Jump to content
Battlefield.no

Ribbentrop

Supermedlem
 • Content Count

  1,018
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Ribbentrop

 1. Sussiebassen, tror ikke man kan forvente seg at en stor gjeng fyrer opp spillet igjen (men man kan jo håpe ). Jeg tror at man selv må ha lyst og fyre det opp av ren spilleglede - så følger kanskje noen etter @Zenox , Kult at 42 fortsatt får spilletid på et stort LAN som TG @cri74 , Disse server har jeg funnet gode: 1. "Schindler's List" (2 stk) 2. --=[ aX ]=-- 3. SiMPLE | BF1942 4. The Torture Box (med 110 spiller slots) Trenger ikke flere alternative p.t. Vi sees!
 2. Cri74, jeg ser mange servers. Ser du absolutt ingen?
 3. Haha, Sussi! :-) Spot on! For min del så har jeg spilt klankamper i samtlige BF spill, men inget spill har vært like gøy som 42. Communityt rundt 42 var også fantastisk og den magien vil vi dessverre aldri oppleve igjen. Kanskje har jeg blitt for gammel? :--) ...og spot on, OptimusCrime :-))
 4. Yep. Spillet kan hentes gratis via Origin ifm 10 års jubileumet. Gamet 4 runder (Market Garden og Battleaxe) i kveld via wifi. Det funket ganske greit. Utrolig gøy! :-)
 5. Hei Fensone, Jeg er ikke helt på nett enda (ny kåk), men så snart jeg ordnet med uttak på "kontoret" blir det BF1942 gaming. Var innom spillet i dag (på trådløst nett ) og kan melde om at det fortsatt er godt om folk som spiller (usikker på om noen fra Norge spiller).
 6. Lager ikke ny tråd så jeg spør her; er det noen som fortsatt spiller BF1942? Noen som kanskje lastet ned gratis versjonen via Origin? Merkelig, men jeg går aldri helt lei dette fenomen av et spill
 7. Ribbentrop

  SNIPER

  ja, i 'Sniper Ghost Warrior'
 8. Det overrasker meg hver kveld hvor mange som fortsatt spiller gode gamle klassiske BF1942. Aldri problem å finne flere servere fulle med noobs
 9. Takk for mail, keh! Fikk omsider spillet (cd-key'n) til å fungere igjen. Resirkulere BF42...?!?? Never! Jeg er klar! (her skulle det vært en *duskedame*) P.S har reggat Ribben på forumet.
 10. Hei keh, Jeg har tid å spille litt igjen, men min cd key fungerer ikke.
 11. Er flere som spiller, men som kanskje ikke er så veldig aktive her på forumet.
 12. Siniestro... litt sent ute for turneringen som var. Lykke til med snajpingæn!
 13. Les noen poster her så ser du at det er ganske mange som spiller BF1942.
 14. Morsom lesing! Lykke til i 2009.
 15. Ser ganske dødt ut spør du meg..
 16. Hehe.. vi har netsen helt sluttet å spille på vår server mot klaner utenfor skandinavia. Vi vinner for enkelt der ^^ Er den andre servern veldig ille så finner vi som regel en neutral server i Holland elns.
 17. Kul match (för min del intill jag blev ägd av Vista). Takk for hyggelig kamp og god stemning.
 18. pcw i kväll kl. 21:00 Battleaxe Tobruk :-)
×
×
 • Create New...