Jump to content
Battlefield.no

Ludwig

Supermedlem
 • Content Count

  340
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Ludwig

 1. Skyld på myndighetene at jeg må helle nedpå før klokken er 6 for å få noe ut av kvelden når ting stenger 2. Fra excuse til truth blir jeg ofte snurt over å ikke få napp, og stikker heller hjem og whiner om BF3 på bf.no.... Halla Scav! Kjekt å se igjen vår alles lille sinnatagg Har i det minste en grunn til å shave de nå. Avatarbildet kommer av en rape (phun inteded) fra Strandis for mange år siden. Litt latskap har gjort at jeg aldri skiftet det, og litt at jeg digget det.
 2. Ka i... Jeg har tydeligvis store bekymringer til BF3 når jeg kommer hjem fra dritfylla. Om ting jeg ikke visste jeg lurte på. Vel, takk for svar ihvertfall
 3. Er Metro og Caspian de to endepunktene man vil finne i BF3? Vil de resterende mapsa være i mellom de som nå er sluppet på beta? Hva vil dere gjøre med skademodellen på våpen og person (det har vært mye kritikk om at alle våpene gjør for mye dmg. (alle våpen gjør nesten like mye dmg,)))? Det er en fin linje mellom å "drepe" noen realistisk, og å gjøre spillet allment. APROPO: jeg har tenkt å kjøpe meg en PC for spillet....Verdt det? Før ADMINS banner topicen. Den har potensial, selvom der i utgangspunktet ikke har det
 4. Fra å være totalt likgyldig til lanseringen av dette spillet, og alt annet fra battlefield-serien, har jeg først nå blitt veldig gira! Så gira at jeg blir tullen om det stemmer at lanseringen er 5.mars som de fleste nettsteder nemner. Eller er det i dag, 4.mars, som elkjøp.no forteller meg?? Gleder meg forøvrig å høre anmeldsen fra en dæmma-gutt. Skøy!
 5. Hør på embetsmannen Gotvin! 70-60-80-hoe-fest gir bare musikalfolkene nok en grunn til å kle seg utenom det vanlige.
 6. Hva faen. Jeg likte aldri BF.no egentlig, men det ble jo liv etterhvert. Så man snakket jo litt skit med hvermanns... Sjekket innom for litt siden, og merket at det var særdeles liten aktivitet her. Bry, men i hor. Dere har 8.182 topics og 422.550 replies i generelt. Hva har dere gjort? Naziadmin? Ban for hver minste "lite reklamevennlige" kommentar? Eller har det rett og slett bare blitt så kjedelig at 'Generelt'-folket har dratt? For alt jeg vet, så er resten av forumet flust av liv... -Ludde ble fascinert av ting som døde...og kanskje litt full.
 7. Glemte topicen her oppi alt styret som var, hehe. Men det gikk i orden til slutt =ANTALL.HVIS(A1:A1000;">=350001")-ANTALL.HVIS(A1:A1000;">400000") osv. Kommer til å ta vare på =spion sin nifty little formula, da jeg sikkert kommer borti noe sånt igjen. Takk så mycket folkens!
 8. Fått nye regler på jobben, og jeg trenger å finne antall refusjonsberettigede innenfor bruttolønnsintervall. Dette vil si; 300 000 350 000 350 001 400 000 400 001 450 000 450 001 500 000 500 001 550 000 550 001 600 000 >600 000 Her her 7 grupperinger som jeg skal plassere 1100 lønnsmottakere innenfor. Dette er noe jeg må ha gjort innen i mårgen, og med knapp tid, ingen andre på jobb og full stopp i min egen framgang, vender jeg meg til dere. Jeg trenger mao. en formel som regner ut antall lønnsmottakere i hver gruppering. Si at du har en gruppe på 10 fra celle E5:E15. Ved hjelp av syv forskjellige formeler (eller en syk en, hehe), kan jeg finne ut hvor mange av de 10 som hører til grupperingen 350 001 - 400 000, osv. Jeg har prøvd og prøvd, og lett langtistan, men fanden om det skal gå. Her er mitt forsøk, som jeg ikke får til å fungere; med eksempelet ovenfor som grunnlag.. =SUMMER(HVIS((E5:E15>350000)+(B2:B7<400001),1,0)) Om noen kløppere kunne slå hodene sine sammen nå, og kanskje komme fram til en formel, er jeg så evig takknemmelig!!! (Er ganske tappet i hodet, så dere for beklage om jeg har surret litt)
 9. Sjokket med imdb-karakteren var vel at den har klart å karre seg til hele 5.1! Makan til møkk!
 10. Joseph Arthur - In the sun Patrick Park - Life is a song Patrick Park - Something pretty Brett Dennen - Ain`t no reason Brett Dennen - She`s mine Iron and Wine - Such great heights Damien Rice - Amie Electric President - Insomnia Pearl Jam - Love, reign O'er me Burde holde for nå Med den rullende over høgtalerene på vors, fulgt av skrålende allsang, da vet du det blir en bra kveld!
 11. Sov deg like greit gjennom barndommen du. Men greide jammen meg å lage litt faen fordiom
 12. Scholes? Se litt på banneren i signaturen din, og prøv en gang til. Carrick har vokst mye det siste året, og har fylt rommet etter Keane godt! 200mill for Hargreaves var drøyt, og jeg levner han lite håp igrunnen. Spillere som jeg ville likt å sett i united-trøya, må vel være Hunterlaar og Micah Richards. Saha har vært mye ute med skader, og er vel stor sjanse for at han forsvinner til Frankrike i sommer. Neville drar på åra, og Richards ville vært en drøm å få til klubben. Hadde han bare blitt hentet i fjor, og vi kunne _nesten_ kallet han vårt eget talent. Da gjenstår det vel bare en erstatter for Giggs, men han spiller seff til 2020! Så det stresser jeg ikke med.
 13. Skal vanskelig gjøres når Spielberg er sin egen topp, og har sitt eget filmselskap.
 14. Gamertag: GISSE Edit: Kan vel legge til spillene jeg har: - G.R.A.W - PES 6 - GoW - RS:V - Splinter Cell: Double agent - DoA - Top Spin 2 - Outfit - Kameo - Dead Rising
 15. Har i den siste tiden slitt med å få logget meg inn på msn og å se filmklipp via inet. MSN opplyser at det er 'key ports' som er problemet, dvs. feil instillinger av proxy eller firewall settings. Når det gjelder det å se videoklipp, så gjelder det bare WMP. Den starter aldri, men buffer seg bare til 'ready', og starter ikke. Jeg regner med at de to problemene har noe i felles, og det er vel noe av det msn nevnte. Men jeg har aldri vært borti problemet før. Når det gjelder proxy/firewall, så er jeg som et nyfødt barn foran et toalett, jeg vet ikke hva nytten er (jo, greit, firewall) eller hvordan man bruker det. Så all hjelp som kan føre til å få fiksa dette problemet mottas med stor takk
 16. Mon tro om det kommer noen ramaskrik her i løpet av dagen, etter at noen har løpt rundt i hele byen for å få nederlag etter nederlag servert etter seg i morgentimene. Blir moro å følge med på
 17. Ludwig

  Rogues!

  Jeg digger den nye subtlety builden min. Cloak of shadow som sørger for at jeg kommer meg i stealth når jeg måtte ønske det. Premeditation som gir 2 fine kombopoints ved start. Cheat death som fint kan være den store forskjellen om det er du eller fi som vinner duellen. Deadliness og sinister calling høyner statsene dine ganske kraftig, og så har du de vanlige som preparation, MoD, initative etc. Må si at jeg elsker den builden (5-5-41)! Har swords, så jeg har ikke fått testa ut mutilate ennå, men hører at man må ha ganske rått gear om det skal være noen nytte.. Et herlig tidspunkt å komme tilbake til wow Edit: Den nye stealth-walken er komisk! Laughing stock! Skal visstnok bare være en bug, som blir fiksa ved neste patch.
 18. Ludwig

  Jul igjen

  Gleden av å bli stevnet på julaften? Moro!
 19. Med kombinasjonen Adobe premiere 2.0, after effects og photoshop, så kan du få et ganske uslåelig resultat som amatør!
 20. rofbmalfo - rolling on floor because my artificial limbs fell off
 21. http://www.klikk.no/Article.asp?ArticleID=6594 Nikotinfri urtesnus - Choice. Skal visst gi det samme kicket som ordinær snus, men utelukker desperasjonen. Inneholder hverken nikotin eller tobakk. Fåes kjøpt hos Sol Cigar CO i Drammensveien 8. Om du ikke bor i Oslo, kan du sjekke ut desse: Sol Cigar CO Choice
 22. Imo. så var lagførerkurset noe av det artigeste jeg var med på når jeg var inne! Man fikk prøve seg på varierte og utfordrende oppgaver som man ellers ikke hadde fått. Det er noe annet enn å bare ligge på skytebanen og fyre av et par salver. For hvert oppdrag/oppgave var det en bakhistorie/scenario, og du utførte det deretter. Var nedbørsrekord under uken min, men brydde meg overraskende lite over det. Men du virker lite gira på skau og skog fra før, så du er vel fucked anyway..
 23. Oldboy En heller spesiell Sør-Koreansk film! Ble laget i 03, men har ikke kommet i hyllene her hjemme før nå (så vidt jeg vet).
×
×
 • Create New...