Funkydupe

Supermedlem
 • Content Count

  557
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Funkydupe

 • Rank
  Fenrik
 • Birthday 08/30/1984

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sykkylven (Velledalen) / Oslo
 1. Stemmer snart FRP bare fordi jeg syns synd på dem. Politikken deres er ikke på langt nær så "radikal" som mange mener. Dritkastingen fra andre partier mot FRP gir meg lyst til å stemme FRP. Jeg mener at FRP ikke ødelegger landet vårt ved å investere i fornyelse og forbedret infrastruktur. Ja, det koster penger - men ja, veiene er trange og fulle av hull, og skolene våre faller sammen snart. Flere sykehus må stenge ned fødeavdelingene om sommeren for å spare penger, og pasienter ligger i gangene.
 2. Jeg liker at det er mange tusen jedi i denne tidsperioden. De er tross alt 'de legendariske vokterne av galaksen og republikken'. The lightsaber, "A more elegant weapon from a more civilized age." I perioden vi får begynne å spille i, er egentlig the jedi order også ganske redusert, i og med at mange dør i kamper rundt om i galaksen samt at hovedtempelet deres ble lagt i grus. De trakk seg tilbake til Tython og etablerte et nytt om enn midlertidig jedi tempel for å kunne rekrutere og trene flere jedi. I løpet av perioden som filmene dekker ser vi at ordnen bringes i kne, unntatt noen få jedi, inkludert Skywalker, som starter den 'nye Jedi ordnen' - at man blir spesiell fordi man er få er det nok noe i, men nesten ingen kan sammenlignes med Obi-Wan og Skywalker. I noen av de nyere filmene ser vi at flertallet av jedi ridderne ikke var så 'skilled' som det yoda, obi-wan, skywalker, windu etc var. Så de fleste av de tusenvis var dyktige men langt i fra uovervinnelige - som vi ser i kampen på 'arenaen' i en av de nye filmene, hvor de fleste dør.
 3. Funkydupe

  ArmA II-demo ute!

  Ble ikke ARMA sluppet på lignende måte, med meget åpenbare bugs samt grafikkfeil? Skøv de ikke releasedatoen frem, når de kanskje burde ha utsatt? Dette har preg av at noen ikke lærer av sine feil. Jeg skjønner at nye MMO'er noen ganger har store knuter de må løsne i perioden etter launch, men et spill som ARMA 2? Mye av det folk peker på er feil som er helt ute i dagslys for alle. Jeg tror ikke de slipper et spill med bugs for å 'irritere' pirater, for å så gi ut patcher som de har liggende klare.
 4. Har noen testet den fulle versjonen av spillet?
 5. Funkydupe

  ArmA II-demo ute!

  Hva mener dere så langt om demoen? Jeg lastet den ned fra Steam og spilte gjennom det første oppdraget. Bortsett fra litt motion blur når jeg løp, så er jo dette ARMA? Hva er egentlig det som er next-gen her? Konseptet er veldig bra, og jeg likte godt Operation Flashpoint - men første opplevelsen med ARMA2 var litt skuffende. Stemmene er i det samme formatet, og kontrollene er tunge - kommando over flere soldater er rett og slett slitsomt mener jeg. Slet også veldig med textures noen steder løp løpsk og skapte et gyselig rot på skjermen - det kunne skje i nærheten av tanks/biler - gikk jeg 10 meter bort fungerte det fint igjen, snudde jeg meg, kom feilen tilbake.. underlig.
 6. Dette virker helt likt Operation Flashpoint og Armed Assault. Jeg klarer ikke overbevise meg selv om at dette faktisk kommer til å bli et mye bedre spill enn de jeg nettopp nevnte. Grafikken, de merkelige animasjonene og den teite AI'en ødelegger alt for min del. Fientlig AI kunne løpe rundt som hodeløse høns, men plutselig stoppe opp for å plante en kule rett i panna på meg fra 500 meters hold. Ikke morsomt når man har brukt mye tid på å snike seg til der man er. Når man spiller Armed Assault føler man seg blokkert og sperra inne i en merkelig kropp som sjelden gjør det man vil den skal gjøre. Tungvindt. Merkelig system for å kontrollere og gi ordrer til Vennlig AI. Trykke lange tall-sekvenser for å få en fyr til å gjøre den minste ting. Kanskje en kommando-rose eller lignende hadde vært det beste for kjappe og de oftest brukte ordrer. Jeg er også enig i at dette neppe kommer til å bli noen hit online, særlig med tanke på et klanmiljø. Håper at kanskje Operation Flashpoint: Dragon Rising vil bli bedre enn dette, men jeg har mindre kunnskap om dette enn ArmA 2 foreløpig.
 7. Enig i at Dragon Age og Mass Effect II kommer til å bli flotte opplevelser. Stor fan av måten BioWare lager spill på, med valgmuligheter og rike historier.
 8. Hei folkens. Jeg har startet en helt ny Republic guild til spillet, Paragon (the Paragon Paladins). Som stor fan av KOTOR-spillene, har jeg troen på at BioWare kommer til å lage et bra spill. Håper at noen her finner ut at de også skal spille. http://paragonpaladins.com Ønsker dere alle velkommen til å sjekke ut guilden, både medlemmer og ledere behøves, men jeg har ikke det travelt i det hele tatt. Bli med nå og hjelp til med å forme den til et ordentlig bra sted å være i TOR.
 9. Flott! Hvor lenge blir den i beta tro?
 10. http://www.battlefield.com/badcompany2/ Bad Company 2 i første omgang.
 11. Hei, tenkte jeg skulle fordype meg litt mer i webdesigning - kanskje gjøre en klanside med forum for en kommende MMO guild o.l - det jeg lurer på er, med alle valgene som finnes, hvilken Webhost bør jeg velge for å være sikker på at jeg får bra med plass, god og stabil fart samt kunderservice som faktisk er der for å svare når noe går galt? Tusen takk for alle svar som kan gjøre valget lettere!
 12. Bruk oljepengene, landet trenger den investeringen! Infrastruktur fra veier og grøfter, til sykehus og skoler behøver et løft opp fra rennesteinen. Legg det faktiske arbeidet + det man behøver av ting for selve byggingen ut på anbud i utlandet og det blir ingen inflasjon i Norge. Det at norske selskaper ikke får kontraktene er et minus, men et minus som overskygges av en diger pluss - et nypusset Norge for mange, mange år fremover som både unge og gamle vil nyte godt av.
 13. Noen som har fått testa det ennå? http://www.war-europe.com/#/edition/?lang=...p;name=standard Er visstnok mulig å forhåndsbestille det fra EA og få delta i EU betaen nå + Early Access nærmere launch. Litt småskeptisk til "tilbudet". Liker å ha DVD'en, så tror jeg bare venter til release proper. Men bra opplegg for de som ikke klarer å vente! Beta klienten: http://www.war-europe.com/#/clientdl/?lang=enl
 14. Ok Kjole. Jeg tok helt feil! Hm. Drakt ville vel passe bedre, ja Oteren. Mer kjønnsnøytralt ord.
 15. Har vi ikke noe bedre ord på det på norsk enn slåbråk? En lang kappe som man knyter rundt livet.