette har vel lite med saken å gjøre men verdt å nevne det, fytti hælvete for ei sur mægge) stort sett ikke mulig å få kontakt med huseier, verken på telefon, mail eller sms. Hva sier dere, har vi en sak på å få kommet oss til helvete fort ut herfra? Vi må bare finne en ny leilighet først, men det gjør ting litt enklere å ha veldig kort oppsigelsestid ved den vi har. Det er opprinnelig 3 måneders oppsigelsestid. Hvordan går man frem ved slike saker? edit: enda en sak, vi har tegnet abonnement med EB for fiberoptisk internettforbindelse. Blir det jævli dyrt å si opp?
 12. Vi snakker om August: Best dag denne måneden + Grunn: 1. August, ny sykkel, meg=glad Største drittdag denne måneden + Grunn: 1. August, ny sykkel må betales Favorittlåt denne måneden: Hhhhusker ikke...... Dyreste kjøp denne måneden + Pris: Ny heldempet sykkel med carbonramme og full xt-pakke. 25000 Beste film jeg så denne måneden: Inglorious basterds, faen meg beste filmen på lenge Mest elendige film jeg så denne måneden: Husker bare at jeg og kompisen min var forundret over at vi gadd å se den igjennom. Tittel kommer når\hvis jeg kommer på den Beste fyllefesten denne måneden: Innflytningsfesten til min bror, ooh, ze memoriez.. Særeste opplevelse denne måneden: Fikk/fått svineinfluensa, ble friskmeldt igår og på jobb idag, men går fremdeles rundt i en sterk bakrus som skyldes at jeg ikke fikk i meg noe mat og svært lite væske i løpet av uka som gikk. Favoritt web-side (utenom denne) denne måneden: engadget.com, jaja gammel side og alt det der, men jeg elsker den Drømmer og håp for neste måned: Bakrusen forsvinner. Jeg får full lønn selv om jeg har vært syk(med sykemelding). Skal vel alltids få det men klarer alltid å overbevise meg selv om at sjansen er der. Været blir fint Jeg får noen helvetes gode sykkelturer
 13. Jeg forstår i grunn godt at de endrer forklaringen sin, kanskje det forbedrer sjansene dems til å komme hjem litt tidligere (og det kan vel uansett ikke bli mye værre, eneste kan være at henrettelsen går ifra skyting til steining (eller enda værre(som tidligere nevnt ), prikkedøden)). Litt må dem jo sjanse, sannsynligvis blir de ikke henrettet uansett. Forresten var det bare 30 mrd kroner i erstatning nå
×
×
 • Create New...