Jump to content
Battlefield.no

KviteKrist

Supermedlem
 • Content Count

  5,021
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About KviteKrist

 • Rank
  Hedning og tusenkunstnar
 • Birthday 09/19/1983

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Location
  Nå, Ullensvang Vest
 1. Rimelig råttent å stikke ekjepper i ehjula til battlefield imo!
 2. spørst jo kva du har plass til og sitteavstand. Eg meiner 3,5-4m er minimum avstand til 100" . Projector krever og ein viss avstand, men med tw-700 er det knapt eit aktuelt problem då den kaster rimeligt vidt på kort avstand. Skal du ha takfeste til PJ forresten?
 3. Gjetter 45 Hz? Ikke dypere med 2" Diskant i coaxial element. Ja noko slikt, er vel ned i 40Hz. Funker greit på musikk, men til film må ein ha sub.
 4. Joda, 15" fullrange/mellomtone med ein horndiskant i senter.. Dog uten horn. Mykje for penga, men krever subb siden de ikkje går så djupt.
 5. Er fullrange openbaffle. Står litt om de her: http://avforum.no/forum/diy-do-yourself/55...ler-bilder.html Effektforsterkaren skal byggast av coldamp modular levert av creativehifi. Finner info her: http://www.coldamp.com/opencms/opencms/coldamp/index.html Blir mest sansynlig 3 forsterkermodular og ein 800w switching powersuply. Ender vel på ca 6000,- trur eg.
 6. Nice! Nye bafflane er på plass! (drit i rotet!) Skal bygge meg ein coldamp 3kanals effektforsterker snart. Men må vel ha peng først :/
 7. KviteKrist

  Mr Music

  Uenig, fortsatt scum of the earth. Er forresten reservert, kankje sei det har virka sålangt :/ Men har slutta heilt og ta ukjente nummer, så problemet mitt er forbi.
 8. KviteKrist

  Mr Music

  Eg ga faen i lenger tid, og så kom inkassovarselet. Sente ein fax med avbestilling og betalte 4-500kr. Har ein liten haug med uopna mr.music pakker... Tipper de blir med på leirduebanen snart.
 9. KviteKrist

  Mr Music

  Slår ikkje det eg var ute for. Var på arbeid eindag, så ringte det ei kjerring (tar ca aldri ukjente nummer) og spør om eg liker musikk?... WTF? Stressa som eg var så sa eg berre jadda og spurte kva det var, ho spurte igjen kva type musikk eg likte best. Dum som eg var så la eg ikkje på, men svarte ja/nei mens eg arbeide. Så etter utspørringa så takka ho for seg og sa hade. Eg skjønte lite, men sjekka nummeret på internett. Fant det såklart her: http://telefonterror.no/ Uten å ha svart på noko så skulle tilsei salg så dreit eg i det. Men gjett om Mr music kom i posten nokon veker etterpå.. !
 10. Har spelt det i eit par dagar no, og intrykket sålangt er bra! Zelda i romdrakt anyone? Har heller ikkje spelt dei tidligare utgavene (utenom snes) så eg er rimelig blank når det gjelder puzzles og slikt, men det kommer vel litt om sen. Liker kontrollen godt! Må berre hugsa å peika på skjermen i dei villaste kampane. Har ialefall skjønt at det er eit langt spel... 7% på 2t og 30min :S
 11. Ingenting er avgjort så lenge hd formatene har svimlande 0,5% av markedet
×
×
 • Create New...