Jump to content
Battlefield.no

Landstryker'n

Battlefield.no Veteran
 • Content Count

  1,094
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Landstryker'n

 1. Sjukt. Faen er det med folk. Om han skulle slippe straff (noe jeg ikke ser på sannsynlig) så blir det forvaring resten av livet.
 2. Helt for jævlig, sov lite i natt. Kan ikke tenke meg hvordan natta/dagen har vært for ofrene og de pårørende. Fikk meg til å tenke på min familie, man skal ikke ta ting for gitt lengre. Mangler ord, håper han råtner i fengsel lenge og blir noens bitch.
 3. Utrolig trist dag, mine tanker går ut til alle pårørende. Fatter virkelig ikke at dette har skjedd i gode gamle Norge, selv om det kanskje bare var spørsmål om tid at det kom til oss også.
 4. Skal bli spennende å se om BF3 lever opp til forventningene.
 5. Landstryker'n

  HomeFront

  Kanskje man skaffer det en gang "down the line". Begynner å bli ganske lei av FPS spill generelt.
 6. Dice har ingen ting med BF:P4F og BF:H å gjøre. Det er EA Easy som ligger bak utviklingen av de to. Tror BF3 kommer til å bli et knall spill.
 7. Har fått nok av COD skvipet.
 8. De lærte sikkert hvordan man mekker bomber i MW2 også.
 9. *Tøsepå* Elsker å spille med kompiser, blir fort ganske så kjedelig med public spilling alene. Desverre så er klan tiden long gone, er lite folk å tøse på. Meeeeen, siden poteten stiller seg så villig opp for litt spank, så kan det nok godt hende at jeg brenner av en hundrings for litt god gammeldags tøsing Edit: Da var BC2V kjøpt på EA store. Sees ingame potatis! Edit2: Hva er ditt ingame nick?
 10. Virker som de fleste liker BC2 Vietnam. Tror jeg hopper over det for min del. Var ikke særlig imponert over BC2 når det kom ut. Minnene ifra BFV sitter enda ganske godt, så synd at BC2 er et public spill, hadde nok vært intresant hvis man kunne sluppet public spilling, hater unlocks og alt det der Frykter litt for at BC2V kommer til å være ganske "dødt" om et par mndr, slik som tidligere DICE expacks.
 11. Spiller stort sett kun på "Nuke Town" 24/7 servere.
 12. Er ikke Dice som jobber på dette spillet, men Easy-EA, samme folkene bak BF:H. Easy-EA har selv sagt at man ikke kan kjøpe seg noen fordeler i dette spillet.
 13. Uansett om det blir et cod:vietnam så kommer det garrantert til å være like bedritent som alle de andre cod spilla.
 14. Kom deg online landstrykern! Sette! *tafsepå* Har desverre ikke kommet meg online pga feilmelding på hver bidige server jeg prøver å koble til. Har prøvd det meste og funnet ut at det antageligvis har med ruteren å gjøre. Bah, også jeg som har så lyst å spille litt BF
 15. Møkka beta, får ikke en gang kommet meg online.
 16. Ser fram til dette spillet, virkelig.
 17. Du har et brukernavn på steam og et nick eller display name for community (og ingame på flere og flere spill) så hvis jeg kaller meg Holycrap på steam vil jeg hete det på TF2, L4D, L4D2, og MW2. Display name kan alltids byttes enkelt Og tenk, man behøver ikke betale noe penger for å endre det heller
 18. Det står absolutt ingen ting om at du mottar en betanøkkel ved bestilling hos aboluttspill.no, iaf ikke noe på deres hjemmeside. Har sjekket litt rundt og det virker som eneste plassen man kan bestille ifra (og hvor det står sort på hvitt at man mottar beta nøkkel) er eastore sine hjemmesider. Greit nok, hadde det ikke vært for at man kun får velge en "digital" version.
 19. Ta dere tid DICE, slik at man ikke får noe fremmskynt møg, ala Modern Crapfare 2..
 20. Jeg vet ikke om det er fordi drifterne av juledugnad.no er utrolig opptatt eller får mye mails, men jeg sente en email i fjor der jeg ville donere bort noen spill, uten å få noe svar. Sente en email for 3-4 dager siden, der jeg sa ifra at jeg gjerne vil donere bort min fullt fungerende 1 år gamle Xbox 360 Arcade, uten svar. Kan noen sjekke opp dette og evnt gi meg et svar om dere har motatt emailen eller ikke? Kan få tak i flere folk som er villige til å donere penger, men da må jeg først vite at pengene faktisk kommer frem.
 21. Har stor tro på at OPF:DR blir veldig bra. Når det gjelder ArmA serien, så kommer jeg ikke til å gå til anskaffelse av et evnt 3 spill i serien.. Uansett, hvem enn de har som beta testere, så virker det som at de er konstant på fylla. Fikser de en bug i spillet med en patch, så kommer neste patch med 10 nye bugs.
 22. Så er ikke verdt kjøpet? Tenkte å kjøpe det men hvis online delen er så laggete og buggete så dropper jeg det. Personlig så ble jeg ganske skuffet. Er ikke like buggete som ArmA men de ligger ikke så langt unna. ArmA II er egentlig bare en "polished" version av det orginale ArmA. Spar heller pengene om du planlegger å spille dette online. Ville nok heller satset på Operation Flashpoint: Dragon Rising, når det en dag kommer ut. Edit: Og til dere som syntes AI i ArmA kunne treffe litt vel langt med bare en AK, så kan de minst treffe like langt og om ikke noe lengre. Tar deg lett ut om du sitter i helo.
×
×
 • Create New...