Jump to content
Battlefield.no

Nforgiven

Supermedlem
 • Content Count

  197
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Nforgiven


 1. SPOILER: BcK sin utrolig tafsBare post... >D
  Fint å se at denne herlige tråden ikke har forandret seg mens jeg har vært borte ' />

  Ja, jeg har vært borte, det er ikke kødd. Fikk et snev av no virus...Lignet litt på H5N1, men jeg vet ikke helt. Først tenkte jeg, "Gjess!!! Nå blir det CS for alle penga!!11! omgwtfbbqrollsroyce-og-alt-det-der", men tror dere ikke at den fjottlauken av en tørrfisk av en nabo jeg har dreiv og lasta ned ett-eller-anna stort no. Mistenker det var "Debbie Does Dallas" p

  Så der sitter/ligger jeg med feber, CS-kløe i fingrene, null nett og bare fåkkings Pandora Tommorrow for å tilfredstille mine spillbehov :thumbsup:

  Så kommer fredagen og da møtte jeg jo selvfølgelig på min gamle kompis Jack Daniel og det gikk jo selvsagt som det måtte gå. Ut for å gjenskape gamle utskeielser! ' /> Lørdagen var det i 50-årsdagen til min kommende svigermor og der gikk det i Bacardi og meget merkelige fest-leker....Lærere er ikke heeelt som andre mennesker Men

  Så kom gårsdagen. Jeg satte meg ved maskina og tror dere ikke at nettet var perfekt!!?? Jooooo >D Hopper inn på kontoret og dør...igjen og igjen og igjen og igjen ' /> Ga meg etter 15 minutt med total ydmykelse. Bedre å legge seg.

  Og nå, for å toppe det hele...Må jeg flytte...Igjen...Kontrakten går ut Onsdag og alt må pakkes ned og klargjøres til hva som måtte komme. Skal slenge maksina mi inn hos kjæresten så jeg sakl sitte der og plage dem om dagene med kontorarbeid, men det blir mye mindre enn før. p

  Heldigvis har jeg forumet her og kose meg på, mens jeg er på jobb :blush:

  SPOILER:
  M|nus er ikke normal! :blush:

  1275027[/snapback]

  Tøffe Tak For Tute!! Vi satser alle på at det ordner seg med permanent oppholdstillatelse @ ti åffis selv på en såpass fremmedfiendtlig plass som svalbard, hvor det store internett ikke er allemannseie såvidt jeg har skjønt! Synes BTW at du driver å flytter på ræva di stadig vekk jeg... ikke lett å finne rotfeste på en såpass rotløs plass eller?

  >D BcK

  Unsafe
  Godt å se at flere har sett DDD...

  1275677[/snapback]

  Svalbard, er ikke det ganske langt nord...

  kanskje han gjemmer seg? :thumbsup:


 2. Noen ganger så lurer jeg på hva som foregår i hodet til stakkars m|nus? JA..store hodet....

  Syke innlegg som den NORMALE person aldri hadde klart og skrive.

  Som nevnt tidligere m|nus: Gå og oppsøk Dr. Wündt Asap umiddelbart!

  1274516[/snapback]

  Minus er en totalt normal person;)


 3. Rise: Kan ikke du, minus og Tungen skrive en liten kommentar i spoiler om hva postene deres handler om? Så fremt man ikke spiser fluesopp eller tafser til stadighet i arkivrommet med dere, kan det til tider være litt vanskelig å forstå :blush:

  1272344[/snapback]

  :tafse:

  Hva tror du jobben som ploger egentlig går ut på, Entreri? cum on, take a wild guess :thumbsup:

  Klarer kanskje å presse inn en ltien css-time imorgen mellom OL og jobb, det blir iallfall en liten halvtime nå, men muligens litt lite kjents/tafsbare folk oppe å spiller klokka 07:00 søndag morgen eller??

  1273852[/snapback]

  Jeg køye i morges rundt 9 etter massive rundet med DoTa allstars på Warcraft 3:P

  Si ifra litt tidligere Tungen så kommer jeg og tafser på deg! >D

×
×
 • Create New...