Jump to content
Battlefield.no

gnoble

Battlefield.no Veteran
 • Content Count

  1,305
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About gnoble

 • Rank
  yo
 • Birthday 04/04/1978

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.battlefield.no

Profile Information

 • Location
  Tromsø
 1. plutselig tilbake for å si god jul til alle. plutselig borte igjen.
 2. lol, nice payback (wtf, gnoble poster i OO?)
 3. autoexec.cfg laga meg en liten toggle for sprint også, ondt i fingrene av å holde inne for lenge alias "twalk" "walkon"; alias "walkon" "+sprint; alias twalk walkoff"; alias "walkoff" "-sprint; alias twalk walkon"; bind SHIFT twalk
 4. Gleder meg til patchen, er noen bugs som er småirriterende, bl.a. view saken, ser gjennom siktet at man har rett linje, mens kulene går rett i sandsekken man ligger bak.. Annen ting er at jeg crasher til desktop nesten hver gang det er mapskifte.. Btw, merker jeg blir SYYYKT frustrert når teammates ikke hører på commander eller jobber mot objectives.. jada, nytt spill osv, men blir frustrert alikevel.. hehe, kjipt å prøve å jobbe mot Charlie for kun å se at 90% av laget springer tilbake til alpha... SYKT bra spill. Har ikke spilt CSS siden insurgency kom..
 5. Den servern min ser ut til å skifte port hver gang jeg starter den opp så kan være en ide på bare finne den i serverlist heller, har fått mapcycle til på den nå, så nå vekslern mellom sinjar og almaden, ramadi&baghdad crasher servern og haditha&karkar er vel ikke så populære maps..
 6. kom på min server almadan only stort sett. Crasher nu og da, men prøver å restarte såfort som mulig da
 7. ting dere savner, anbefaler at dere poster det i forumet til insmod.net.. tipper sånn som minimap ellernoe lignende (ser for meg en egen key som gjør at soldaten drar frem et stridskart som han/vi ser på) blir å komme etterhvert.. er jo trossalt enda en beta dette.. står forøvrig på forsida til insmod at det kommer snart en patch som tar seg av de værste bugsa (f.eks servere som kjører bagdad crasher klienter og ramadi mappet crasher servern etter en stund).. Forøvrig så er det nyttig å bruke den der "radarn" på toppen, den viser retningen til objectives. går du mot et blir ikonet større og vice versa.
 8. min er oppe igjen, crasher iblant den modden så..
 9. min crasha iløpet av natta, oppe igjen nå.. skal se om jeg får litt anti-tk og high ping kicking på den også.
 10. satt opp en liten test server jeg "gnobles insurgency server".. :\ pingen er ikke allverdens men ser ut til å takle 20slotter fint. btw, flashlight på "j"
 11. lever til de grader opp til mine forventninger!
 12. imho: kjør virus scan før dere starter den fila, direct link saken altså.
 13. du trenger ikke være medlem, men man må da vente i køen.. edit: laster ned server også og setter en opp asap (blir ikke store servern, men tipper det trengs flere servere ikveld ihvertfall). 10 min til den er starter, 18min til klienten starter.
×
×
 • Create New...